Offline

Saul

Saul

Offline

Life- & Businesscoach, Parapsycholoog
0 Reviews

Gaven en Methodes

BelcoachHSP coachParagnostHeldervoelend

Specialismes

Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie

Achtergrond

------- Boxnummer: 4261 ------- Dankzij mijn expertise binnen de parapsychologie kan ik mensen doelgericht en efficient helpen.

Naast coach bij Paravisie heb ik ook mijn eigen praktijk aan huis. Hier help ik mensen met levensvragen, maar ik help hen ook als life- en businesscoach. De afgelopen 10 jaar heb ik ontzettend veel mensen geholpen hun doelen te bereiken.

Dankzij mijn expertise binnen de parapsychologie kan ik mensen doelgericht en efficient helpen. Ik ben geboren in Sri-Lanka en ben geadopteerd toen ik 5 dagen oud was. Helaas heb ik geen herinneringen aan dat land en eerlijk gezegd heb ik ook nooit echt behoefte of de drang gehad om mijn geboorteland te bezoeken. Wel heb ik onbewust mijn roots gevolgd m.b.t. mijn werkzaamheden.

Veel technieken die ik beheers vinden zijn oorsprong in India en Sri-Lanka. Het is dat ik erop gewezen werd door derden anders had ik dit nooit doorgehad.

Welke vragen kun je me stellen?

Open vragen zijn niet mijn expertise. Mijn werkwijze is erg rustig. Ik neem de tijd om goed naar je te luisteren. We hebben daarnaast een leuk en gezellig gesprek. Tijdens het gesprek kan het zijn dat ik bepaalde ingevingen krijg. Dit gebeurd niet altijd. Mocht dit niet gebeuren dan zal ik je adviseren als coach.

Je merkt vanzelf als ik onbewust zaken zeg die voorspellend zijn. Vaak heb ik dit niet eens door en dit zijn nu juist mijn meest accurate voorspellingen. Kwaliteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Ook is wederzijds respect erg belangrijk binnen mijn werkwijze. Jouw privacy is binnen mijn praktijk gegarandeerd.

Voorbeeldvragen:

  • Gaat het ooit goed komen tussen mij en mijn vriend?
  • Ik wil graag een bedrijf starten maar ik heb weinig geld, weet je hoe ik dit aan kan pakken?
  • Hoe kan ik omgaan met mijn paranormale vermogens?
  • Wat houdt het zesde zintuig in en is dit daadwerkelijk een zintuig en geen gave?
  • Regelmatig ervaar ik conflicten met mensen en emotionele schommelingen bij mezelf. Hoe kan ik rustiger worden?
  • Iedere keer als ik voorbij loop knipperen de lichten. Is er “iets” aanwezig?

In principe kun je mij alle situaties voorleggen die je bezig houden. Ik denk graag met je mee en laat je zoveel mogelijk aan het woord zodat ik beter kan invoelen op jouw situatie. Het mag letterlijk over alles gaan, hoe gek het ook is, ik ben er voor je.

Tot snel op de bellijn!

Beschikbaarheid

In principe hanteer ik een beschikbaarheid van 24/7. Daar het ook druk is binnen mijn praktijk kan het wel eens voorkomen dat je geen gehoor krijgt. Om teleurstellingen te voorkomen is het mogelijk om je naam, telefoonnummer, je vraag en probleem uitvoerig in te spreken en ik geef je een terugbelconsult van maximaal 10 minuten. Het streven is echter om jou altijd direct te woord te staan.

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent