Offline

Johan

€ 0,90/min

2 Reviews

Mental coachSpirituele hulplijn

Energietherapeut | Indigo | Coach | Helderwetend | PSYCH-K® Facilitator | EFT & TFT Practitioner

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in:  4282

Goedendag!

Mijn naam is Johan. Als volwassen indigokind ga ik verder dan positief denken, affirmaties en wilskracht. In het verleden maakte het namelijk niet uit wat ik deed in de; media, productie, logistiek, sport, voeding, retail en meer. Uiteindelijk kreeg ik vaak het idee dat ik tekort schoot, of dat mijn passie niet tot zijn recht kwam. 

Dit leidde ertoe dat ik mijzelf heb verdiept in de epi-genetica, kwantumfysica, neurowetenschap, energie psychologie, meditatie en hypnose. Hierdoor heb ik mijzelf van allerlei klachten bevrijd als; overprikkeling, roken, hoogtevrees, plankenkoorts, overmatig piekeren, laag zelfbeeld, burn-out symptomen en meer. Tegenwoordig help ik als energietherapeut ook anderen bij hun gedragsverandering, prestatiebevordering en traumaverwerking.

Ten slotte bestudeer ik nu 'The Freedom Teachings'. Deze bieden een enorme hoeveelheid vertaalde (niet gechannelde) oeroude, pre-Atlantische Maharata en Adashi teksten. Simpel gezegd wordt er gewerkt met een model van interdimensionale fysica, tijdmechanica, DNA-constructie en de multidimensionale identiteitstructuur. In de kwantumfysica heeft dit iets weg van de 'kwantumverstrengeling', wat in spirituele kringen ook wel de 'De Wet van Één' wordt genoemd.

Werkwijze 

Wat mijn werkwijze uniek en effectief maakt, is dat ik mijzelf kan richten op zowel het bewustzijn als het onderbewustzijn. Om jouw bewuste doelen en inzichten te realiseren, kan ik (op afstand) vragen om medewerking van je onderbewuste. Ik gebruik ook mijn empathie, creativiteit, analytisch vermogen en sterke intuïtie om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Belemmerende innerlijke overtuigingen (en de daaruit ontstane patronen) kunnen op verzoek binnen enkele minuten worden verandert. Ook beladen emoties, herinneringen en gemaakte conclusies kunnen worden losgelaten. 

Welke vragen kun je me stellen

Simpel gezegd, is alles bespreekbaar, dus voel je vrij om jouw vraag/ verhaal te doen. Tijdens het gesprek kan je een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht verwachten. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over relaties, werk, zelfbeeld, sport, financiën, spiritualiteit, trauma, wetenschap en meer. 

Overigens doe ik geen voorspellingen over je toekomst gezien deze afhankelijk is van eigen gedachten, overtuigingen, gedrag, reacties en ten slotte je acties en intentie. Voorspellingen kunnen daardoor vaak leiden tot een ‘zelfvervullende voorspelling‘... 

Voorbeeldvragen:

- Wat zijn de beste stappen om mijn zelfbeeld te verhogen?

- Hoe leer ik omgaan met een angst of hoe kom ik er vanaf?

- Hoe ontwikkel ik mijn spiritualiteit, gaven of talenten?

- Wat kan ik doen om te stoppen met overmatig piekeren?

- Kan je mij advies geven om beter te kunnen slapen? 

- Waarom is een gewoonte of gedrag doorbreken zo moeilijk? 

- Hoe kan ik beter met mijn emoties omgaan?

- Waarom voel ik mij zo gedeprimeerd en wat kan ik eraan doen?

- Hoe kan ik weer van mijzelf gaan houden? 

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct een andere paragnost bellen?

Bekijk alle online paragnosten

 

 

Reviews

Simone15-3-2019 19:48
Marieke24-2-2019 19:50