Nieuwe coach

Offline

0,9
credit/min

Christi

Offline

Alles in het leven is met elkaar verbonden
0 Reviews

Skills en methodes

EngelenFoto readingGeestenGidsenHSP coachHeldervoelendHelderziend

Specialisme

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & RelatieOverleden dierbarenUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Hi, welkom! Mijn naam is Christi en ik werk als spiritueel coach, medium en healer. Hiervoor werkte ik in het bedrijfsleven, waardoor ik weet hoe het voelt als je je ergens niet op je plek voelt. Dat geldt ook voor relaties. Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige op veel gebieden en kan daardoor voor veel mensen een luisterend oor en adviserende coach zijn. Tevens voel ik overleden dierbaren, waardoor ik jullie weer voor even dichter bij elkaar kan brengen.

Alles in het leven is met elkaar verbonden, daarvan ben ik overtuigd. Jouw gedachten zijn verbonden met je emoties en je fysieke lichaam, en jij als persoon bent verbonden met de wereld om je heen en met het universum. Jouw gedachten en handelingen bepalen je heden en je toekomst. Dat is waar ik voornamelijk naar kijk.

Werkwijze

Als je met mij chat voel ik jouw energie. Bij voorkeur werk ik met een foto, om je energie des te sneller te kunnen voelen. Zodra ik je energie voel begint de informatie te stromen. Ik typ snel, waardoor je niet lang hoeft te wachten op mijn reacties. Soms trek ik een kaart of pak ik mijn pendel ter ondersteuning van wat ik voel.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt me over (bijna) alles vragen stellen. Over problemen met je partner of familie, over studie- en werk kwesties, over je eigen spirituele ontwikkeling. Over overleden dierbaren, over gidsen en engelen. Over je zielsopdrachten en je roeping in dit leven. Alleen ten aanzien van de toekomst en je gezondheid ben ik heel terughoudend.

Voorbeeldvragen:

  • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken?
  • Waarom is de band met mijn moeder zo moeilijk?
  • Waarom heb ik zoveel fysieke problemen?
  • Ik ben zo ongelukkig, hoe zorg ik voor meer geluk in mijn leven?
  • Ik raak zo snel in paniek, wat kan ik daartegen doen?(s)?
  • Ik weet niet wat ik wil met mijn leven. Hoe kom ik daarachter?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent