Offline

Els

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4217

 

Wie ben ik?

Ik ben Els.
Als ik nu op mijn leven terugkijk, werkte ik als sinds mijn geboorte met mijn vermogens om licht te brengen naar mensen die het nodig hadden. Alleen had deze capaciteit toen nog geen naam en werd ik niet als dusdanig herkend en erkend.

Op mijn levensweg ben ik door middel van levenslessen/herhalingspatronen, opleidingen, werk en mijn spirituele praktijk “Cirkelen naar inzichten”, mezelf gaan erkennen als spiritueel lichtwerker. In dienst van en voor de mens.

Alweer vijf jaar werk ik met plezier op de Paravisie consultlijn. Het is en blijft boeiend om met mensen op weg te mogen gaan …en te cirkelen naar inzichten!!

Beschikbaarheid

Ga met je muis over de datum of klik er op en krijg meer informatie over het tijdstip dat ik beschikbaar ben die dag. 


Verder op wisselende tijden of op verzoek via een bericht via de "Afspreken!" knop.
We spreken dan in overleg een datum en tijd af wanneer ik online voor je ga. 

Werkwijze

Wees van HARTE WELKOM! Ik nodig je uit om samen in een telefoon gesprek op weg te gaan naar jouw herhalingspatronen / levenslessen en hierbij stil te staan. Zodat je inzicht kunt krijgen in patronen die je belemmeren om door te groeien en te worden wie je in oorsprong bent.

Een gesprek kan velerlei inzichten geven. Bijvoorbeeld hoe het verleden doorwerkt in het NU. Vragen over relaties, rouw, misbruik, opvoeding, spiritualiteit, seksualiteit, hooggevoeligheid, paranormale waarneming etc. 

Tijdens het gesprek luister ik met aandacht en stem ik op je af door middel van helder weten, voelen, zien, medium en pendelen. Hierdoor kan ik je meer helderheid en inzichten geven, waar jij op dat moment voor open staat en kunt ontvangen. 

 

Welke vragen kun je mij stellen?

Eigenlijk de meest uiteenlopende vragen. Dit kunnen vragen zijn over het verleden, heden of de toekomst, bijvoorbeeld: 

  • Ik ben vaak moe als ik op bezoek ga, of in grote ruimtes kom 
  • Weer zit ik en relatie die niet lukt
  • Mijn kind wil niet meer naar school
  • Ik heb veel last van buikpijn, maar de dokter kan niks vinden 
  • Krijg ik ander werk?

En natuurlijk ben je ook ook welkom in mijn praktijk voor een gesprek, consult, coaching of therapie.
Ik kan een “stukje in je leven meelopen” om je bijvoorbeeld te begeleiden om oud zeer te verwerken, helder inzicht te krijgen in dingen en om oude herhalingspatronen die je kunnen belemmeren te doorbreken. Om zo uiteindelijk verandering in je gedrag en handelen te krijgen. Waardoor je vanuit jouw kracht in het leven komt te staan. 

Tot snel op de bellijn!

Liefs, Els
 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Of bekijk alle online mediums en paragnosten

 

 

Reviews

Maria15-1-2020 10:20

" ik heb Els al diverse malen gesproken en heb haar ervaren als een heel kundig, integer en betrouwbaar medium. Ze voelt heel veel aan waardoor de gesprekken heel fijn en vloeiend verlopen. Een fijn mens."

Judith27-6-2019 14:32

Els is rustig en warm en geeft eerlijke antwoorden, met deze antwoorden kan Je groeien. Na een gesprek met haar voel je de kracht die ze stuurt en een Heel positief gevoel.

Bert Stopler5-10-2018 16:48

Ik heb vaak gesprekken met Els, vandaag was echt heel speciaal!!.....Ik heb vanmorgen voor het eerst tegelijkertijd gependeld , kijken wat eruit zou komen, het was verbluffend en erg mooi, de antwoorden/uitkomsten liepen werkelijk parallel, ik heb veel meegemaakt, maar dit was zooooo geweldig!! Dank je Els, het was werkelijk geweldig deze ervaring. 😊

Joke15-5-2018 11:39

Wat een heerlijk eerlijk consults heb ik van je mogen hebben. Duidelijk, eerlijk en zo liefdevol. De spijker op zijn kop. Je hebt mij heel veel geleerd op het spirituele vlak en de weg naar de toekomst ziet er prachtig uit. Bovendien heb jij mij mezelf laten zien, zoals ik het zelf nog niet heb gezien. Al zeg ik het zelf Ja, ik ben een mooi mens zoals jij altijd tegen mij zegt. Wat heb ik al overwonnen zeg. Mede dankzij jou. Een aanrader voor iedereen.

Bert Stopler24-4-2018 10:01

Al lang heb ik contact met je, je bent mijn mentor, raadgeefster en vertrouwens persoon. Ik heb veel geleerd en de gesprekken zijn echt geweldig, ik dank je voor al je advies over de pendel en de uitleg, ik dank je voor al je warme woorden, je bent een fijn en geweldig mooi mens Els! Waanzinnig eigenlijk 😊.

Margo3-4-2018 17:02

Als jouw bergen te hoog worden En / of jouw dalen te diep. Bel Els, dan brengt zij je op JOUW levenspad (terug). Er is er zeker één die dat kan weten en dat ben IK, Margo