Offline

0,9
credit/min

Eva

Offline

Om weer in je eigen kracht te gaan staan en geluk te voelen.
1 Reviews

Skills en methodes

Belcoach

Specialisme

Familie & VriendenLiefde & RelatieUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Mijn leven heeft een lange tijd bol gestaan van problemen, stress, onzekerheid en angst. Juist die diepe dalen en tegenslag hebben mij in laten zien dat er een wereld vol nieuwe kansen op mij lag te wachten, waarover ik zèlf de controle kon krijgen, ik hoefde er ‘alleen maar’ de juiste stappen voor te zetten en mijn mindset aan te passen. Dit ging natuurlijk niet in één dag, maar door die ontwikkeling te doorlopen, heb ik nu een prachtig leven voor me liggen waarin ik elke dag puur geluk ervaar en omarm wat ik heb bereikt in het leven.

Ik ben een pleaser, help graag mensen en wil helpen de wereld een stukje mooier te maken. Toen ik lang geleden naar Nederland emigreerde begon dat ‘helpen’ in de wereld van schoonheid, een wereld die ik al van jongs af aan bewonder. Na het afronden van de opleiding voor Make-up & Nail Artist bij House of Orange, werkte ik voor grote merken als Vogue, Hermès, Kenzo en G-Star. Ook werkte ik samen met Nederlandse artiesten zoals Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ik dacht op het toppunt van mijn succes te zijn, maar wat is de definitie van succes nou eigenlijk? Het was namelijk vooral een roerige tijd met weinig ritme, regelmaat en rust… beter bekend als de drie hoofdingrediënten van een stabiel leven. Vandaag de dag weet ik dat succes samenhangt met het hebben van zelfvertrouwen, je doelen helder voor ogen hebben, gemoedsrust en de balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Werkwijze

Beste lezer! Wil je weten hoe puur geluk voelt of blij te zijn met wat je hebt in het leven, maar houdt angst en onzekerheid je tegen? Laat mij je begeleiden om stap voor stap jezelf te (her-)ontdekken. Als online motivatie & inspiratie coach, werk ik op basis van een door mijzelf ontwikkelde methode “Luisterend oor”. Samen gaan we jouw behoeftes, talenten, sterke punten in een plan-op-maat gieten, waardoor je een handleiding hebt om weer in je eigen kracht te gaan staan en geluk te voelen.

Wat kun je mij vragen?

Alles over jouw leven in het nu.

Voorbeeldvragen:

  • hoe hou ik van mezelf?
  • Hoe ervaar ik plezier als een single?
  • Hoe leef ik als alleenstaande moeder?
  • Is alleen zijn een keuze of pech?
  • Hoe kan ik genieten ?
  • Hoe hou ik van mij zelf?

Tot snel op de bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent