Offline

Madama

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4215

 

Welkom op mijn profiel!

Ik ben Madama en geef Inzicht en informatie in levensprocessen en keuzes in werk, liefde en relaties d.m.v. heldervoelende en helderziende waarneming, een verandering van perspectief. Ook consulten voor bedrijven.

Wat is mijn werkwijze?

Ik werk oa. via de kaarten van mijn orakelboek HEMELPOORTEN: waar sta je, wat is nodig voor verandering en wat is je bestemming? Ik geef helder inzicht in wat nodig is voor verandering van de situatie.

Daarnaast channel ik ook indien nodig met overledenen. Ik werk vanuit Sophia-Amor (Wijsheid-Liefde) om mensen weer in hun kracht te zetten. Als Indische leg ik verbindingen tussen oosterse en westerse spiritualiteit. Ik spreek ook vloeiend engels.

Welke vragen kun je mij stellen?

Je kunt mij alle vragen voorleggen groot of klein over de liefde, relaties, werk of toekomst. Hieronder som ik een paar onderwerpen op:

●  Levenskeuzes in relaties of werk

●  Vragen over focus en bestemming

●  Vragen over een overleden persoon

●  Heb je een burn-out of stress en wil je er aan werken?

●  Het verwerken van een verleden

 

Kunstenares en auteur van de HEMELPOORTEN kaarten

Naast mijn werk op de consultlijn van ParaVisie ben ik kunstenares en afgestudeerd aan de Rietveld Academie. Bekijk hieronder een interview met mij van een paar jaar geleden.

Mijn boeken:

●  Het orakelboek HEMELPOORTEN biedt 39 openingen tot wijsheid/liefde Sophia Amor . Het boek HEMELPOORTEN bestaat uit 39 afbeeldingen en gedichten. De energie van elk gedicht is samengevat in een afbeelding, en er is een werkboek met praktische opdrachten. uitg. Koppenhol ISBN 908508 042 8

●  Daarnaast ben ik ook auteur van IK Ben Maria Hoop, de kwetsbare kracht van dienstbaarheid in gelijkwaardigheid. Ik heb mijn vragen gechanneld met Maria over het scheppend bewustzijn in ieder mens.uitg Elikser ISBN 9789089542519

●  De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn, met 366 afbeeldingen van mijn schilderijen plus gedichten en de Ik BEN code. uitg. Madama Art

●  De TAO van het IK BEN, de stralende kracht van de zon in jezelf. Poetische taal en 26 afbeeldingen van schilderijen die je in contact brengen met een diepere laag in jezelf. uitg. Chicorei, ISBN 9789491748486

 

Ik hoop je snel te spreken op de spirituele lijn.

Liefs,

Madama

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bekijk nu de introductie aanbieding en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Bekijk de aanbieding

 

Kom direct in contact met andere spirituele coaches

Liever direct een andere paragnost bellen?

Bekijk alle mediums en online paragnosten

 

 

 

Reviews

MEVH16-1-2020 9:18

Madama is een ontzettend lieve en betrokken vrouw die mij zeer deskundig heeft ondersteund in het verwerkingsproces na het overlijden van mijn moeder alsook in de periode daaraan voorafgaand. Ik heb hier veel kracht uit geput.

Marita13-9-2018 14:59

Ik voel dat je jezelf bent en contact hebt met het hogere. Ik voel me zo geinspireerd! ik voel overvloed van liefde niet normaal meer, ik bedoel in het dagelijks leven loop je soms tegen zoveel blokkades en deuren aan en nu is er zowaar een Hemelpoort die zomaar overvloedig stroomt met teksten die alleen een ingewijde kan schrijven, een ingewijde met levenservaring!