Offline

Jolijn

€ 0,90/min

9 Reviews

HelderziendeSpirituele hulplijn

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4230

NEUW op ParaVisie: chat of bel met mij voor een introductiegesprek.

Welkom op mijn profiel

Dag lief mens, welkom op de site van Paravisie. Ik ben Jolijn en ben helderhorend & heldervoelend en zo nu en dan komen er ook beelden door.

Al vanaf jongs af aan (door)zie en ervaar ik veel wat er om mij heen gebeurt in interactie met elkaar. Ik kan voelen en helder horen hoe je jezelf in het leven kan helpen om je (nog) heler te gaan voelen in verbinding met jezelf. Ook kan ik meevoelen met je intuïtie waarin vele antwoorden van/voor jou verborgen liggen.

Mijn hart ligt voor een heel groot deel bij kinderen en ouders. Ik ben zelf moeder en heb vroeger zowel op kinderdagverblijven als op scholen gewerkt. Wanneer ik iets voor een ouder en/of kind kan betekenen (al zijn ze al beiden volwassen) dan maakt mijn hart een sprongetje!

De spiegels als ouder naar de zoon of dochter en de spiegels als zoon of dochter naar de ouder toe vind ik erg mooi om te openbaren en om te vertellen hoe deze bij jou en je zoon of dochter er voor mijn gevoel uit zien en hoe je ermee om zou kunnen gaan. Wat brengt het jou?Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? 

Werkwijze

Wanneer ik met je chat, gaat het maken van een verbinding eigenlijk vanzelf. Ik stem mij af op mijn hogere zelf en maak direct verbinding met de Akasha. Ik krijg een verhaal(tje) door die ik zo goed mogelijk probeer weer te geven en uit te leggen. Ondertussen is er ruimte om dingen te vragen die in je opkomen en te delen wat fijn is om in alle veiligheid erover kwijt te kunnen. Ook kan ik verbinding maken tussen jou en een ander persoon en de wisselwerking ertussen waarbij ik bij beide in kan voelen op de intuïtie en de intenties van beiden.

Bij elke vraag die je mij stelt check ik even of ik je vraag MAG en kan beantwoorden vanuit het Universum. Soms voel ik iets, maar is het aan mij en niet de bedoeling dat ik het met je deel. Er is dan vast een reden voor. Het kan zijn dat ik mij dan even niet in je proces mag mengen omdat je het bijvoorbeeld op eigen kracht mag gaan ervaren. Als ik je vraag niet mag beantwoorden dan zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen. Voor mij is het heel belangrijk om puur en integer te werken waardoor ik hier graag helder over ben. Het is uiteindelijk de bedoeling dat JIJ verder geholpen wordt op een manier die past voor NU! :-)

Wat kun je mij vragen.

Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? Je kunt bij mij terecht met vragen over je eigen ruimte innemen, over je kinderen, over relaties (je positie hierin), over je eigen ontwikkeling, over belangrijke keuzes als je bijvoorbeeld op een kruispunt staat en je even niet weet waar voor te kiezen, over meeluisteren met je naar je intuïtie, over dingen in je leven waarbij ik je kan helpen om het te verzachten/te helen en... alles waarbij je nog meer voelt dat je daarmee misschien wel bij mij terecht kan. Stel je vragen gerust! Ik check altijd even op het moment dat je de vraag stelt of ik er iets mee kan en mag doen of niet. Dan laat ik het je meteen weten ;-) Ook kun je als he dat prettig vindt even sparren met mij over je leven, als gelijkgestemden onder elkaar :-)

Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie? Voorbeeldvragen:

  • Hoe kan ik mijn zoon of dochter helpen bij (...) ?
  • Hoe kan ik de relatie tussen mij en mijn zoon of dochter verbeteren?
  • Hoe kan ik mezelf helpen om nog beter met mijn emoties om te gaan?
  • Hoe kan ik mezelf meer laten gelden binnen mijn gezin en/of mijn relatie?
  • Wat krijg je binnen over mij of over mijn kind?
  • Wat weet mijn intuïtie (hogere zelf) al over deze situatie?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct andere mediums bellen?

Bekijk alle online mediums

 

 

Reviews

Corien24-1-2020 12:10

Fijn medium die de dingen goed aanvoelt, aanrader!

Amber11-1-2020 22:47
Sharmila26-12-2019 10:23
Danielle24-12-2019 15:56
Chloë20-12-2019 11:56
Mireilla17-12-2019 10:06
Mary Bruijnesteijn11-12-2019 10:36
Maaike10-12-2019 21:57
Jennifer26-11-2019 9:43