Wat is een lichaam coach?

Wanneer je in dieper contact met jezelf wilt komen, is het van belang om een dieper contact met je lichaam te krijgen. Dat is waar een lichaam coach je bij kan helpen. Er wordt door lichaamscoaches vanuit gegaan dat je het lichaam kunt zien als de tempel van je ziel. Wanneer je (opnieuw) leert luisteren naar je lichaam, zul je ook mentaal en emotioneel sterker in het leven komen te staan.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Saul
Saul

Online

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4261 ------- Dankzij mijn expertise binnen de parapsychologie kan ik mensen doelg...
Profiel bekijken

Danielle
HelderziendeMediumParagnosten

Mijn naam is Medium Danielle, bekend van tv (het zesde zintuig) en al vele jaren praktiserend in mij...
Profiel bekijken

Sharda
Sharda

Bezet

HelderziendeKaartleggerMedium

--- BOXNUMMER 4321 --- Energetische Therapeut, Spirituele Coach en Healing op afstand
Profiel bekijken

Marieke
Marieke

Bezet

MediumLichaam coachSpirituele hulplijn

Helderwetend, spiritueel coach & healer, hoog sensitief & intuitief weten, thetahealing & reiki, toe...
Profiel bekijken

Natasja
Natasja

Bezet

HelderziendeSpiritueel coachSpirituele hulplijn

Ik geef je graag inzichten door middel van zigeuner kaarten en de energie waar ik mee werk. ook k...
Profiel bekijken

Danka
Danka

Bezet

NumeroloogRaadgeverSpirituele hulplijn

Als opleider/psychosociaal/coach/lichtwerker werk ik met je om inzicht te krijgen in jezelf. Bij rou...
Profiel bekijken

Loes
Loes

Offline

Spiritueel coachMediumSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4265 ------- Tijdens ons gesprek krijg ik van gidsen beelden door waarmee ik op ...
Profiel bekijken

Mark
Mark

Offline

Spiritueel coachSpirituele hulplijn

** Boxnummer: 4287 ** Lichtwerker, Indigo, Spirituele Coach, heldervoelend, met een sterke connectie...
Profiel bekijken

 

Blokkades aanpakken met een lichaam coach

Jouw lichaam heeft als het ware de wijsheid in pacht, je dient er alleen naar te leren luisteren door je gevoel en inzicht samen te brengen. Een lichaamcoach leert je hoe eventueel aanwezige blokkades in je lichaam ervoor kunnen zorgen dat je niet goed in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk. Je kunt ook last van beperkende overtuigingen hebben, die voor hetzelfde negatieve effect zorgen. Door in verbinding te gaan staan met je lichaam en naar een dieper lichaamsbewustzijn te gaan, zul je merken dat er een wereld voor je opengaat.

 

Juiste balans met een lichaamcoach

De lichaamscoach gaat samen met jou kijken hoe je zaken anders kunt aanpakken in je leven. Het is immers van belang dat jouw lichaamsenergie weer op een beter niveau zal gaan stromen. Een lichaam coach is altijd zelf goed ontwikkeld qua eigen lichaamsbewustzijn, omdat hij of zij anders niet in staat is om jou kundig te begeleiden. Een coach die je alleen maar nieuwe inzichten biedt, is minder toereikend bezig dan een lichaam coach. Deze laat je immers inzien dat het wel degelijk belangrijk is om de juiste balans tussen lichaam en geest te bewerkstelligen.

 

Naar jezelf kijken

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat de energie in het lichaam beter gaat stromen, ga je ervaren dat dit je algehele lichaamsenergie ten goede komt. Je kunt pijn op geestelijk of lichamelijk gebied ervaren als je geblokkeerd wordt door kwesties die innerlijk aan je vreten, zonder dat je je bewust bent van die aanwezige blokkades. Maar ook als je je wel bewust van jouw situatie bent, doordat je last hebt van een burn-out of stress, kan een lichaamscoach je een spiegel voorhouden waardoor je op een andere wijze naar jezelf leert kijken.

 

Lichaam coaches: doelen behalen

Jouw algehele energie moet weer volledig gaan stromen en daar kan de lichaamscoach de juiste ‘tools’ voor aanreiken. Balans is het ‘toverwoord’ wat hierbij geldt: balans tussen voelen en doen. Want als je niet in staat bent om controle te hebben over je gevoelens, ofwel je intuïtie, dan is het lastig om prettig in het leven te staan. Lichaamscoaches leren je inzien wat essentieel is om koers te gaan varen op je intuïtie, want alleen dan kun je de doelen behalen die jij voor ogen hebt. Dat is iets dat iedereen graag wil bereiken in het leven!

 

 

Lichamelijke klachten

‘Maar is het wel zo eenvoudig om koers te varen op je intuïtie?, zul je wellicht denken. Dat is het wel degelijk, maar pas wanneer je bewust om leert gaan met wat er in je lichaam afspeelt. Lichamelijke klachten kunnen ook vaak een teken aan de wand zijn dat er iets speelt dat letterlijk en figuurlijk gezien aan je vreet. Je beseft vaak niet dat je lichaam signalen afgeeft, zelfs vaak als waarschuwing, om aan te geven dat je anders om zal moeten leren gaan met jezelf. Daar heb je zelf iets aan, maar ook de mensen in je directe omgeving zullen ervaren dat je positief veranderd bent.

 

Voldoen aan verwachtingen

Veel van de opgeslagen blokkades in je lichaam kennen hun oorsprong in je jeugd. Van jongs af aan word je vaak gestimuleerd om prestatiegericht bezig te zijn, waardoor je je soms tot het uiterste in moest zetten om aan de verwachtingen te voldoen. Ondertussen kunnen zich daardoor wel blokkades in je genesteld hebben, zonder dat je daar weet van hebt. Het kan er ook voor gezorgd hebben dat jij een levensweg bent in geslagen, waar je je eigenlijk helemaal niet zo lekker bij voelt, maar wat je maar doet om anderen niet teleur te stellen. Een online lichaamscoach gaat met je aan het werk om dit soort blokkades helder te krijgen.

Wil jij ook graag dat jouw lichaam en geest weer in balans komen? Raadpleeg dan één van de online lichaamscoaches op onze hulplijn, zodat hij of zij inzicht kan bieden in wat jouw mogelijke blokkades zijn en waar je aan kunt gaan werken.