Nieuwe coach

Offline

0,9
credit/min

Angela

Offline

Voor inzicht en antwoorden
3 Reviews

Skills en methodes

Chakra healerOrakelkaartenFoto readingHSP coachPendelaarSjamaan

Specialisme

Carrière & WerkLiefde & RelatieOverleden dierbarenVorig leven & Reïncarnatie

Achtergrond

Hoi, mijn naam is Angela en ik kan mij vinden in de termen 'HSP' en 'Keuze vrij bij mij' De term 'HSP' heeft te maken met een bepaalde manier waarop de hersenchemie reageert. Ik vind dit persoonlijk fijn om te begrijpen en het maakt dat ik gewoon mijzelf weer kan zijn, zonder iets te hoeven uitleggen. Terwijl ik dit schrijf, hoor ik op de achtergrond een liedje van o.a. Madonna uit begin jaren '80, ik droomde even weg en zag mijzelf uit die periode en kom tot de conclusie dat muziek 'invloed heeft op wie we zijn en hoe we reageren''. Dit zie ik ook in mijn werk terug. De tweede term heeft zijn sporen gezet rond 2020/2021 en ik merk dat ik dit steun, het is een ervaring die ik had een 'push' en het voelt nog steeds oké. Ik had mijn huidige klanten en omgeving gevraagd naar hoe zij mij zien en kwam al gauw tot de conclusie dat dit te veel is om hier op te schrijven, zodoende dat ik een korte samenvatting schrijf van hoe ik hier ben gekomen.

Zo rond 2001 had ik een 'break' wat we tegenwoordig 'burn-out' noemen. Het was voor mij de push om meer te vertrouwen in mijzelf en mijn intuïtie. Zo eind 2005 ontving ik de uitnodiging om binnen de GGZ een jaartraining 'eigen ontwikkeling' te volgen. Inmiddels had ik al een fulltime baan en ging het eigenlijk heel goed met mij en toch steunde mijn leidinggevende om die training van 1 jaar á 1,5 dag per week te gaan volgen. Halverwege deze jaartraining in 2006 begon ik ook bij het CNGO met de BOCAM® en daarna is mijn intuïtieve en professionele ontwikkeling heel snel gegaan. Anno 2020 stuurde ik af bij het Instituut CAM voor Energetische therapie, BA (Eigen vakdiscipline) met als onderzoektitel 'Traumaverwerking in de Natuur-energetisch geneeskundige praktijk als tijdelijke aanvulling op je leven'. Na het afstuderen kwam mijn echtgenoot naar mij toe en zei dat hij mij volledig steunde en dat het tijd zou kunnen zijn om mij volledig te richten op dit pad. ik mag waarnemen wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Werkwijze

Gaan naar de kern, heeft of kan een directieve aanpak hebben. Je ontvangt wat je nodig hebt, niet wat je denkt nodig te hebben.

Ik stel vragen om je bewust te maken van hetgeen je tegen aan zou kunnen lopen. Weet je hoe of welke vraag je stelt en hoor je je zelf?

Wat kun je mij vragen?

Je kan mij elke vraag stellen als je merkt dat je ervaart dat ik die zou kunnen beantwoorden.

Voorbeeldvragen:

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

  • Ik merk dat ik bij jou moet zijn voor...
  • Ik heb een foto van mijn familie en ik merk dat.. Zou jij dit voor mij na kunnen gaan? (Ik schrijf dan eerst met jou de namen op en of ze wel/niet in leven zijn)
  • Ik heb gewerkt en ik merk dat ik nu niet meer lekker in mijn vel zit, kan jij mij helpen?
  • We gaan samenwonen, maar hij/zij wilt geen huisdieren en ik wil ze niet kwijt, wat nu?
  • Wat kan je met energie doen?

Beschikbaarheid

Ik ben op wisselende momenten aanwezig i.v.m. live consulten die ik in de praktijk geef.

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Sharon10/10/2023, 7:45 PM
Marjan10/10/2023, 6:59 PM

Duidelijke antwoorden en een mooie gids

Natalie10/8/2023, 6:55 PM

Kreeg niet de juiste informatie door. Ik herkende helemaal niets van wat zij zei. Ze is wel vriendelijk.

  • 1(current)