Offline

Ton

Ton

Offline

Helderziende en ik ben er ook voor een fijn gesprek
11 Reviews

Gaven en Methodes

Foto readingParagnostHelderhorendHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie

Achtergrond

Mijn naam is Ton, ik heb in mijn vroege jeugd in Indonesië gewoond en als leerling van de lagere school zag ik al kleuren(aura's) en gebeurtenissen bij schoolgenootjes. Thuis kreeg ik vooral negatieve reacties omdat ze mij niet wilden geloven. Dus stopte ik het maar heel diep weg en liet het alleen 's avonds toe als ik in bed lag.

Na de middelbare school ging ik naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag waar ik mijn MO-B akte tekenen haalde. Ik kon tijdens mijn opleiding mijn fantasie de vrije loop laten.

Ik heb 41 jaar tekenen en kunstgeschiedenis gegeven in het VO, tijdens deze jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals de vierjarige opleiding hypnotherapie, vier jarige opleiding intuïtief therapeut, vier jarige opleiding lichaamstherapeut, opleidingen bij NFPN en NLP practioner.

Ik deed deze opleidingen om er achter te komen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik er het beste mee om kan gaan. In 1980 ben ik naar Poona in India gegaan om mij te bekwamen in diverse meditaties.

Het zien en voelen nam alleen maar toe en af en toe werkte ik al met mensen in mijn praktijk. Na mijn pensionering ben ik "echt" begonnen, onder andere bij Paravisie op de bellijn.

Werkwijze

Een " beller " heeft vaak een specifieke vraag, of het nu gaat over een relatie of over de aanschaf van een huis of over contact met overleden, of vermissingen, ik sluit mijn ogen en stem af op de beller, ik krijg gelijk een beeld of een metafoor.

Deze bespreek ik met de beller, heel vaak ontstaat er een gesprek waar de beller "iets" aan heeft.

Ik heb ook een groep vaste bellers die door een moeilijke periode geleid willen worden.

Welke vragen kun je mij stellen?
  • Ik heb geruime tijd geholpen bij een ontvoering van drie kinderen, de moeder die in Nederland woont, wilde weten waar haar kinderen waren, al vrij snel zag ik dat ze in Frankrijk op een boerderij woonden bij de ex van de moeder. Vele rechtszaken volgenden, politie in Nederland Gendarme in Frankrijk, de Raad van kindertoezicht, uiteindelijk zijn de kinderen na 16 maanden helpen weer bij moeder ingetrokken.

  • Ik help een kweker in Zuid-Beijerland wiens kwekerij volledig onder water is komen te staan door een fout van het Waterschap, ik ondersteun de processen van de familie en wijs ze op de rechtsgang, ik zie ook hindernissen die ze moet oplossen met behulp van advocaten, de vergoeding die de kweker moet ontvangen ligt rond de 5 miljoen euro.

  • Als laatste: is Henk een lieve man voor mij, ik kijk of voel en krijg ik zelf het antwoord dat de belster het maar beter niet kan doen  omdat ze weer bedrogen uitkomt.
    Een leuke: He Ton, moet ik dit Peugeootje kopen, ik kijk onder de motorkap en zie dat er wat stuk gaat (de bobine.

  • Ik coach ook op afstand een leraar op een school, waar hij op moet letten en welke leerlingen extra aandacht nodig hebben.

  • Ik zie dat mensen beter een huis niet kunnen kopen omdat de fundering waardeloos is, of omdat er iets heftigs is geweest.

  • Er zijn ook bellers die mij vragen waarom ze 's nachts wakker worden op een vast tijdstip en dan zie ik dat er een overledene  is  die wil zeggen dat het goed gaat.

Ik nodig je graag uit om gewoon een keer te bellen om te ervaren of ik je verder kan helpen.

Met liefdevolle groet,

Ton Batstra

Beschikbaarheid

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Joke15-5-2018 11:40

Duidelijk en heldere antwoorden. Niet altijd wat je wil horen, maar wel zoals het is. En daar zit je op te wachten. Dank je wel Ton, je hebt mij een heel stuk op weg geholpen.

Paul31-1-2018 15:16
daisy_b_1989@hotmail26-1-2018 14:52

heeft me vraag beantwoord en bevestigde wat ik voelde nu maar hopen dat het ook uit komt

Fv11-1-2018 15:42
P17-10-2017 15:42

Wat een prettige chat. Fijne man die veel wist te vertellen en mij weer moed heeft gegeven. Deskundig!

Richard1-12-2016 10:04

Fijne man, heeft mij weer goede moed gegeven op het gebied van werk.