Tweelingen jaarhoroscoop 2017

 

De jaarhoroscoop 2018 is uit!

Bekijk hier de jaarhoroscoop tweelingen 2018

 

Tweelingen, wat staat jou te wachten in 2017?

Tot na de zomer liggen er voor de single Tweelingen veel kansen op liefde en geluk. Diegenen die een relatie hebben, kunnen hun plezier uitbreiden door de komst van een huisdier of een (klein)kind. Je houdt vast van plezier en spel en daarvoor zijn volop gelegenheden in 2017. Je voelt je soms een zondagskind en dat is niet bepaald onaangenaam. De enige wolkjes aan de horizon kunnen zich aandienen via de buitenwereld. Een vriendschap kan op plotselinge wijze eindigen. Je ziet namelijk steeds scherper welke mensen bij je passen. Je zult merken dat je daar eerlijk over moet zijn. Je hebt soms last van de onrust in de wereld, die jouw persoonlijke leven ook beïnvloedt. Of je het nu wilt of niet: er komt geregeld van daaruit stress in je leven. In de laatste maanden van het jaar verlegt het accent zich naar je werk. Je wordt uitgedaagd om intensief met iets nieuws aan de slag te gaan. Een diepgaande studie zit in het vat. Als je niet tevreden bent met je huidige werk, dan is het najaar een goede tijd om een nieuwe baan of functie te gaan vervullen. Tweelingen die klachten met hun gezondheid hebben, kunnen in het najaar een goede remedie op het spoor komen. Durf van de gebaande paden af te wijken en volg je intuïtie.

TIPS VOOR GELUK EN SUCCES

Doen: jouw kracht ligt in communicatie, verbinden, woorden, taal en schrijven. Ga daar dit jaar creatief mee aan de slag.

Vermijden: je kunt jezelf van alles wijs maken en zwart wit praten en andersom. Dit belemmert jouw succes en concentratie.

Pak je kansen met name rond 21 april, 6 juli en 5 september. Neem geen risico’s rond 17 januari, 4 maart en 6 december.

MAANDACCENTEN VOOR DE TWEELINGEN

Januari: je bent zo intensief met je werk bezig dat je jouw grenzen uit het oog verliest en dan erg moe kan raken.

Februari: je hebt een ‘Eureka-gevoel’, waardoor een probleem zich als vanzelf oplost. Je intelligentie schittert volop! Je hebt er plezier in.

Maart: ondanks het feit dat sommigen jouw denkbeelden niet zien zitten, ga je door. Eigenlijk worden ideeën door weerstand beter.

April: een zielig verhaal kan ertoe leiden dat jij je tegen beter weten in opoffert. Zorg minimaal voor werkelijke gelijkwaardigheid.

Mei: als je de juiste netwerken aanboort, kan je opeens succes boeken. Je verlangen naar een verre reis neemt toe.

Juni: jouw snelheid van denken vertaalt zich in snel praten. Kijk uit dat je geen geheimen verklapt of andere fouten maakt.

Juli: financieel zit het even minder mee. Je kunt een belastingaanslag of andere grote uitgaven verwachten die je tegenvallen.

Augustus: leuk en lollig leven blijkt meer geld te kosten dan je gepland had. Tijd voor een verstandig advies misschien?

September: kijk nuchter naar de feiten. Die nuchterheid leidt tot een veel betere bepaling van je positie, koers en keuzen.

Oktober: sollicitaties kunnen nu succes hebben. Zorg er wel voor dat jij je degelijk voorbereid hebt, want men daagt je uit.

November: in liefde en vriendschap loopt het goed. Je komt allerlei nieuwe mensen tegen die bijzonder inspirerend blijken te zijn.

December: in deze maand van bezinning wordt je stemming serieus. Je voelt dat je een nieuwe transformerende fase ingaat.


Klik op jouw sterrenbeeld en lees wat de sterren voor 2017 over jou te vertellen hebben.

Boogschutter jaarhoroscoop 2017 Kreeft jaarhoroscoop 2017 Leeuw jaarhoroscoop 2017 Maagd jaarhoroscoop 2017 Ram jaarhoroscoop 2017 Schorpioen jaarhoroscoop 2017 

Steenbok jaarhoroscoop 2017 Stier jaarhoroscoop 2017 Tweelingen jaarhoroscoop 2017 Vissen jaarhoroscoop 2017 Waterman jaarhoroscoop 2017 Weegschaal jaarhoroscoop 2017

Daghoroscoop en jaarhoroscoop

Bekijk ook dagelijks jouw daghoroscoop en jaarhoroscoop.

Geselecteerde spirituele coaches

Leander
Leander

Online

HelderziendeMediumParagnosten

Ik ben gespecialiseerd in relatie vragen, andere vragen ook welkom! Ik gebruik Lenormand kaarten.
Profiel bekijken

☥ C JAH ☥
HelderziendeKaartleggerMedium

Ik ben heldervoelend, leg Lenormand kaarten(als men dat wil), lees foto's, droomuitleg, en heb conta...
Profiel bekijken

Ingrid
Ingrid

Bezet

HelderziendeKaartleggerRaadgever

Ervaren en gediplomeerd Lenormand kaartlegster en heldervoelend- en wetend medium. Samen gaan we op ...
Profiel bekijken