Nieuwe coach

Offline

0,9
credit/min

Auset

Offline

In afstemming met mijn spirit team beantwoord ik je vragen.
9 Reviews

Skills en methodes

Chakra healerReiki masterTarotkaartenHSP coachSjamaanHelderwetend

Specialisme

DroomverklaringToekomstVorig leven & Reïncarnatie

Achtergrond

Welkom! Ik ben Auset. Ik ben altijd al gifted geweest, maar heb bepaalde van deze gaves meer ontwikkeld door er actief aan te werken. Zo heb ik mij meer verdiept in de (levens) energie waar ik mee werk en heb ik de drie graden in Reiki behaald en mag ik mijzelf Reiki Master noemen. De meeste informatie komt bij mij gewoon binnen, omdat ik helderwetend ben. Daarnaast ben ik ook een Herbalist(kruidengeneeskunde) en begin ik binnenkort met de studie tot Bach Bloesem- en Aroma therapeut.

Werkwijze

Als je een bepaalde vraag hebt raadpleeg ik als eerste 1 van mijn kaartendecks om een beeld te krijgen van hetgeen dat ik doorkrijg. Maar meestal zie ik het al voor me of hoor ik het. Voor ik begin met werken ben ik al afgestemd op mijn spirit team(gidsen). Op sommige momenten werk ik samen met ze. Maar het is ook mogelijk dat jouw gidsen mij direct iets duidelijk willen maken dat betrekking heeft op je situatie.

Ik wind er geen doekjes omheen en maak het niet mooier dan het is. Zoals jouw gidsen het aan mij doorgeven, zo zal ik de boodschap doorgeven. Dit is absoluut op een vriendelijke en duidelijke manier.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt met alle vragen bij mij terecht. Let wel. Het kan voorkomen dat je een bepaalde vraag hebt, maar je gidsen vinden dat je je op dit moment op iets anders moet focussen. Heb je een bepaalde droom waar je niet uitkomt? Hier kan ik je bij helpen. Met vragen betreffende HSP/Hoogsensitiviteit kun je bij mij terecht. Ik kan je vertellen hoe je (meer) contact maakt met je gidsen. Wil je weten hoe en wat je moet doen om je Chakra's in balans te krijgen? Ik kan je hierin bijstaan. Heb je behoefte aan een Reiki healing behandeling op afstand? Ook dit is mogelijk.

Voorbeeldvragen:

  • Hoe leer ik mijn gidsen kennen?
  • Ik loop steeds tegen hetzelfde probleem aan, waarom is dit?
  • Hoe kom ik erachter welk pad mijn ziel wilt bewandelen?
  • Ik hoor soms vreemde geluiden in huis en heb het gevoel dat ik bekeken wordt, wat kan dit zijn?
  • Ik denk dat ik ook gaves heb; hoe kom ik erachter als het echt zo is?
  • Waarom voel ik me soms zo uitgeput als ik ergens ben geweest?

Tot snel op de chatlijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent