Offline

Loes

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

------- Boxnummer: 4265 ------- Tijdens ons gesprek krijg ik van gidsen beelden door waarmee ik op al jouw vragen antwoorden krijg.

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4228

 

Welkom op mijn profiel

Hallo lieve mensen, mijn naam is Loes en ik ben paranormaal begaafd, hoogsensitief en helderhorend. Dat betekent dat ik tijdens ons gesprek van gidsen beelden doorkrijg waarmee ik op al jouw vragen antwoorden doorkrijg. Mensen die mij opzoeken staan vaak op een kruispunt en willen daarom advies over wat hen zorgen maakt. 

Werkwijze

Met deze gave ben ik geboren en help al jaren vele mensen hiermee met hun levensvragen op gebied van relaties, werk en zorgen op andere vlakken. Graag help ik jou ook bij al jouw vragen waar je mee zit. Ik bezit veel levenswijsheid.

Voorbeeldvragen

Vaak stellen mensen de vragen als: 

  • Komt er een (nieuwe) liefde op mijn pad? 
  • Gaat het goed met mijn kind(eren?)?
  • Past dit werk echt bij mij, krijg ik een nieuwe baan,
  • Waarom slaap ik of mijn kind niet goed?  
  • Ga ik binnenkort verhuizen?
  • hoe kan ik het beste omgaan met mijn spiritualiteit?

Daarbij geef ik ook healings aan mensen die het nodig hebben om fysiek en mentaal een oppepper te krijgen. Daarnaast bied ik een luisterend oor en kan ik je via het spirituele pad verder helpen met de besluiten die je kan nemen. Schroom niet om mij te bellen, ik sta voor je klaar met mijn gave!

Tot snel op de bellijn!

Veel licht en liefde van Loes

 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Of bekijk alle online mediums en paragnosten

 

Reviews

Trudy8-8-2018 10:31

Loes is een super medium! Ik ken haar al een aantal jaar en telkens sta ik weer verbaasd over haar GAVE. Loes kan zien. Sterker nog: Loes kan héél goed zien. Via overleden familieleden krijgt zij alle antwoorden door op je vragen. Loes gebruikt geen kaarten. Die heeft zij niet nodig. Het is telkens weer een verrassing waar zij mee komt. En het klopt wat Loes zegt!. Maar energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Dat geldt voor ieder medium. Dus bij ernstige zaken is het wijs om Loes vaker te bellen en een vinger aan de pols te houden. Dan sta je nooit voor verrassingen. Ik kan Loes van harte aanbevelen. Zij is mijn rots in de branding. Loes verdient alle sterren van het heelal. Maar ik mag haar maar 5 sterren ***** geven.

Frederique7-8-2018 17:46

Wat een rechtdoorzee,eerlijk,betrouwbaar en lieve vrouw,ik ben zo blij dat ik haar heb gesproken!, mijn gedachten die in mijn hoofd bleven spoken en spoken,on 1 klap weg........eindelijk heb ik rust. Ik ben je heel dankbaar Loes,wat fijn dat er mensen op deze wereld zijn zoals jij. Daar kan geen enkele therapeut met jarenlange sessies tegenop. Ik ben je heel dankbaar en mijn beschermengel natuurlijk ook . Liefs Frederique

Anne5-8-2018 10:12

Ik heb een ongelooflijk mooi gesprek gehad met Loes. Heel bemoedigend ook. Bedankt Loes! Ik kon zeker nog eens met je praten. Annemiek