Steenbok jaarhoroscoop 2017

 

De jaarhoroscoop 2018 is uit!

Bekijk hier de jaarhoroscoop steenbok 2018

 

Steenbok, wat staat jou te wachten in 2017?

Waarschijnlijk heb je in de afgelopen periode heel wat los moeten laten. Dat gaat je van nature niet eenvoudig af, maar tot je verrassing blijkt loslaten veel positiefs voor je op te leveren. Daar kan je dit jaar dan ook de vruchten van gaan plukken. Vanuit een innerlijke rust kan inspiratie en positieve dynamiek ontstaan. Hierdoor kan je alle roering van het leven ook beter een plek geven en je minder druk maken over alles dat anders loopt dan jij het gepland had. In je werk komen (nog) meer kansen en je hebt steeds enorm veel zin om daar op in te gaan. Het kan echter maar zo zijn dat men er thuis niet altijd blij mee is. Niet dat men het je niet gunt, maar als perfectionist wil je altijd alles optimaal doen. En dat kost energie, tijd en aandacht. Dat gaat dan toch ten koste van de aandacht voor het gezins- of familieleven. In de liefde en in relaties kan het dan ook zo af en toe wat rommelen. Je hebt een sterke wil en vaak doen anderen als vanzelfsprekend wat je verwacht. Je kunt echter wat tegenwind verwachten van mensen uit je omgeving. Misschien wel goed om eens even kritisch te kijken naar de machtsverhoudingen in jouw leven. In het najaar zijn er kansen om je netwerk uit te breiden.

TIPS VOOR GELUK EN SUCCES

Doen: in de loop van het jaar voel je dat alle veranderingen gaan leiden tot een soort ‘nieuwe jij’ rond Kerst!

Vermijden: bijt je niet vast in eisen, oordelen, ambitie en een ‘heilig moeten’. Het leven beweegt en beweeg gewoon mee.

Pak je kansen met name rond 11 januari, 2 april en 11 november. Neem geen risico’s rond 30 maart, 18 juli en 21 augustus.

MAANDACCENTEN VOOR DE STEENBOK

Januari: als jij je gelijk probeert te halen kan je veel tegenstand verwachten. Ga voor het veel aangenamere compromis.

Februari: het valt je niet mee om jouw ongeduld te bedwingen als je iets geregeld wil hebben. Wees er wel helder over.

Maart: op je werk wordt er aan je getrokken. Je vraagt je af of je wel voldoende aan de verwachtingen kunt voldoen.

April: je gaat beter in je vel zitten en je komt tot rust. Plan wat vrije tijd in om leuke dingen te ondernemen.

Mei: financieel kun jij een belangrijke slag slaan, bijvoorbeeld door de aankoop of verkoop van onroerend goed of ander bezit.

Juni: je besluit dat het beter is om te zwijgen over iets dat niet goed gaat. Soms lossen dingen zich vanzelf op.

Juli: als het je niet meevalt om te schakelen naar de ‘vakantiemodus’, kijk dan uit dat je anderen daarmee niet hindert.

Augustus: je hebt veel energie. Steek deze bijvoorbeeld in het organiseren van leuke uitjes. Dat zorgt voor een optimale sfeer.

September: je wordt uitgedaagd om meer zelfvertrouwen te laten zien. Hoe beter je bij jezelf blijft, hoe beter dat je lukt.

Oktober: je hebt alle kansen om mensen te leren kennen die iets positiefs voor je doen. Doe de dingen niet alleen, maar samen.

November: weer een maand vol kansen en mogelijkheden. Een eigen zaak opzetten of uitbreiden kan nu uitstekend en met mogelijkheden tot succes.

December: je gaat de deur openen naar een andere manier van leven en handelen. Hoe meer je hebt losgelaten, hoe beter dit lukt.


Klik op jouw sterrenbeeld en lees wat de sterren voor 2017 over jou te vertellen hebben.

Boogschutter jaarhoroscoop 2017 Kreeft jaarhoroscoop 2017 Leeuw jaarhoroscoop 2017 Maagd jaarhoroscoop 2017 Ram jaarhoroscoop 2017 Schorpioen jaarhoroscoop 2017 

Steenbok jaarhoroscoop 2017 Stier jaarhoroscoop 2017 Tweelingen jaarhoroscoop 2017 Vissen jaarhoroscoop 2017 Waterman jaarhoroscoop 2017 Weegschaal jaarhoroscoop 2017

Daghoroscoop en jaarhoroscoop

Bekijk ook dagelijks jouw daghoroscoop en jaarhoroscoop.

Geselecteerde spirituele coaches

Leander
Leander

Online

HelderziendeMediumParagnosten

Ik ben gespecialiseerd in relatie vragen, andere vragen ook welkom! Ik gebruik Lenormand kaarten.
Profiel bekijken

☥ C JAH ☥
HelderziendeKaartleggerMedium

Ik ben heldervoelend, leg Lenormand kaarten(als men dat wil), lees foto's, droomuitleg, en heb conta...
Profiel bekijken

Ingrid
Ingrid

Bezet

HelderziendeKaartleggerRaadgever

Ervaren en gediplomeerd Lenormand kaartlegster en heldervoelend- en wetend medium. Samen gaan we op ...
Profiel bekijken