Offline

AEONXX

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

0 Reviews

KaartleggerSpirituele hulplijn

Ik werk van uit nabijheid en respect. Ik sta open voor jouw verhaal. Samen met mijn kaarten kan ik je voorzien van advies op tal van levensvragen. Ik heb een psychosociale achtergrond en mijn interesse is oprecht.

Welkom op mijn profiel

Door mijn kaarten probeer ik je antwoord te geven op levensvragen die je bezig houden. Naast het leggen van kaarten ben ik kunstenaar, coach, teken en schilder therapeut  en begeleid ik  mensen op verschillende levensgebieden.  

Beschikbaar

Ik ben zoveel mogelijk  beschikbaar. Je mag me altijd een berichtje zenden dan kijken we samen of we een momentje dat schikt kunnen plannen.

Werkwijze

Ik werk vanuit respect en nabijheid. Ik zal je daar waar ik kan ondersteunen in het maken van keuzes en luister naar je als je daar behoefte aan hebt. Mijn kaarten geven veelal antwoorden en inzichten die je verder helpen. Het spreekt vanzelf dat alles wat wij samen bespreken onder ons zal blijven. 

Vragen die je zou kunnen stellen zijn vragen op het gebied van werk ,relaties, reizen, verlangens etc.

Daarnaast kan ik je aan de hand van je geboortedatum het een en ander over je leven vertellen. Maar ook wat er bijvoorbeeld in het jaar 2018 in je leven zou kunnen gebeuren.

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met een erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bel via credits 10 cent per minuut goedkoper (80 cent, ipv 90 cent op een 0900-lijn)!

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

  • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
  • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
  • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
  • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits