Offline

Johan

€ 0,90/min

0 Reviews

Mental coachSpirituele hulplijn

PSYCH-K Facilitator, EFT/ TFT practitioner, Touch for Health practitioner, Coach, helderwetend

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in:  4282

Introductie

Ik ben Johan geboren in 1987 te Hoorn, en houd mijzelf bezig met de wetenschap die bewustzijn, de multi-dimensionale en de persoonlijke innerlijke ervaring uitlicht. Aloude en eigentijdse wetenschap, Oostelijk en Westelijk zijn hierin gecombineerd. Ik help graag anderen bij prestatiebevordering, oplossen van blokkades en geef graag verlichting bij het behalen van persoonlijke doelen.

Het balletje is voor mij hiervoor gaan rollen nadat ik het boek ''De biologie van overtuiging van Bruce Lipton'' had gelezen. Zijn onderzoeksresultaten tonen aan dat genen worden in- en uitgeschakeld door gedachten, gevoelens en overtuigingen met de celmembraan als intermediair. Ik hou mij ook graag bezig met ascensie, de Wet van Één en de dynamica van energievelden. Tenslotte mediteer ik bijna dagelijks en ben bewust bezig met zaken als voeding en beweging.

Werkwijze 

Met behulp van energie psychologie kan ik op een eenvoudige wijze faciliteren bij het veranderen van onderbewuste (geautomatiseerde) programmeringen (gevoelens, herinneringen, situaties, overtuigingen, conclusies etc). Voor velen is dit het ontbrekende stuk dat nodig is om doelen te bereiken, meer ambitie op te bouwen, hun kracht toe te eigenen en de overtuigingen te stollen die nodig zijn om verlangens in het leven aan te trekken. 

Ik weet communicatie tot stand te brengen met het energiesysteem van anderen (als in; mens/ niet-mens / levend / overleden), en kan dus ook voor anderen aan de slag! Ik maak gebruik van unieke spirituele veiligheidsprotocollen welke vanzelf aangeeft of we met specifiek gerichte overtuigingen of gevoel/ situatie aan de slag kunnen, of dat er eerst iets anders aangepakt mag worden. Er kan direct vanuit een gevoel en situatie worden gewerkt maar ook met specifiek gerichte (beperkende) overtuigingen. 

 

LET OP: Hoewel een sessie met verandering van onderbewuste processen en/ of overtuigingen altijd direct resultaat geeft, kan het zijn dat er wat tijd overheen gaat voordat effecten merkbaar worden. Ieder is een complex en uniek individu, en belangrijk is dat te erkennen... Het is daarom soms ook nodig om de tijd te nemen om te bepalen wat de oorzaak – en de oplossing – is van een probleem.

Welke vragen kun je me stellen?

Stel je vragen vanuit het hart; krijg antwoord vanuit het hart. :)

Ik schroom nergens voor en vind geen enkele vraag vreemd. Je ziet de wereld namelijk niet zoals het is; je ziet de wereld zoals je bent. Alles wat wij in ons leven hebben ervaren zit opgeslagen in ons onderbewuste zoals de conceptie, zwangerschap, geboorte en alle jaren daarna. Ieder heeft een persoonlijke codering van moed, woede, boosheid, jaloezie, schuld, schaamte, verdriet, apathie, boosheid, angst en meer... We zijn ons alleen niet altijd bewust van al deze ervaringen (maar kunnen wel de oorzaak zijn problemen die we tegenkomen op onze levensweg).

Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over je relaties, werk, zelfbeeld, sport, gewicht, financiën, spiritualiteit, stress, (Aloude en eigentijdse) wetenschap en meer...

Voorbeeldvragen:

  • Hou ik onvoorwaardelijk van mijzelf?
  • Wat zijn de beste stappen om mijn zelfbeeld te verhogen?
  • Kan ik van een angst afkomen?
  • Hoe ontwikkel ik mijn spiritualiteit?
  • Wat kan ik doen om tot rust te komen?
  • Hoe kan ik beter slapen?
  • Hoe krijg ik meer vitaliteit?
  • Hoe aard ik mijzelf?
  • Hoe ontwikkel ik mijn zesde zintuig?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct een andere paragnost bellen?

Bekijk alle online paragnosten