Offline

Vicky

Vicky

Offline

Sterke no-nonsense spirituele coach!
0 Reviews

Gaven en Methodes

Spirituele kaartenHeldervoelend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Hi! Ik ben Vicky, jouw spirituele schop onder je kont. Ik geloof en weet dat jij alles in je hebt om je droomleven waar te maken. Ik help je bij het vinden van de antwoorden waar jij zo naarstig naar op zoek bent. Ik luister en voel met je mee en laat licht schijnen op jouw volgende stap.

De laatste jaren heb ik zelf mogen ervaren dat alle wijsheid, creativiteit en kracht in mij zit en ook gezien dat het in iedereen om mij heen zit. Ik open je ogen en je hart voor de wijsheid en kracht die ook jij bezit. En ik laat je zien hoe je deze kunt gebruiken. Daarnaast ben ik moeder van 2 heerlijke jongens, getrouwd met de grootste lieverd en zelfstandig ondernemer.

Werkwijze

Ik tune in op jou en stel verdiepende vragen. Of ik trek een kaart als startpunt. De juiste informatie komt altijd naar boven, dat waar jij op dat moment je aandacht naar toe mag brengen. Bovenal luister ik naar jouw verhaal, zonder oordeel. Alles mag er zijn zoals het is, zoals jij het beleeft.

Vanuit hier geef ik adviezen, tips en inzichten, zodat jij weer verder kunt. Concrete stappen of vragen waar je voor jezelf mee aan de slag kunt. Want (spoiler alert), een gouden pil bestaat niet.

Wat kun je mij vragen?

Vraag me alles wat op dat moment voor jou speelt: liefde, relatie, kinderen, werk, (gebrek aan) zelfvertrouwen, angst, persoonlijke groei. Als het bij jou naar voren blijft komen is het belangrijk genoeg om bij stil te staan, het heeft aandacht nodig en samen geven we dat.

Voorbeeldvragen:

  • Mijn bedrijf stroom niet, wat kan ik doen?
  • Ik word gek van mijn man/kinderen/ouders/collega/enz., wat kan ik doen?
  • Ik wil meer zelfvertrouwen, kun jij me helpen?
  • Ik loop vast in mijn persoonlijke ontwikkeling, hoe doorbreek ik dat?
  • Hoe gebruik ik mijn intuïtie?
  • Alles rondom persoonlijke ontwikkeling en business.

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent