Nieuwe coach

Offline

0,9
credit/min

Helena

Offline

Zodat elke persoon zich goed kan voelen op elk niveau.
4 Reviews

Skills en methodes

OrakelkaartenHSP coachNumeroloogHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialisme

Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie

Achtergrond

Ik ben Helena. Geboren in het teken van vissen en afstammelinge van een vijfde generatie van meisjes met een paar interessante gaves (zo schijnt): mensen zijn voor mij daarom transparante wezens. Ik begrijp hoe jij in mekaar zit.

Het doel van mijn aanwezigheid hier is om mijn rol op te nemen zodat elke persoon zich goed kan voelen op elk niveau; lichamelijk, emotioneel en mentaal. Want het feit zichzelf graag te zien komt ten goede van de collectieve energie. Dat maakt dientengevolge van de aarde een paradijs om in te wonen!

Mijn hoofdberoep bevindt zich in de transformatie expertise, life coaching en motivatie. Mensen vergoeden mij voor de snelheid waarop ik resultaat neerzet. Ik deponeerde twee merken volgens een eigen filosofie en methode.

Werkwijze

Mijn stijl is een combinatie van 3D en 5D principes. Dit wordt vertaald door een pragmatische manier van formuleren. Ik probeer je mijn inzicht zeer gegrond te brengen zodat je met deze informatieoverdracht echt iets kunt doén. De manier hoe jij communiceert met mij, de kleur van je stem en de woordkeuze van dat bepaalde moment doen mij begrijpen hoe jij er nu voor staat in het leven of het leven nu percipieert. Ik zal je vragen stellen en inpikken volgens hetgeen je me vertelt. Intuïtief geef ik je dan pasklare en duidelijke antwoorden die jij nodig kan hebben om de volgende stappen te zetten. De bedoeling van elk gesprek is om je te ontknopen van zorgen/angsten/verantwoordelijkheden en/of jouw de ware boost te geven die je zoekt. Ik probeer altijd een nieuw inzicht, visie of meteen-bruikbaar advies aan te brengen zodat je enthousiast en gelukkig bent. Op het einde van elk gesprek maken we dan even een samenvatting op van ... 1/ hetgeen jij nu kan doen, 2/ welke informatie jij nu rijker bent geworden over jezelf of over de situatie, 3/ en geef ik jou nog een paar -metafysische- boodschappen mee om weer naar een volgende stap te kunnen toewerken. Intuïtief beslis ik op het moment zelf voor jou welk aanvullend instrument we zullen gebruiken.

Neem alvast je geboortedatum, ascendant (geen verplichting, maar zoek geboorteuur wel eens op; zie geboorteakte), sterrenbeeld en leeftijd bij de hand?

Noot: Ik ben gewoon te werken met een veeleisend en (inter)nationaal publiek; dus geloof me als ik zeg dat iedereen welkom is: van hoog tot laag, van jong tot stokoud. Maar wel graag plezant! Ik garandeer een begeesterend gesprek aangepast op jouw niveau. Je kan me trouwens ook perfect aanspreken in het Frans en Engels. In het Italiaans kan ik me in de basis goed uitdrukken.

Wat kun je mij vragen?

Al jouw levensvragen zijn voor mij gemakkelijk te verteren en kunnen veilig verteld worden. Ik formuleer je een antwoord 'op maat' op zowel simpele als complexe vragen. Als we kort hierover zouden brainstormen dan zijn dit de paar topics die nu meteen door mijn hoofd razen: praktische levensaspecten zoals stress en liefde, voeding, krachttraining en sport (ook creativiteit), structuren en planning van het privéleven, mentaal welzijn en motivatie coaching, gezondheid en zorgen rond gezondheid en business mentorship (hoe, wat, wanneer, waar). Mocht jij bovendien de weg zoeken binnen je persoonlijkheid als Hoogbegaafde persoon (=High Potential; niet HoogSensitief. De kenmerken kunnen daarentegen wel samen optreden.) dan kan ik je daarbij actief helpen door mijn eigen ervaringswereld.

Voorbeeldvragen:

  • Hoe kan ik een gezonde voeding/levensstijl combineren met mijn drukke werk- en privéleven?
  • Ik wil orde op zaken stellen (zakelijk / in het privéleven). Hoe begin ik aan het begrijpen hiervan?
  • Ik zit vast in een bepaald gedachte- of gedragspatroon. Wat kan ik daar aan doen?
  • Mensen komen altijd naar mij met (hun) problemen, maar ik wil graag ook eens mijn problemen/zorgen kwijt.
  • Een gezondheidsprobleem beheerst mijn leven; hoe kan ik dit benaderen? In welk daglicht moet ik dit zien?
  • Ik voel dat ik nog niet op het pad ben gekomen waarvoor ik gemaakt ben. Hoe kom ik op dat pad en/of wat is mijn pad?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Video

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent