Online

Jet

Jet

Online

Tijdens je gesprek komt jouw pure Ik met je wil tevoorschijn
2 Reviews

Gaven en Methodes

BelcoachHealerMediumFoto readingGeestenGidsenParagnostHelderwetendHelderziend

Specialismes

Familie & VriendenLiefde & RelatieOverleden dierbaren

0900-nummer bellen

 • Stap 1Geen profiel nodig op ParaVisie. Bel direct anoniem.
 • Stap 2NL: 0900-9313
  BE: 0907-07385 (€1,50 p/m)
 • Stap 3Voer het boxnummer in: 4324
 • Stap 4Praat met mij voor

Achtergrond

Mijn naam is Jet en werk sinds mei 2012 op de spirituele hulplijnen. In 1996 ontving ik een bericht tijdens een seance dat ik energie rondom een kruis kon zien. Het kruis had ik geërfd.

Dit was mijn eerste stap, dat ik bewust werd van de  kwaliteiten die ik vanaf de geboorte mee had gekregen. Ooit had ik als een 6-jarig meisje een voorspelling tijdens een autorit in de hevige sneeuwbui gedaan, wat daadwerkelijk uitkwam. Diverse cursussen heb ik gevolgd om mijn spirituele kwaliteiten te verhogen.

Na mijn 50ste kwam ik achter dat ik mijn hele leven zeer hooggevoelig ben. Ik nam onbewust emoties van anderen over. De eenzaamheid heeft in mijn leven als een rode draad gelopen. Ik voelde me heel lang niet gehoord, dat wat ik wilde  vertellen, want zij wisten het allemaal beter.

In de afgelopen jaren heb ik met eigen kracht – met hoop – in vertrouwen mijn eenzaamheid overwonnen. 
Via het schrijven van teksten op facebook geef ik mijn deskundigheid door aan mijn medemens. Die deskundigheid heb ik deels in mijzelf, maar het andere deel ontvang ik het van de Goddelijke wereld / het Universum. Het is altijd bijzonder hoe de gidsen – overledenen en anderen via de energie aan mij boodschappen doorgeven. 

Werkwijze

Als lichtwerker – medium – paragnost – coach vermeerder ik de wijsheid van de beller – klant met de boodschappen die ik mag zien – horen etc. De vraag wordt nooit met een kort antwoord beantwoord. Achter de vraag wordt de rode draad tijdens het gesprek meegenomen. Dat wat ik aan u vertel, is zuivere waarheid wat ik zie of hoor. Mogelijk ontvangt u antwoorden die u niet verwacht. Indien ik niets ontvang of zie, zal ik u dat ook melden. Tijdens het gesprek wordt u door mijn stem rustig. Tijdens het gesprek kunt u, als u toestemming daarvoor geeft, een healing ontvangen. 

Wat kun je mij vragen?

Je kunt me van alles vragen, daar waar jij een antwoord op wilt krijgen. Het kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het heden, financiën, het verleden, de nog te overwinnen bergen, verwachtingen, relatie etc. 

Voorbeeldvragen:

 • Hoe kan ik van iemand afkomen, die mij lastig valt?
 • Wanneer ontmoet ik mijn ware liefde?
 • Wat kan ik doen om de twijfel over mijn werk weg te nemen?
 • Blijf ik werken waar ik nu werk of word ik ontslagen?
 • Op wat voor manier kan ik met mijn hooggevoeligheid omgaan ?
 • Hoe kan ik omgaan met andersdenkenden over mijn nieuwe levenspad?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Lizzy24-10-2019 9:27
Iris23-10-2019 20:17