Offline

Lieselot

Lieselot

Offline

Graag help ik je naar meer creatieve flow
2 Reviews

Gaven en Methodes

Aura healerChakra healerEngelenGeestenGidsenHSP coachHelderhorendHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenHuisdierenLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeOverleden dierbaren

Achtergrond

Wil je terug naar balans en licht? Laat mij je helpen uit chaos naar meer evenwicht. Ik ben Lieselot, een helderziend, -voelend -wetend en -horend, healer, medium en beeldend kunstenares. Ik help je graag met een creatieve-oplossingen-leverend gesprek, reading, healing of traject. Van kunst en vliegwerk in chaotische tijd tot levenskunst lichtwerk voor flow en creatieve vrijheid. 

Ik help je graag je hart ophalen en op adem komen. Ik deel graag liefdevol licht voor inzicht en verbinding met de waarheid van je hart. Omdat in het aangaan van wat werkelijk speelt de vonk van wijsheid te vinden is. Wijsheid die hetgeen verdeeld is, terug in verbinding brengt. 

Geen zorg te groot, geen vraag te klein, als empatisch sensitief lichtwerker wil ik er voor je zijn.

Welkom!

Werkwijze

Graag neem ik je mee op een reis naar je hart, een geleide meditatie terug in je eigen rust, ruimte en veiligheid voor meer helderheid in je situatie. Eenmaal daar aangekomen kun je mij al je vragen stellen. En zullen wij, mijn zuivere Lichtgidsen, Spirits, Engelen en ikzelf je antwoorden en begeleiden naar meer inzicht in je situatie. Welke dat ook is. 

Wil je meer verdieping en de kern onder de situatie van je levensmissie gecommuniceerd krijgen dan kan dat ook. Want in elke dagelijkse omstandigheid is de bron daaronder te herleiden. Wil je daar meer inzicht in dan kunnen we je daarnaartoe begeleiden. 

En mocht het zo zijn dat er weerstanden en onduidelijkheden zijn dan kunnen we je ook licht energie geven voor meer vrije ruimte en het beter doorstromen van bepaalde weerstanden in je energetisch veld. Met hoge trillingsfrequenties kunnen we je weerstand helpen verhelderen, belichten en oplossen. Op dit niveau vergt dat ook inzet van jouw kant. De beloning is, meer en steeds dichter thuiskomen bij jouw eigenheid en zelfredzaamheid, ongeacht of de omgeving om je heen chaotisch dan wel instabiel is. 

Wat kun je mij vragen?

Ik kan je helpen met allerhande vragen die voor jou nu spelen. Ongeacht welke waarde oordelen, emoties of onzekerheden er zijn. Ik wil je met open armen ontvangen zoals je bent. Geen zorg te groot of vraag te klein. Voel je welkom bij mij om jezelf te zijn. 

Voorbeeldvragen:

  • Hoe vindt ik de tijd voor een authentieker en creatiever leven?
  • Waarom zeg ik ja als ik nee voel? En hoe kan ik dat anders aanpakken?
  • Hoe maak ik van mijn gevoeligheid een kracht in plaats van een last?
  • Hoe kan ik wegwijs worden uit al mijn tegenstrijdige keuzes?
  • Hoe vindt ik na alles dat ik heb meegemaakt weer focus, rust en richting?
  • Ik heb behoefte aan meer verbinding met mijn gids(en) kun je me helpen?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Cindy3-5-2021 23:05
Sonja3-5-2021 22:42
  • «
  • 1(current)
  • »