Nieuwe coach

Offline

Christina

ChristinaNieuwe coach

Offline

Ervaren heldervoelend en -ziend medium en levenscoach!
13 Reviews

Gaven en Methodes

Reiki masterMediumEngelenGeestenHSP coachParagnostHelderhorendHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeOverleden dierbarenUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Ik ben Christina,, healer, (hsp) coach, helderziend, -voelend en -wetend medium. Ik bied je een luisterend oor, advies en inzicht. Ik ben in staat je zelfgenezend vermogen te bevorderen zodat je je pad op eigen kracht sterk kan voortzetten. Ik ondersteun je bij uiteenlopende levensvragen. Vanuit een breed georiënteerde visie, levenservaring en diverse studies sta ik graag voor je klaar met een integere, rustige en neutrale houding.

Werkwijze

Als coach help ik je bij bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van je zelfvertrouwen; en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.

Door het geven van universele energie (op afstand) op die plaatsen waar het nodig is, kan een tekort aan energie worden aangevuld, een teveel worden weggenomen en een blokkade worden opgelost. Hierdoor komt levensenergie vrij. Je gaat leven vanuit je authentieke kern: zijn wie je bent, ten volle leven, vervulling vinden, dromen waarmaken, intens liefhebben.

Als medium kan ik communiceren met de mensen uit de Spirituele Wereld, ook wel de Geestenwereld, het Hiernamaals, Gene Zijde of het ‘AL’ genoemd. Het is de bron waar wij allen uit zijn ontstaan en waar onze dierbare overledenen leven.dus van ziel tot ziel. Ik kan dus ook communiceren met jouw ziel en energieveld. Het uiteindelijke doel van mediumschap is het gang zetten van genezing.

Wat kun je mij vragen?

Weet jij wie je bent? Heb jij inzicht in jezelf en in jouw relaties met anderen? Ieder mens heeft zijn eigen sterke kwaliteiten, zijn drijfveren en valkuilen. Door deze te ontdekken kan ik je helpen leren hoe je een positieve verandering teweeg kunt brengen in je leven, op persoonlijk, beroepsmatig of spiritueel vlak. Het kan je helpen de manier te veranderen waarop je met jezelf en met anderen omgaat.

Zit je even in een dip of zit je minder goed in je vel? Heb je behoefte aan een energieboost? Heb je last van stress of vermoeidheid of wil je gewoon meer balans in je leven? Wil je met meer vertrouwen in het leven staan? Wil je leren om goed voor jezelf te zorgen, te luisteren naar je lichaam én geest en heerlijk tot rust te komen?

Een succesvolle carrière met focus omdat je precies weet wat je wilt? Meer werkplezier uit je huidige of volgende baan halen? Eerlijk zijn over wat je wilt en de angst overwinnen om je droombaan te vinden?

HSP: Herken jij eigenschappen van hoogsensitiviteit bij jezelf en vind je het lastig om daar goed mee om te gaan op je werk? Ben je aan het einde van je werkdag vaak uitgeput, vind je het moeilijk om je mening vast te houden en verlies je soms je eigen behoeften uit het oog? Hoe kan ik mijn energie in balans houden en hoe kan ik mijn hoogsensitiviteit als kwalitieit gebruiken?

Als medium geef ik boodschappen door van overleden dierbaren met uiteenlopende doelen: geven van inzicht in allerlei problemen, zodat er uitzicht komt; brengen van troost en geven van aanmoediging; opheffen van schuldgevoelens; oplossen van onopgeloste zaken tussen de overledene en dierbare; doorgeven wat de nabestaande 'moet' horen/nodig heeft.

Voorbeeldvragen:

  • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat past bij mij?
  • Hoe verbeter ik de relatie met mijn omgeving (partner, vrienden, familie, collega)?
  • Hoe zorg ik ervoor zorgen dat ik niet opga in ‘de waan van de dag?
  • Hoe balanceer ik tussen werk en privé?
  • Hoe ga ik om met mijn hooggevoeligheid?
  • Hoe gaat het met mijn overleden dierbare?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

linnie8-7-2020 13:22
Anique7-7-2020 23:48
Chantal6-7-2020 0:23

Zeer accuraat, en ontzetten fijn om mee te praten

Jolanda4-7-2020 18:41
Sara2-7-2020 2:19
Sara27-6-2020 18:51
Brenda27-6-2020 18:06
Anique27-6-2020 14:46

Dankuwel :-)

Anoniem26-6-2020 20:49

Helder, to the point, heel goed geholpen.

Anoniem26-6-2020 0:00

Topper! Voelde heel goed in!

Marloes25-6-2020 23:13
Fitz25-6-2020 20:23
Ilse21-6-2020 15:11