Offline

Paragnost Ton

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

Paragnost, psychometrist, hypnotherapeut, NLP Practioner en Neo-Rechiaans body therapist. Ik ben er ook voor een fijn gesprek.

Liever chatten?

Op dit moment ben ik alleen online op mijn bellijnacount. Maar je kunt ook met mij chatten. Maak een chatafspraak via een telefoongesprek of ga naar mij andere account en klik op de "Afspreken" knop.

Welkom lief mens, 

Mijn naam is Ton, ik heb in mijn vroege jeugd in Indonesië gewoond en als leerling van de lagere school zag ik al kleuren(aura's) en gebeurtenissen bij schoolgenootjes. Thuis kreeg ik vooral negatieve reacties omdat ze mij niet wilden geloven. Dus stopte ik het maar heel diep weg en liet het alleen 's avonds toe als ik in bed lag.

Na de middelbare school ging ik naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag waar ik mijn MO-B akte tekenen haalde. Ik kon tijdens mijn opleiding mijn fantasie de vrije loop laten.

Ik heb 41 jaar tekenen en kunstgeschiedenis gegeven in het VO, tijdens deze jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals de vierjarige opleiding hypnotherapie, vier jarige opleiding intuïtief therapeut, vier jarige opleiding lichaamstherapeut, opleidingen bij NFPN en NLP practioner.

Ik deed deze opleidingen om er achter te komen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik er het beste mee om kan gaan. In 1980 ben ik naar Poona in India gegaan om mij te bekwamen in diverse meditaties.

Het zien en voelen nam alleen maar toe en af en toe werkte ik al met mensen in mijn praktijk. Na mijn pensionering ben ik "echt" begonnen, onder andere bij Paravisie op de bellijn.

Werkwijze

Een " beller " heeft vaak een specifieke vraag, of het nu gaat over een relatie of over de aanschaf van een huis of over contact met overleden, of vermissingen, ik sluit mijn ogen en stem af op de beller, ik krijg gelijk een beeld of een metafoor.

Deze bespreek ik met de beller, heel vaak ontstaat er een gesprek waar de beller "iets" aan heeft.

Ik heb ook een groep vaste bellers die door een moeilijke periode geleid willen worden.

Welke vragen kun je mij stellen?

 • Ik heb geruime tijd geholpen bij een ontvoering van drie kinderen, de moeder die in Nederland woont, wilde weten waar haar kinderen waren, al vrij snel zag ik dat ze in Frankrijk op een boerderij woonden bij de ex van de moeder. Vele rechtszaken volgenden, politie in Nederland Gendarme in Frankrijk, de Raad van kindertoezicht, uiteindelijk zijn de kinderen na 16 maanden helpen weer bij moeder ingetrokken.

 • Ik help een kweker in Zuid-Beijerland wiens kwekerij volledig onder water is komen te staan door een fout van het Waterschap, ik ondersteun de processen van de familie en wijs ze op de rechtsgang, ik zie ook hindernissen die ze moet oplossen met behulp van advocaten, de vergoeding die de kweker moet ontvangen ligt rond de 5 miljoen euro.

 • Als laatste: is Henk een lieve man voor mij, ik kijk of voel en krijg ik zelf het antwoord dat de belster het maar beter niet kan doen  omdat ze weer bedrogen uitkomt.
  Een leuke: He Ton, moet ik dit Peugeootje kopen, ik kijk onder de motorkap en zie dat er wat stuk gaat (de bobine.

 • Ik coach ook op afstand een leraar op een school, waar hij op moet letten en welke leerlingen extra aandacht nodig hebben.

 • Ik zie dat mensen beter een huis niet kunnen kopen omdat de fundering waardeloos is, of omdat er iets heftigs is geweest.

 • Er zijn ook bellers die mij vragen waarom ze 's nachts wakker worden op een vast tijdstip en dan zie ik dat er een overledene  is  die wil zeggen dat het goed gaat.

Ik nodig je graag uit om gewoon een keer te bellen om te ervaren of ik je verder kan helpen.

Met liefdevolle groet,

Ton Batstra

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met een erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bel via credits 10 cent per minuut goedkoper (80 cent, ipv 90 cent op een 0900-lijn)!

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Registreer gratis