Offline

Astrologe Mona

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

12 Reviews

AstroloogSpirituele hulplijn

De ‘love coach’, heldervoelend, uitgebreide horoscoop, gediplomeerd ADHD Coach, foto readingen.

Wil je liever bellen?

Op dit moment ben ik alleen per chat beschikbaar. Neem contact met mij op en plan een belafspraak zodra ik weer telefonisch beschikbaar ben. 

Hartelijk welkom op mijn profiel

Mijn naam is Mona, alias de ‘love coach’, ik heb ruimschoots ervaring op het gebied van liefde, (destructieve) relaties en de wederopbouw nadat je uit een relatiebreuk komt. Naast mijn heldervoelendheid, maak ik ook gebruik van intuïtieve astrologie en kan desgewenst een uitgebreide horoscoop uitwerken, in begrijpelijke taal, want het is voor mij belangrijk om astrologie van het ‘Abracadabra’ stigma af te helpen.

Ook ben ik gediplomeerd ADHD/ADD én ODD Coach, alsmede Counselor bij de meest uiteenlopende verslavingen, waaronder ook liefde, seks of polygebruik. Uiteraard heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in de reguliere hulpverlening, alleen kan ik mezelf niet altijd verenigen met de wetenschap, dat er veelal vanuit een boek gewerkt wordt en te weinig vanuit het hart.

Ik werk dus met liefde, pas hetgeen ik geleerd heb toe, maar bovenal is een flinke dosis ervaringsdeskundigheid voor mij het mooiste stuk gereedschap wat het leven mij heeft meegegeven. Hierdoor ben ik dan ook in staat om goed te levelen met je, ben ik je luisterend oor/oog, klankbord en geef waar nodig, een virtueel duwtje in de rug.

Beschikbaarheid

Ik doe mijn uiterste best zoveel mogelijk beschikbaar te zijn, zodat wanneer je een beroep op mij wilt doen, ik er voor je kan zijn. Ben ik er een keertje niet, mag je uiteraard altijd een verzoek indienen via de “Afspreken!” button.

Mijn manier van werken

Zoals eerder vermeld, ik werk vanuit mijn hart, intuïtief en als je mij jouw geboortedatum en/of een foto kunt toezenden (bij een chat), zal ik in alle rust, je helpen met de vraagstukken, kan ik je adviseren en samen oplossingsgericht te werk gaan, middels een stappenplan wat we samen maken, indien wenselijk. Uiteraard zijn privacy en wederzijds respect bij mij gegarandeerd!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van liefde, kinderen, wonen en werken, adviezen met betrekking tot studiekeuzes, ADHD/ADD en ODD, HSP, verslavingen en coaching in zijn algemeenheid. Desgewenst kan ik eveneens adviseren met ‘Astromediation’, waarbij de problematiek, welke uiteraard in minnelijke wegen te schikken dienen te zijn, mijn spirituele kijk op de situatie met je deelbaar kan maken. Ik noem mijn roeping dan ook liefkozend: Astrospreekuur.

Voorbeelden:

  • Ik ben getrouwd geweest met een narcist, hoe moet ik nu verder?
  • Sinds kort weet ik dat ik HSP ben, hoe kan ik voorkomen dat energievampieren mij leegzuigen?
  • Mijn kind is verslaafd, wat kan ik als ouder doen?
  • Is er een uitgebreide Oosterse en Westerse horoscoop mogelijk?

Ik ontvang je graag in mijn ‘spreekkamer’ van Paravisie en kijk uit naar onze kennismaking en/of onze vervolggesprekken.

Liefs,

Mona

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met een erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bel via credits 10 cent per minuut goedkoper (80 cent, ipv 90 cent op een 0900-lijn)!

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

  • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
  • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
  • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
  • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Registreer gratis

Reviews

Veerle17-4-2018 19:50
Pauline9-4-2018 11:06

Alles wat zij noemt klopt! Aanrader. Dank je wel Mona Liza X.

Veerle30-3-2018 17:54

Wederom super!

Veerle28-3-2018 14:00

Geen woorden voor!

Debby28-3-2018 13:59

Duidelijke antwoorden en advies

Tajina28-3-2018 13:58

Wauw wat een fantastische super vriendelijk eerlijke begripvolle vrouw... hoop dat alles komt zoals je zegt... dikke zoen xxx

Luciano28-3-2018 13:58
Lin28-3-2018 13:56
Pauline28-3-2018 13:55

Fijne chat gehad. Zij zag de dingen precies zoals ze zijn. Geeft weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst. Aanrader hoor.

Chantal28-3-2018 13:53
Marije28-3-2018 13:52