Offline

0,9
credit/min

ॐ Gert ॐ

Offline

Start de verwonderlijke reis naar je echte zelf 24j ervaring
664 Reviews

Skills en methodes

HealerReiki masterMediumFoto readingGidsenHSP coachParagnostHelderhorendHelderziend

Specialisme

Liefde & RelatieOverleden dierbarenToekomst

Achtergrond

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Gert en richt mij op de harmonie tussen lichaam en ziel. Het is mijn missie om alle krachten van de mens te herenigen naar een hoger niveau van bewustzijn, altijd in universele liefde. Ik ben enorm open en positief ingesteld. Ik heb een verbindende en zeer intuïtieve instelling en kan daarmee orde in de chaos van jouw dagelijks leven scheppen.

Met mijn inlevingsvermogen en liefdevol hart geef ik jou nieuwe inzichten in jezelf, waarbij patronen al snel zichtbaar worden. Dat komt omdat ik jouw emoties en energie direct aanvoel als wij met elkaar in contact komen.

Mensen voelen zich heel erg snel op hun gemak door mijn innerlijke rust en energie. Angsten, emoties en blokkades verdwijnen hierdoor snel. Als ik confronteer, dan doe ik dat altijd met veel liefde en respect.

Ik heb het vermogen om mensen tot in hun diepste bron aan te raken en hen bewust te maken. Hierdoor gaan er allerlei deuren open en ontstaat er ruimte voor zelfinzicht, zelfontwikkeling en de weg naar jezelf. Door mijn hoge energiefrequentie en levenservaring kan ik er voor jou zijn. Dit betekent dat ik jou omhoog kan liften en oneindig veel kracht kan geven.

Het is geweldig om anderen verder te helpen en te inspireren in hun weg naar succes en liefde. Ik word ook wel beschreven als een goede genezer, healer en raadgever, waarbij ik dienstbaar ben naar anderen.

Mijn wens is om iedereen een vitaal, gelukkig en een liefdevol leven te laten leven, zoals jij dat wenst. Mijn doel is dat je hardop kunt zeggen: ‘’ik ben wie ik ben’’, dat is de grootste gift die je jezelf kan geven. Dit geluk wil ik jou heel graag laten ervaren!

Als spiritueel geluks en motivatie coach en Quantum therapeut help ik mensen terug in hun kracht te zetten.

Ik houd hen een spiegel voor en kan hen bewust laten worden van zijn of haar patroon, waarom ze van die nare dingen mee maken, maar vooral hoe mooi en bijzonder zij zijn, zodat het talent wat in hun schuilt weer de aandacht en liefde krijgt zodat diegene weer kan stralen en kan zijn wie ze willen zijn in deze mooie wereld!

Met een heel leerzaam, mooi levenspad vol grote uitdagingen en met vallen en opstaan, het denken omgezet in het voelen en luisteren, heeft mijn levensreis mij gebracht bij mijn ware ik! Hoe zwaar de lessen ook waren, ik ben trots en dankbaar als ik terugkijk en ben heel gemotiveerd, enthousiast en blij als ik in de toekomt kijk. Op deze manier als een echte mensenmens die met beide benen op de grond staat, maak ik met veel liefde en enthousiasme werk van het leven door er te ZIJN!!

Werkwijze

Door heel goed te luisteren en te voelen naar de cliënt, krijg ik van mijn gidsen een film/beeld(en) te zien die aan de binnen kant van mijn ogen wordt afgespeeld. Deze beelden laten mij alles zien van wat eventueel het probleem is of het antwoord kan zijn op jouw vragen. Één van mijn sterk ontwikkelde krachten zijn het foto lezen

(Stuur gerust een foto door van je zelf, je geliefde, je kind, vriendin of dierbare overledenen)

Mijn energie en rust zal al snel voelbaar zijn tijdens ons gesprek, de helende energie zal zijn werk doen in de hoeveelheid die jij nodig hebt!

Welke vragen kun je mij stellen?

Gekke vragen bestaan niet voor mij, elke vraag mag gesteld worden! Hulp en vragen over liefde, relaties, kinderen, angsten, depressies, boosheid, werk, familie… alles is bespreekbaar voel je volledig vrij en vertrouwd om jouw vraag/verhaal met mij te delen. En wil je alleen maar praten of iets kwijt, ik ben ook een luistercoach die met veel liefde, aandacht en professionaliteit jou de aandacht en tijd geeft die je verdient!

Deze vragen als voorbeeld kun je mij stellen:

 • Hoe kan ik met mijn emoties omgaan?
 • Waarom komen er steeds fouten mannen op mijn pad?
 • Hoe krijg ik mijn gedachten en gepieker in mijn hoofd weer rustig?
 • Hoe kan ik leren omgaan met mijn angsten en hoe kom ik ervan af?
 • Hoe ga ik met mijn schuldgevoel om?
 • Hoe kan ik mijn boosheid en teleurstelling loslaten?
 • Waarom ben ik altijd zo onzeker en wat kan ik eraan doen?
 • Ik schaam me voor me zelf, ik ben niet blij met mij zelf, wat kan ik hieraan doen?
 • Hoe kan ik weer van mijzelf gaan houden?

Ik kan je helpen met:

 • Vrijwel alle vragen
 • Lichamelijke en geestelijke klachten 
 • Het zelfvertrouwen terug te krijgen
 • Jouw talenten te laten zien en ontwikkelen
 • Te leven zoals je wilt leven
 • Om te gaan met angsten en teleurstelling
 • Jou weer volledig in je kracht zetten

Tot snel op de bellijn!

Beschikbaarheid

Ga met je muis over de datum of klik er op en krijg meer informatie over het tijdstip dat ik beschikbaar ben die dag. 

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent