Offline

Paragnost Frederike

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

1 Reviews

DierencoachSpirituele hulplijn

Bel me later (ik ben nu niet beschikbaar)

U dient eerst in te loggen of te registreren alvorens u een toegangscode kunt krijgen om mee te bellen!

------ Boxnummer: 4227 ------ Spiritueel coach en al 12 jaar werkzaam als dierentolk, energetisch therapeut en paragnost.

Wil je liever via een 0900-nummer bellen?

Stap 1: Bel naar een van de onderstaande twee 0900-nummers

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Stap 2: Voer mijn boxnummer in: 4208

Tot op de bellijn!

Welkom op mijn profiel… Leuk dat je er bent!

Naast spiritueel coach voor ParaVisie ben ik al 12 jaar werkzaam als dierentolk, energetisch therapeut en paragnost. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier.

Om dit optimaal te kunnen doen, heb ik cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling, natuurlijke geneeswijzen en coaching (o.a. Energetisch Therapeut, Reiki I, II en III, Aura & Chakra Healing, Communiceren met Dieren, Healing voor Dieren en meer).

Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, gecombineerd met een groot empathisch vermogen, wat mij in staat stelt om me af te stemmen op jou en jouw energie. Hierdoor krijg ik ingevingen en inzichten – in de vorm van beelden, gedachten en gevoelens – die mij vertellen in wat voor situatie jij je bevindt, waar jij door gehinderd wordt, wat de best passende oplossingen zijn, wat je nodig hebt, wat jouw levenspad is en wat er voor jou is weggelegd. Op deze manier is het voor mij mogelijk om concrete antwoorden te geven op alle vragen die jou bezighouden.

Je hebt aan mij een deskundige en ervaren gesprekspartner die jou vanuit een zuivere en oprechte intentie verder op weg kan helpen; die jou oplossingen kan bieden voor jouw vraagstukken.

Met mijn unieke vaardigheden ben ik in staat om jou van gedegen advies te voorzien en om je dat gewenste duwtje in de rug te geven.

Ik ben geboren onder het sterrenbeeld Vissen en in het jaar van de Slang. Ik sta met beide benen op de grond en heb een heldere verbinding met boven.

Beschikbaarheid?

Op doordeweekse dagen ben ik ’s middags en ’s avonds vaak online te vinden. Bij afwezigheid kun je een bericht achterlaten en dan kom ik speciaal voor jou online. Het is ook mogelijk om van tevoren een tijdstip af te spreken. Ook hiervoor kun je me gerust een bericht sturen.

Wat is mijn werkwijze?

Mijn werkwijze is te omschrijven als eerlijk en oprecht met een zuivere intentie en de wens om jou te helpen, daar waar hulp nodig is. Ik werk (en leef) vanuit mijn hart. Tijdens een consult kom jij op de eerste plaats en is alles in mij erop gericht om jou van het best passende advies te voorzien. Dit doe ik op een rustige en professionele manier; met compassie, respect en vertrouwen. Ik stem me af op jouw energie om de juiste antwoorden te geven en de beste oplossingen aan te reiken.

Welke vragen kun je mij stellen?

Je kunt me vragen stellen over tweelingzielen en zielsverwanten, over relaties, de liefde in het algemeen, of juist over die ene specifieke persoon, over carrière en werksituaties, hoe gelukkig te worden, woonkwesties, hooggevoeligheid, contact met overledenen, communiceren met dieren, gedragsproblemen bij dieren, over gezondheid, over spiritualiteit, enzovoort. In principe kun je mij alles vragen wat jou bezighoudt, waar jij graag antwoord op wilt, wat voor jou van belang is om te weten.

Of het nu is voor advies, begeleiding, een hart onder de riem, voor steun of voor het wegnemen van twijfels die je hebt. Voor hulp bij het nemen van een beslissing, voor richting in je leven, voor inzicht in je situatie of meer grip op je leven. Ik help je liefdevol verder op weg; ik geef antwoord op de vragen die je bezighouden, geef je de inzichten die je nodig hebt en de oplossingen om daar te komen waar je wilt zijn.

Enkele voorbeeldvragen:

 • Hoe kan ik leren omgaan met mijn (hoog)gevoeligheid?

 • Hoe kan ik mezelf beschermen tegen negatieve / ongewenste invloeden van buitenaf?

 • Hoe kan ik het beste omgaan met personen (familieleden, collega’s, buren) die het mij moeilijk maken?

 • Wat heeft de toekomst voor mij in petto?

 • Waarom gebeuren er steeds bepaalde dingen in mijn leven?

 • Hoe kan ik mijn innerlijke kracht (weer) ervaren?

 • Hoe ga ik in het algemeen verder met mijn leven?

 • Wat kan ik doen om van mijn angsten, twijfels en onzekerheden af te komen?

 • Waarom loop ik steeds vast en hoe kan ik dit doorbreken?

 • Hoe kan ik omgaan met (het verlies van) mijn tweelingziel of zielsverwant?

Waarom met mij bellen of chatten?

Soms zijn er momenten in je leven, waarop je het even niet meer weet. Er gebeurt van alles en je hebt het gevoel dat het je allemaal even te veel wordt. Op zo’n moment kan het handig zijn om inzicht te krijgen in jezelf en in de situatie waarin je je bevindt. Ook wanneer je niet ‘in een dip’ zit, maar gewoon meer inzicht in, en grip op je leven wilt, kan een bel- of chatgesprek uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als je voor een lastige keuze staat, een moeilijke beslissing moet nemen, of wilt weten wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Wat jouw vraagstukken ook zijn, je kunt me met een gerust hart bellen of met me chatten en ik zal je op integere wijze van gedegen advies voorzien. Je hebt aan mij een ervaren en deskundige consulent met hart voor jou en jouw dierbaren.
 

Vragen over de liefde, relaties, familie, werk of toekomst?

Chat of bel met een erkende en ervaren spirituele coaches. 

Bel via credits 10 cent per minuut goedkoper (80 cent, ipv 90 cent op een 0900-lijn)!

Registreer en ontvang een leuke welkomstbonus

Bij registratie op ParaVisie kun je kiezen uit verschillende welkomspakketten. De hoogte van de bonus verschilt per pakket.

 • Koop € 10 en ontvang €10 euro aan credits (geen bonus)
 • Koop € 20 + 2,99 euro bonus en ontvang €22,99 euro aan credits
 • Koop € 50 + 9,99 euro bonus en ontvang €59,99 euro aan credits
 • Koop € 100 + 24,99 euro bonus en ontvang €124,99 euro aan credits

 

Registreer gratis

Reviews

Conny21-2-2018 21:12

Fijn gesprek