Offline

Amber

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

4 Reviews

KaartleggerSpirituele hulplijn

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4335

NEUW op ParaVisie: chat of bel met mij voor een introductiegesprek.

Welkom op mijn profiel

Als klein meisje was ik al heel gevoelig, en kon ik duidelijk benoemen wat iemand dacht of voelde. Ik leerde ook al op jonge leeftijd om volledig op mijn intuïtie te vertrouwen. Bij ons thuis was het niet altijd makkelijk, maar gelukkig wel heel normaal om over spiritualiteit te praten.

Na een heftige scheiding en het overlijden van mijn moeder ging ik nog meer beseffen dat ik iets met mijn gave van heldervoelen en helderweten moest doen. Inmiddels ben ik Life Coach en Spiritueel Coach, zodat ik jou kan helpen bij alle dingen in het leven waar je vragen over hebt. In mijn eigen praktijk help ik mensen op het gebied van zelfliefde en zelfvertrouwen. Ik ben ook energetisch healer en werk daarbij met de kracht van edelstenen. Mijn kaarten beschouw ik als mijn belangrijkste hulpmiddel om intuïtief op jou af te stemmen. 

Het leven lijkt soms zo ontzettend moeilijk en onmogelijk, maar ik probeer je juist te laten zien dat je het spel van het leven ook op een hele mooie manier kunt spelen. Je hebt misschien de neiging om te leven vanuit angst, onzekerheid en tekort, maar door je energie te shiften naar liefde, vertrouwen en overvloed zal je ongekende vreugde ervaren. Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht om je oude patronen te doorbreken en weer nieuwe inzichten op te doen. Jij staat aan het roer.

Werkwijze

Ik werk met verschillende soorten kaarten (tarot en orakelkaarten). Na afstemming kom ik in contact met mijn hoger bewustzijn en mijn gidsen. Zo krijg ik intuïtief door wat de kaarten jou willen vertellen. 

Ik ga altijd uit van de perfecte staat waarin wij geboren worden. Je bent al alles wat je je maar kunt wensen, maar door de ervaringen, die we gedurende ons leven opdoen, verliezen we het contact met onze pure vorm. Graag breng ik je weer in contact met je pure vorm, zodat je kunt gaan leven vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen. Als je begint bij jezelf, dan kun je ook dingen gaan aantrekken met gelijk energie. Je zult snel genoeg merken dat je alles kunt zijn en hebben wat je wenst.

Wat kun je mij vragen.

Aarzel niet en stel altijd de vragen die bij je opkomen. Wees gerust dat niets raar of gek is. Je kunt bij mij terecht met vragen op allerlei gebieden. Denk hierbij o.a. aan: liefde, relatie, familie, werk, woning, kinderen, hooggevoeligheid, zelfliefde, zelfvertrouwen, spirituele ontwikkeling, angsten, belemmeringen, onzekerheid. Ik bied je begeleiding of alleen een luisterend oor als je daar meer behoefte aan hebt.

Voorbeeldvragen:

  • Welke adviezen krijg je door over mijn situatie?
  • Welke stappen mag ik gaan zetten de komende tijd?
  • Hoe kan ik mijn onzekerheid opzij zetten en meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Hoe kan ik meer van mezelf gaan houden?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik problemen en obstakels de baas wordt?
  • Hoe kan ik beter met bepaalde angsten omgaan en leven zoals ik dat wil?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct andere mediums bellen?

Bekijk alle online mediums

 

 

Reviews

Jennifer22-11-2019 10:12
Sharmila2-11-2019 15:54
Latifa Van Elsuwege30-10-2019 10:11
Chantal30-10-2019 9:33