Online

Henny

Henny

Online

Contact met de geestenwereld die mij aanwijzingen geven
10 Reviews

Gaven en Methodes

BelcoachMediumSjamaanWaarzeggerParagnostHelderhorendHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Financiën & WelvaartLiefde & RelatieToekomst

0900-nummer bellen

  • Stap 1Geen profiel nodig op ParaVisie. Bel direct anoniem.
  • Stap 2NL: 0900-9313
    BE: 0907-07385 (€1,50 p/m)
  • Stap 3Voer het boxnummer in: 4207
  • Stap 4Praat met mij voor

Achtergrond

Ik ben Henny Stoops, sjamaan, en werk onder de naam Medium Henny Stoops.

Rond mijn 40ste ben ik langzaam gaan ontdekken dat ik helderziende gaven heb. Gaandeweg heb ik deze verkend via allerlei cursussen zoals Tarot- Esoterie en Kabbala, Astrologie en Hypnotherapie. Deze vormen een gedegen ondergrond voor mijn werk. Ik ging echter steeds weer terug naar mijn oude kaarten, namelijk de Gipsy Witch, daar ligt mijn gevoel het sterkst.

Er kwamen steeds meer kanten naar voren, zoals helderspreken, helderweten en helder-voelen. Zo ook het mediumschap en hoe ik dat kan gebruiken. Al deze facetten ben ik de laatste jaren gaan gebruiken in mijn werk.

Trance-Medium

Ook heb ik kennis opgedaan over de Winti cultuur. Door het contact met de Winti kwam het fenomeen “Trance” ter sprake. Ik heb deze trance (Winti) zelf mogen ervaren. Hierdoor kwam ik meer over mijn eigen spirits (Winti) te weten. Ik ben zo in contact gekomen met mijn spirit Joanna, die mij haar boodschappen doorgeeft die nodig zijn voor de cliënt. Er zijn meerdere spirits bij mij aanwezig. Maar Joanna is momenteel het meest prominent. Dit betekent niet dat ik alleen met deze Winti cultuur bezig ben. Het is een welkome aanvulling op mijn werksfeer. Het is slechts een deel van mijn Afrikaanse kant, de Winti komt namelijk uit Afrika. Deze kennis is “IN DEN AARD” in mij aanwezig.In trance komen Afrikaanse spirits door.

Als ik op een beurs werk, geef ik ook lezingen via Psychometrie. Dat is energie voelen via foto’s en/of voorwerpen. Ik ben werkzaam als Paragnost en ik doe TOEKOMSTVOORSPELLINGEN in tijdschriften en kranten. Velen van deze voorspellingen zijn inderdaad uitgekomen. Dit is een gave waarvan ik het bestaan niet wist. Er komen steeds weer nieuwe dingen bij en ik groei in mijn werk en ben daardoor sterker geworden. Nu kan ik namen en  / of plaatsen en / of situaties benoemen en beschrijven, die feilloos blijken te kloppen, volgens mijn cliënten. 

Video boodschap

Beschikbaarheid

Ga met je muis over de datum of klik er op en krijg meer informatie over het tijdstip dat ik beschikbaar ben die dag. 

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

S.4-3-2020 12:13

Henny gaf duidelijke antwoorden en oplossingen. Niet erom heen draaien gewoon hoe het ervoor staat.

Daisy6-1-2019 20:39

Ik wil je bedanken voor jou wijze woorden, ik heb hiervan geleerd. Bedankt

Anoniem7-12-2018 13:49

Heldere inzichten. Hennie gaf hele struise, no-nonsens antwoorden op mijn vragen die allemaal uitgekomen zijn. Ze is direct en maakt het zeker niet mooier dan het is.

Maraise19-6-2018 10:57

Geweldig geholpen door Henny. Over werk, nieuw bedrijf, mijn kwaliteiten, de liefde en vriendschap veel waardevolle informatie gehad. Ik voelde me enorm kalm na het gesprek en wist precies wat me te doen stond.

Dori22-5-2018 10:10

Heel fijn gesprek gehad :D

Gabriella15-5-2018 10:35

Onlangs gesproken met Henny. Het was een zeer aangenaam en prettig gesprek. Henny had het een en ander voorspeld voor mijn relatie op korte termijn. Dit is ook werkelijk uitgekomen. Ik wil Henny erg bedanken. Zij is echt een aanrader op het gebied van relaties. Gabriella

Shanti15-5-2018 10:33

Bij deze wil ik Henny aanbevelen, als een zeer oprechte betrouwbare medium. Ze heeft mijn leven weer op de rails gezet, nadat ik enkele maanden met mezelf in de knoop zat. Na een aantal tegenslagen, was ik onzeker geraakt. Ze heeft de negatieve energie uit mijn aura gehaald en ik ben haar zeer dankbaar voor. Ik kan niets anders zeggen, ze is zeker een aanrader Shanti

Maudy10-5-2018 11:05

Hallo Henny, heb u net gesproken om u te bedanken dat uw voorspelling juist was. Het ging over mijn auto en u zei dat ik naar de garage moest omdat er schroeven of iets los zaten en dat dat gevaarlijk was. Dit was anderhalve week geleden en mijn auto maakte een gek geluid. Ben vandaag naar de garage gegaan en inderdaad waren de armdragers van mijn voorwielen kapot. Ik wil u hartelijk bedanken. Mvg, Maudy