Offline

Birgit

Birgit

Offline

Ervaren Tarotist met accurate uitkomsten.
0 Reviews

Gaven en Methodes

TarotkaartenHelderhorend

Specialismes

Carrière & WerkDroomverklaringFinanciën & WelvaartLiefde & RelatieToekomstUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Hi, ik ben Birgit en ben opgeleid in de symbolische psychologie. Hierin heb ik ook een praktijk. De tarot helpt jou en mij het over de belangrijke thema's van het leven te hebben.

Ook kunnen we samen een fascinerende droom uitleggen: het onbewuste kan ons veel vertellen over onszelf en de lessen die we te leren hebben.

Werkwijze

Ik heb ervaren dat we ons eigen lot kunnen beïnvloeden door hoe we in het leven staan: gaan we uit van het ergste, dan roepen we dat ook op. Kunnen we het negatieve, het oordelen loslaten, dan kunnen er echt wonderen gebeuren.

Hierbij wil ik je graag helpen. Via de kaartlezing gaan we naar een thema dat een grote rol speelt in je leven (nu of in het algemeen). Terwijl ik de kaarten leg, geef ik de betekenis ervan weer. Je mag aangeven of mijn toelichting je wat zegt, maar dat hoeft niet. Doe je het wel, dan kunnen we het hebben over je levenshouding: keur je bepaalde zaken of mensen af in het leven? Wat doet dit dan met jezelf, en hoe bepaal je dan je eigen levenslot? Kun je misschien een ander of jezelf vergeven, of een lang gekoesterde droom waarmaken? Er komt dan een heel fijne energie vrij, die jou richting liefde en vervulling stuurt.

Wil je een droom begrijpen, dan ga ik je veel vragen stellen, want alleen jij kent de diepste geheimen van je geest. Ook hierin kunnen oordelen en beperkingen boven komen, en de droom zelf zal je de kant opsturen die jouw levensbestemming in zich draagt.

Wat kun je mij vragen?

Vaak heb je interesse in tarot of droomuitleg bij een kantelpunt in je leven. Dit kantelpunt kan met liefde, vriendschap, werk, geld, aankopen, plannen, etc. te maken hebben: alle vragen hieromtrent zijn welkom.

Voorbeeldvragen:

  • Moet ik met deze man/vrouw in zee gaan?
  • Wat staat me te wachten na mijn scheiding?
  • Ik wil veranderen van werk, wat moet ik doen?
  • Mijn zoon/dochter wil me niet meer zien, wat is er aan de hand?
  • Er staat me een rechtszaak te wachten, wat gaat er gebeuren?
  • Ik wil zo graag ..., hoe kan ik dat verkrijgen?

Tot snel op de chatlijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent