Offline

Medium Henny

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

------- Boxnummer: 4207 ------- Ben helderziend, wetend, sprekend, voelend en Sjamaan.Beantwoord vragen over liefde, relatie's, financieel etc. Contact met de geestenwereld die mij aanwijzingen geven.

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4207

 

 

Welkom op mijn profiel!

Ik ben Henny Stoops en werk onder de naam Medium Henny Stoops.

Rond mijn 40ste ben ik langzaam gaan ontdekken dat ik helderziende gaven heb. Gaandeweg heb ik deze verkend via allerlei cursussen zoals Tarot- Esoterie en Kabbala, Astrologie en Hypnotherapie. Deze vormen een gedegen ondergrond voor mijn werk. Ik ging echter steeds weer terug naar mijn oude kaarten, namelijk de Gipsy Witch, daar ligt mijn gevoel het sterkst. Er kwamen steeds meer kanten naar voren, zoals helderspreken, helderweten en helder-voelen. Zo ook het mediumschap en hoe ik dat kan gebruiken. Al deze facetten ben ik de laatste jaren gaan gebruiken in mijn werk.

Trance-Medium

Ook heb ik kennis opgedaan over de Winti cultuur. Door het contact met de Winti kwam het fenomeen “Trance” ter sprake. Ik heb deze trance (Winti) zelf mogen ervaren. Hierdoor kwam ik meer over mijn eigen spirits (Winti) te weten. Ik ben zo in contact gekomen met mijn spirit Joanna, die mij haar boodschappen doorgeeft die nodig zijn voor de cliënt. Er zijn meerdere spirits bij mij aanwezig. Maar Joanna is momenteel het meest prominent. Dit betekent niet dat ik alleen met deze Winti cultuur bezig ben. Het is een welkome aanvulling op mijn werksfeer. Het is slechts een deel van mijn Afrikaanse kant, de Winti komt namelijk uit Afrika. Deze kennis is “IN DEN AARD” in mij aanwezig.In trance komen Afrikaanse spirits door.


Als ik op een beurs werk, geef ik ook lezingen via Psychometrie. Dat is energie voelen via foto’s en/of voorwerpen. Ik ben werkzaam als Paragnost en ik doe TOEKOMSTVOORSPELLINGEN in tijdschriften en kranten. Velen van deze voorspellingen zijn inderdaad uitgekomen. Dit is een gave waarvan ik het bestaan niet wist. Er komen steeds weer nieuwe dingen bij en ik groei in mijn werk en ben daardoor sterker geworden. Nu kan ik namen en/of plaatsen en/of situaties benoemen en beschrijven, die feilloos blijken te kloppen, volgens mijn cliënten.

Video introductie

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met een erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bel via credits 10 cent per minuut goedkoper (80 cent, ipv 90 cent op een 0900-lijn)!

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

  • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
  • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
  • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
  • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits