Nieuwtjes

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gezondheid.

Webshop met natuurbasis produkten

bio-amable Nederland is een webshop rijker, maar dan met het onderscheid dat deze bewuste, op natuurlijke basis gezondheidsprodukten en artikelen in dat kader kan leveren.

Toch even het vermelden waard!

PESTEN DOOR OUDEREN en kinderen

Iedereen weet wat pesten is. En ook hoe je het leven van een ander kan verzieken. NOS Nieuws heeft aandacht voor het pesten van Ouderen.
Het geeft aan hoe noodzakelijk het is dat op jonge leeftijd kinderen doordrongen worden van de psychische schade die zij een ander levenslang aanbrengen.

Een onderwijzeres heeft daar een doeltreffende methode voor gevonden. je zou deze bijna aanreiken aan alle leerkrachten van het lager onderwijs. Hoe? Lees verder.

Negatieve houding verergert rugpijn

Werknemers die niet tevreden zijn met hun baan kampen vaker met ernstige, aanhoudende rugpijn dan anderen met een positievere houding. Dit blijkt uit onderzoek van de University of Western Australia.
"Positief denken heeft een grote impact op lage rugpijn.

Psychiatrie moet spiritualiteit niet zo wantrouwen

Tot voor kort werd religie en spiritualiteit gezien als een risicofactor voor de geestelijke gezondheid. Maar geloof biedt vaak steun bij psychische problematiek, stelt Psychiatrie, religie en spiritualiteit.
Over het begrip spiritualiteit wordt de laatste jaren iets positiever gedacht, maar

Pagina 1 van 4

Geselecteerde mediums

Cham
Cham

Online

Een ervaren medium. Heldervoelend, helderhorend en helderziend. Door het bundelen van uw en mijn energie kan ik vragen over het he meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Bianca
Bianca

Offline

Ik ben een heldervoelend en -ziend medium, energetisch therapeut en -healer. Werk ik met de Osho Zen Tarot en help je op je spirit meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Ingrid
Ingrid

Offline

Ervaren en gediplomeerd Lenormand kaartlegster en heldervoelend- en wetend medium. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen van u meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut