Offline

Chantal Pelt

Heldervoelend- en wetend. Mental coach en werk in het nu, zodat er een toekomst te maken valt.

Mijn naam is Chantal en ik ben werkzaam als lifecoach met de gaven; heldervoelend en helderwetend. Daarbij kan ik lenormand kaarten leggen.

 

Hoe ga ik te werk?

Ik ben een vrij nuchtere tante die zich over het algemeen niet bezig houd met wat er in de toekomst gaat gebeuren. In mijn ervaring doet dat er eigenlijk ook nooit echt toe, belangrijker is dat je NU happy bent en wat er morgen gebeurd zie je morgen wel. Vertrouw erop dat je het aan kan zeg ik altijd!

Zodra je belt komen er vaak meteen al een tal aan emoties op me af die ik op dat moment nog niet kan plaatsen, daarom zal een goed gelijkwaardig gesprek plaats moeten vinden. Samen gaan we diepgang in en praten we inhoudelijk over wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

 

Bereikbaarheid

Ik ben overdag wisselend bereikbaar ivm met mijn praktijk. Avonden en weekenden werk ik niet.

 

Waar kan ik bij helpen?

Mijn werk is grotendeels gebaseerd op levenservaring, dit gaat eigenlijk alle kanten op, zowel werk als privé. Maar mijn specialisaties liggen op relatievlak, tweelingzielen, persoonlijke ontwikkeling ( omgaan met HSP-er zijn ) en bewustwordingsprocessen.

Hoe herken of er iets aan de hand is?

Vaak komen bepaalde zaken/problemen steeds terug in je leven.

  • Zo heb je steeds een soortgelijke relatie met iemand die heel dominant is of juist iemand ‘’ ver onder je kunnen ‘’ zodat hij/zij een hoop aan jouw heeft maar jij niets aan de ander.

  • Zo kan het ook zo zijn dat je ontzettend onrustig blijft ongeacht wat je ook doet, de kans dat je bijvoorbeeld HSP-er ( hooggevoelig ) bent, is dan ook zeer groot. Daardoor voel je veel dingen aan en word je vaak getriggerd wat die onrust kan veroorzaken.

Zulke dingen gebeuren allemaal niet voor niets, vaak voel je, je ontzettend eenzaam omdat het gat tussen jou en de wereld steeds groter lijkt te worden en het voor jou steeds lastiger word om in de maatschappij te passen, ik beloof je: je bent bij lange na niet de enige!

Geef gerust een belletje!

Liefs, 

Chantal