Offline

Heidy

Heidy

Offline

Ik help je de verbinding met je gevoel weer te herstellen.
10 Reviews

Gaven en Methodes

OrakelkaartenSpirituele kaartenTarotkaartenFoto readingHelderwetend

Specialismes

Carrière & WerkDroomverklaringFamilie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Ik ben Heidy, rune reader, coach en ik creëer krachtvoorwerpen.

Helderweten is onderdeel van mijn leven zolang als ik me kan herinneren. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de stap durfde te nemen om mijn eigen krachten te omarmen. Ik ben namelijk een lekkere nuchtere Hollandse meid en ik heb, zoals zo vele, geleerd om vanuit het verstand te leven.

Uiteindelijk was de drang om mijn gevoel te volgen zo sterk dat ik er niet omheen kon. Het was onvermijdelijk dat ik mijn nieuwsgierigheid naar het onverklaarbare moest volgen en dit bracht mij op een sjamanistische pad.

 

Ik heb geleerd om me heen te kijken en meer één te zijn met de natuur. Me te verbinden met mijn voorouders en het ritme van het leven. De wereld om ons heen geeft het antwoord op levensvragen wanneer je durft te zien, en luistert naar je gevoel.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het luisteren en inzicht geven in wat het hart te vertellen heeft.

Werkwijze

 

Je gevoel kan je overspoelen of je kan je er juist van afsluiten. In beide gevallen sta je niet in verbinding met je gevoel en ben je uit balans.

Als je overweldigd wordt door je gevoel dan zorgt dit er al snel voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet en begint te twijfelen aan alles wat op je pad komt, inclusief jezelf en je toekomstplannen. Als je juist teveel vanuit je hoofd leeft dan tuimelen de gedachten over elkaar heen. Je leven veranderd in een groot piekerfestijn, waardoor de stress toeneemt en je vast komt te zitten. Je leven lijkt kleurloos en je voelt je verloren.

Je bent dan de verbinding met je gevoel, met je levensstroom kwijt en de kracht die daar uit voortkomt. Deze verbinding laat letterlijk alles in je leven stromen, zorgt ervoor dat je straalt en geeft je de ruimte en vrijheid om te doen waar je gelukkig van wordt.

 

Weet je niet waar jouw levensstroom zit of hoe je je ermee kunt verbinden? Ik help het je te vinden en de verbinding te herstellen.

Inzicht en verbinding Eerst verbind ik me met jou en de vragen die je hebt. Daarna leg ik de runen. Zij helpen mij om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw Levensstroom. Deze levensstroom bevat alle antwoorden op jouw vragen. Wat jij zoekt, komt uit jezelf.

Wat kun je mij vragen?

Mijn kracht ligt in het invoelen waar jouw pijnpunten liggen en in het verwoorden van wat je hart je te vertellen heeft. Ik kan je handvatten geven waardoor je de juiste keuzes kunt maken en jouw leven weer gaat stromen.

Je kan dan weer echt verbinding maken met je gevoel, met je levensstroom. Daardoor krijg je rust, vertrouwen in jezelf en in de toekomst en de ruimte om te doen waar je gelukkig van wordt.

Je kunt mij alle typen vragen stellen. Jij bepaalt je eigen weg. Ik laat je zien hoe je weer contact kunt maken met jouw levensstroom, jouw gevoel. Ik spiegel en kan je antwoord geven op vragen die voor jou belangrijk zijn.

Voorbeeldvragen:

  • Hoe kan ik beter in mijn vel komen te zitten
  • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren
  • Hoe kan ik omgaan met mijn verleden
  • Waarom lukken relaties niet
  • Wat kan ik doen om mijn kracht weer te vinden
  • Welke kansen voel je in mijn carrière

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Testa27-12-2020 12:33
Mary22-12-2020 16:31

heel mooi

Radjinder21-12-2020 12:54
Eveline9-12-2020 22:50
Maaike9-12-2020 21:20

Super!

Sheila22-11-2020 0:15
Joke21-11-2020 10:49
Daan30-10-2020 22:03
Jessica28-10-2020 22:42
Patricia27-10-2020 13:40

Wat leuk een coach die Runen legt. Dat kom je niet heel vaak tegen, maar het is zeker een interessant orakel. Zeker de moeite waard voor een leuk consult met een lieve dame.

  • «
  • 1(current)
  • »