Offline

Elisa

Elisa

Offline

Healer en spirituele coach. Terugkeer naar je eigen liefde.
5 Reviews

Gaven en Methodes

Aura healerChakra healerReiki masterEngelenHSP coachHelderwetend

Specialismes

Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & RelatieToekomstUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Als healer en creatieve spirituele ondernemende duizendpoot leef ik het leven mijn dromen aan de Costa Blanca in Spanje. Je kunt bij rekenen op zonnige warmte en tegelijk op liefdevolle confrontaties met jezelf soms. Ik ben erg intuïtief maar ben tegelijk ook erg down to earth en pragmatisch in mijn aanpak. Dit geeft balans voor mezelf en de mensen die ik mag coachen.

Ik heb ruime ervaring zowel op spiritueel gebied en als coach. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen over persoonlijke ontwikkeling, coaching, HSP, Mindfullness, natuurgeneeskunde, healing en reiki. Een beetje teveel om op te noemen! Hieronder toch maar een poging.

Werkwijze

Als sinds mijn eerste jeugdherinneringen heb ik ervaringen met de Overzijde die voor een ander (en toen mezelf) onverklaarbaar waren. Inmiddels is de Overkant zoals ik het noem voor mij net zo normaal als het leven fysiek hier op aarde. Deze beiden lopen voor mij synchroon. Ik ben geen standaard medium dat ik alleen boodschappen wil en kan doorgeven van overledenen. Ik sta wel in verbinding met hen, maar nog meer met de engelen en verheven meesters. Zij vertegenwoordigen voor mij het hoogste licht waar ik mij volledig in herken. Graag geef ik hun licht en liefde en boodschappen door jou en werken we samen aan een transformatie waarbij je in de kracht staat en weer kunt genieten van je leven.

Mijn eigen leven voelt als een constant gebed van dankbaarheid, waar ik mij afstem met de verheven meesters van het licht. Graag deel ik dit met je. In het bijzonder voel ik mij verbonden met de Godinnen energie van Maria Magdalena. Laadt je zelf weer op met deze goddelijke bron van energie. Divine feminine and masculine energie, waardoor je de ultieme liefde kunt ervaren in je leven. Soms zelfs met je eigen Tweelingziel in een relatie. We gaan samen op ontdekkingstocht naar je eigen liefde.

 

Daarnaast geniet ik dagelijks van schilderen, tekenen, illustreren, studeren, schrijven, lezen, breien, haken en nog meer geknutsel. Ondernemend en beeldend kunstenaar passen bij mijn persoon! Ik heb diverse workshops en cursussen gevolgd voor mijn creatieve uitingen en kan je dan ook in je creatieve proces mocht je hier behoefte aan hebben.

Als je behoeft hebt aan een energetisch healing werk ik graag online met je samen. De energie stroomt dan voor mij meer zuiver, het gaat dan voorbij aan het fysieke en rechtstreeks naar het energielichaam. Helende energie ontstaat, natuurlijk en van zelf. Valkuil is vaak je eigen grenzen goed bewaken. Laten we dit samen gaan ontdekken!

een liefdevolle zonnige groet uit Spanje.

Wat kun je mij vragen?

In principe kun je mij alle vragen voorleggen waar je tegen aan loopt in je dagelijkse leven. Je bent welkom met al je vragen op het gebied van relaties, woon- werk- situaties, gezondheid, kinderen, beroeps- scholingskeuze. Er zijn een aantal onderwerpen die mij op het lijf zijn geschreven en die hebben vaak te maken met in je passie leven, volledig authentiek (dus jezelf!). Ik noem dit je Natural Spirit.

Voorbeeldvragen:

  • Wat is mijn zielsmissie en hoe kan ik hier ook eventueel mijn geld mee verdienen?
  • Ik wil graag ontdekken hoe ik op meer natuurlijk wijze kan leven, gezond zijn en blijven
  • Hoe vind ik meer emotionele flexibiliteit, en leer ik omgaan met de onverwachte wendingen in het leven
  • Hoe vind ik de liefde van mijn leven, te beginnen met mezelf
  • Ik loop vast op mijn werk, thuissituatie of relatie en ben op zoek naar de blokkades in mezelf en hoe ik deze kan oplossen.
  • Ik wil graag overvloed in mijn leven aantrekken en heb al veel gelezen over “the Law of Attraction” maar weet nog steeds niet precies hoe ik deze toe kan passen.

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Eveline28-2-2021 20:02
Cindy28-2-2021 18:41
Patricia22-2-2021 20:02

Mooi gesprek!

Cindy22-2-2021 19:29
Linda22-2-2021 18:38
  • «
  • 1(current)
  • »