Offline

Betty

Betty

Offline

Ervaren breed georiënteerd medium!
7 Reviews

Gaven en Methodes

Aura healerChakra healerSpirituele kaartenEngelenGidsenHSP coachSjamaanHelderhorendHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeOverleden dierbarenUit elkaar & ScheidenVorig leven & Reïncarnatie

Achtergrond

Ik ben Betty, paragnost/medium. Ik kijk en voel met je mee bij je vragen over persoonlijk geluk, werk en onderneming, spirituele bewustzijnsgroei.

Soms zit het even vast, verlang je ernaar om verder te bewegen alleen weet je nog niet hoe. Als je het niet duidelijk hebt, iemand wilt spreken die naar je luistert en je kan helpen om meer helderheid te krijgen ben ik er voor je.

Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als medium/paragnost, spiritueel life & business coach, healer. Zowel voor persoonlijke levensvragen als ook voor een bedrijfsconsult. Ik doe dat omdat energetische afstemming resoneert met mijn ziel. Ik wil daarmee jou inspireren en ondersteunen, door wat vast zit en onduidelijk is op te helderen middels wat ik doorkrijg over een vraag en/of door samen naar de situatie te kijken.

Ik heb meerdere beroepsopleidingen gevolgd, daarnaast ben ik 20 jaar werkzaam geweest als onderneemster in de detailhandel. Ik leer nog steeds graag, want bewustzijnsontwikkeling en groeien in zelfkennis gaat altijd door.

Werkwijze

Als je mij belt stem ik me af op je vraag, of het onderwerp waar je op dat moment mee zit. Ik leg je altijd duidelijk uit wat ik je kan bieden. Dat kan een energetische afstemming zijn of ik doe een Osho Tarot legging.

En vaak komt het voor dat ik beide doe. Soms stel ik je nog wat korte vragen. Ik luister dan naar je stem en het helpt me om goed te focussen op wat jij zoekt aan antwoord of inspiratie.

Ook kan ik naar voornamen vragen van betrokkenen. In geval van werkgerelateerde vragen zal ik je vragen naar het soort bedrijf waarin je werkt en in welk deel van het land deze gevestigd is. Vervolgens ben ik even stil om te voelen naar wat aan informatie bij mij komt.
Dit duurt niet heel lang.

Je mag met mij de diepte in, of we houden het wat meer bij het nu. Integriteit en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Liever eerst kennismaken? Vragen wie ik ben, wat ik doe en/of vertellen over wie je bent en wat je zoekt?
Natuurlijk kan dat!

Wat kun je mij vragen?

Je kunt mij terecht met levensvragen, ondernemersvragen en/of spirituele bewustzijnsvragen

O.a: Persoonlijke geluk: Familie, relaties, kinderen Werk: Collega’s, veranderen van werk, promotie, je kwaliteiten, bedrijfscultuur Onderneming: Voorbereiding op besprekingen, sollicitanten, teamsamenstelling, richting kiezen, situatie verhelderen. Spirituele bewustzijn vragen: hooggevoeligheid, mediumschap, bewustzijnsvelden, tweelingziel, energetisch systeem, mediteren en visualiseren, healing.

Voorbeeldvragen:

  • Ik sta voor een keus, kun je me helpen deze zo helder mogelijk te krijgen
  • Zou je kunnen kijken/voelen hoe het zit met mijn relatie
  • Past dit werk bij me
  • Ik voel me niet zo fijn, wil je met me meekijken
  • Ik heb binnen kort een belangrijk gesprek. Wat kan ik verwachten en hoe bereid ik me voor
  • Kan ik deze persoon vertrouwen?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Nicole27-12-2020 17:02
Glenn24-12-2020 15:16
Glenn24-12-2020 15:08
Yindra22-12-2020 19:57

Fijn en biedt perspectief, duidelijk, snel, tactvol

Patricia21-8-2020 15:24
Henry20-8-2020 14:25
Anoniem17-8-2020 15:24
  • «
  • 1(current)
  • »