Nieuwe coach

Offline

ParaVisie TEST

ParaVisie TESTNieuwe coach

Offline

Dit account wordt ingezet om ParaVisie te verbeteren.
7 Reviews

Gaven en Methodes

Foto readingGeestenGidsenniet-verwijderen-categorieHSP coachKoffiedik kijkerNumeroloog

Specialismes

HuisdierenLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeOverleden dierbaren

Achtergrond

Ik ben een schaduw/lichtwerker met een sterke connectie met moedernatuur, mijn voorouders en mij gidsen in de spirit wereld. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Ik bekijk het leven van een holistisch en sjamanistisch perspectief. Tevens ben ik coach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.Ik ben een schaduw/lichtwerker met een sterke connectie met moedernatuur, mijn voorouders en mij gidsen in de spirit wereld.

Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Ik bekijk het leven van een holistisch en sjamanistisch perspectief. Tevens ben ik coach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.Ik ben een schaduw/lichtwerker met een sterke connectie met moedernatuur, mijn voorouders en mij gidsen in de spirit wereld. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Ik bekijk het leven van een holistisch en sjamanistisch perspectief.

Tevens ben ik coach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.Ik ben een schaduw/lichtwerker met een sterke connectie met moedernatuur, mijn voorouders en mij gidsen in de spirit wereld. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Ik bekijk het leven van een holistisch en sjamanistisch perspectief. Tevens ben ik coach op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Zowel in mijn leven als mijn werk staan integriteit, vertrouwen, respect, liefde en compassie altijd centraal.

Werkwijze

Ik stem me af op jou energie en maak contact met mijn gidsen en luister ik naar wat deze mij doorgeven. Gebaseerd op die informatie volgt er een gesprek, waarbij je mij vragen mag stellen waar ik altijd eerlijk en zonder oordeel op zal antwoorden.

In mijn coaching ligt de focus op groei en mogelijkheden in plaats van problemen en beperkingen. Ik combineer mijn kennis en vaardigheden, met mijn intuïtie, mijn hooggevoeligheid en mijn persoonlijke ervaringen.

Wat kun je mij vragen?

In principe kan je me alles vragen wat betrekking heeft op jou persoonlijke leven; algemene levens vragen, over je spirituele ontwikkeling, over je werk, je gezondheid en relaties.

Voorbeeldvragen:

  • Waarom loop ik steeds tegen de zelfde dingen aan?
  • Hoe word ik gelukkiger?
  • Hoe kan ik beter met mijn hooggevoeligheid omgaan?
  • Hoe kom ik beter in balans?
  • Hoe komt het dat ik steeds conflicten heb in mijn relatie(s)?
  • Ik zie, hoor en voel dingen die andere niet waarnemen? Hoe ga ik hier mee om?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Test-cliënt21-8-2019 16:08

Test tedt

Paul6-3-2019 14:16
Adviseur12-7-2018 11:37
Adviseur12-7-2018 11:18
Adviseur26-6-2018 9:58
Adviseur26-6-2018 9:56

Top!