Nieuwe coach

Offline

Marieke

MariekeNieuwe coach

Offline

Geeft inzicht en helpt je graag verder met je volgende stap
3 Reviews

Gaven en Methodes

HealerEngelenkaartenMediumFoto readingHSP coachParagnostHelderhorendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme

Achtergrond

Hallo, welkom op mijn profiel! Leuk dat je daar even de tijd voor neemt. Ik ben Marieke en sinds ik geboren ben helderziend. Als kind kon ik zien wie iemand in de kern is. De rode draad van de ziel en iemands leven. Ik ben opleidingen gaan doen om het lezen en healen verder te ontwikkelen en verdiepen. Ik word ook geholpen door Gidsen en Engelen.

Tijdens een consult fluisteren ze me vaak iets in en helpen met het geven van een healing. Daarnaast ben ik coach persoonlijke ontwikkeling en integraal leefstijlcoach. Ik vind het fascinerend wat voeding en emoties, gedachten en identiteit met een mens doet. Ik heb een passie voor jou! Wat jou beweegt en waar je naar toe wilt.

Werkwijze

Op het moment dat we in contact komen voel ik jouw energie. Ik lees makkelijk van foto's, een foto van jou en als je een vraag over een relatie of familie hebt dan is een foto van degene ook prettig. Ik lees de foto, kijk naar je ziel en wat deze wil leren nu. Vervolgens waar de blokkades liggen en wat stappen zijn die jij kan zetten. Wat betreft relaties met anderen dan kijk ik naar de ander en de energie tussen jullie. Waar je nu staat en wat een volgende stap kan zijn. Het is voor mij ook makkelijk om contact met overledenen te maken omdat ik de ziel lees. Ik ga naast je staan, en laat je mogelijkheden zien en dit alles vooral ook vanuit mijn hart.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt me alle vragen stellen over jezelf, een relatie, werk en zeker ook over familie, kinderen en overledenen. Zomaar een toekomstvoorspelling kan ik je niet geven. Ik geef door wat ik zie en wat ik te horen krijg en help je dan verder. Misschien is dit niet altijd wat je nu wilt horen. Ik weet veel over persoonlijkheidsstoornissen en ook over autisme, ADD en ADHD. Mijn passie is jou vooruit helpen en er voor je zijn.

Voorbeeldvragen:

  • Zit ik nog goed op mijn werk? Wat is een volgende stap.
  • Mijn relatie loopt niet meer lekker, wat is er aan de hand?
  • Vragen over overleden mensen.
  • Wat is er met mijn kind aan de hand?
  • Vragen over hooggevoeligheid
  • Vragen over autisme, ADD en ADHD.

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Mary20-9-2020 12:22

Heel fijn consult gehad wat me veel inzichten heeft gegeven. Graag 5 sterren voor deze schat

Sharmila18-9-2020 21:58
Vesna22-4-2020 11:56