Offline

Julia

Julia

Offline

Psycholoog en Geestelijk begeleider helpt je graag verder
0 Reviews

Gaven en Methodes

Chakra healerHSP coach

Specialismes

Carrière & WerkDroomverklaringFamilie & VriendenLiefde & RelatieOverleden dierbarenToekomst

Achtergrond

Mijn naam is Julia, ik ben psycholoog en geestelijk begeleider en je kunt bij mij terecht voor allerlei vragen op het gebied van zingeving en spiritualiteit. Dit hoeven niet altijd diepgaande vragen te zijn zoals 'waarom ben ik hier op aarde?', maar soms komen dergelijke vragen wel aan bod.

Afhankelijk van jouw hulpvraag, zal de ondersteuning meer praktisch zijn, in de vorm van tips & tricks, of meer diepgaand en reflecterend.

Werkwijze

In onze gesprekken zal ik uitgaan van jouw eigen beleving. Ik heb er groot vertrouwen in dat de weerbaarheid en potentie van mensen vrijwel oneindig is wanneer zij tot de juiste inzichten komen. Diep van binnen weet jij zelf het best wat dit is.

Naast psychologische gespreksvoering en geestelijke begeleiding ben ik thuis in hypnotherapie, droomanalyse, mindfulness, integratieve (kinder)therapie en energetische therapie. Ieder persoon en iedere hulpvraag vraagt zijn eigen benadering.

Wat mij zelf richting geeft in mijn werk is het volgen van een weg die groter is dan ik. Dit is een oneindige weg. Een weg die in vele religies en spirituele stromingen wordt beschreven. Ikzelf noem dit de weg naar God. Ik heb affiniteit met de grote wereldreligies, met name (esoterische) Islam.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt bij mij terecht voor vragen die te maken hebben met zingeving en spiritualiteit, zoals: hoe kan ik weer verder na het verlies van een dierbare? Hoe kan ik een parapsychologische ervaring begrijpen? Wat is mijn plek in de maatschappij? Maar ook vragen op psychologisch en sociaal vlak, zoals: hoe kan ik omgaan met negatieve gedachten? Hoe kan ik mij opstellen binnen mijn werk? Hoe kan ik handiger omgaan met bepaalde relaties? Je kunt ook bij mij terecht voor opvoedingsvragen of begeleiding voor jou als ouder.

Voorbeeldvragen:

  • Help mij om mij weer een gevoel van richting te geven in mijn leven.
  • Help mij om om te gaan met mijn somberheidsklachten.
  • Hoe kan ik het best omgaan met een lastig familielid?
  • Hoe kan ik het best omgaan met mijn kind? (dat niet luistert / faalangst heeft / etc.)
  • Heb ik / heeft een ander een bepaalde psychologische stoornis?
  • Hoe kan ik bepaalde parapsychologische ervaringen begrijpen? (zoals het zien/horen van dingen die anderen niet zien/horen, een Bijna Dood Ervaring, etc.)

Tot snel op de bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent