Offline

Loes

Loes

Offline

Van gidsen krijg ik beelden door en help je met jouw vragen
22 Reviews

Gaven en Methodes

MediumGidsenPendelaarHelderhorendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Liefde & RelatieOverleden dierbarenToekomst

Achtergrond

Hallo lieve mensen, mijn naam is Loes en ik ben paranormaal begaafd, hoogsensitief en helderhorend. Dat betekent dat ik tijdens ons gesprek van gidsen beelden doorkrijg waarmee ik op al jouw vragen antwoorden doorkrijg. 

Mensen die mij opzoeken staan vaak op een kruispunt en willen daarom advies over wat hen zorgen maakt. 

Werkwijze

Met deze gave ben ik geboren en help al jaren vele mensen hiermee met hun levensvragen op gebied van relaties, werk en zorgen op andere vlakken. Graag help ik jou ook bij al jouw vragen waar je mee zit. Ik bezit veel levenswijsheid.

Voorbeeldvragen

Vaak stellen mensen de vragen als: 

  • Komt er een (nieuwe) liefde op mijn pad? 
  • Gaat het goed met mijn kind(eren?)?
  • Past dit werk echt bij mij, krijg ik een nieuwe baan,
  • Waarom slaap ik of mijn kind niet goed?  
  • Ga ik binnenkort verhuizen?
  • hoe kan ik het beste omgaan met mijn spiritualiteit?

Daarbij geef ik ook healings aan mensen die het nodig hebben om fysiek en mentaal een oppepper te krijgen. Daarnaast bied ik een luisterend oor en kan ik je via het spirituele pad verder helpen met de besluiten die je kan nemen. Schroom niet om mij te bellen, ik sta voor je klaar met mijn gave!

Tot snel op de bellijn!

Veel licht en liefde van Loes

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Chantal11-3-2021 17:45

Loes is oprecht superrrr goed. Weet haarfijn alles door te geven, waar ik werk, hoe mensen zijn, hoe ik ben en vooral heldere antwoorden op mijn vragen. Ze is echt enorm zuiver bezig! Loes enorm bedankt en jij bent wat mij betreft mijn nummer 1! Dankjewel! Alle goeds, Chantal

Mary28-12-2020 21:40

5 sterren voor deze kanjer. Zoveel wijze raad en steun . Dank je wel lieve schat

Mary23-12-2020 14:14

Fantastisch gesprek gehad met deze schat. ze weet zoveel te vertellen , en je daardoor rust te geven in deze voor mij zo moeilijke tijd. lieve Loes , ik kom snel weer bij je terug voor meer informatie.. De tijd was weer te kort Veel liefs en fijne dagen en een gezond 2021. en 5 sterren voor haar.

Mary16-10-2020 13:07

5 sterren voor deze kanjer. veel handvaten gekregen van haar.

J.7-4-2020 13:13

Loes is een super medium wat ze voorspelt komt ook uit . Meerdere keren gebeld en heeft me met de healingen uit een diep dal gehaald en op de juiste weg gezet , ook mn kleine meid goed begeleid .J.

V29-5-2019 19:27

Het gesprek met Loes was erg goed en de moeite waard.

Tamara26-5-2019 1:32

Dear Loes, I spoke with you a couple of times and you are so unbelievably good. You pick up information without me saying much. What you see is always correct and to the point, you describe details of the situation that makes me think "wow". I spoke with many mediums in the past but find you exceptionally good. You are also very supportive and warm personality full of love. Thank you much! Warm greetings, Tamara

Judith7-3-2019 10:31

Loes, net gebeld met haar, ze is bijzonder, mijn overleden man Man stond meteen bij haar, ze vertelde ook meteen zijn naam. Loes is positief en geeft mij kracht en weer het vertrouwen in Het universum. Ik had ook een diep gevoel en weten dat ik Loes moest spreken. Dank je wel Loes voor de bevestiging van De dingen die ik eigenlijk zelf ook van binnen weet. En wat fijn Is dat ik meteen weer even contact heb met mijn man.

Kelvin7-1-2019 17:45

Zelf laat ik niet snel een recensie achter voor iemand. Dit omdat je vaak alleen maar “positieve” recensies leest, waarvan ik denk, is deze wel echt? Toch wil ik heel graag een recensie achterlaten voor Loes. Ik spreek Loes nu al geruime tijd en ALLES wat zij zegt komt op je pad. De meeste mediums zijn kaartleggers, Loes kan geen kaarten leggen en ziet met haar ogen. Zij ziet dingen die op je pad komen en kan je adviseren wat je het beste kunt doen. Loes is als een soort “wijze moeder/ oma” voor mij. Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben dat ik Loes heb mogen ontmoeten en ga haar nog heel vaak bellen. Wat mij betreft het beste medium van Nederland!!!

Daisy18-12-2018 13:48

Ik heb je leren kennen als een eerlijke oprechte warme spirituele vrouw. En ik kan het weten door de ervaringen en de gesprekken die wij samen hebben gehad. Je bent een aanrader voor vele mensen die open staan voor eerlijk advies.

Elisabeth14-12-2018 15:43

Loes! Ze is fanatisch keer op keer verbaasd ze mij en wat ze zegt. Soms denk ik dit kan niet kloppen maar het klopt altijd. Ze heeft nog nooit iets gezegd wat niet klopte. Ze is oprecht en eerlijk. En ze geeft ook nog hele goede adviezen. Het is een ontzettend lieve vrouw en het maakt niet uit wat voor vraag je hebt ze helpt je altijd. Ik zal haar zeker nog vaker gaan bellen voor advies. Ik zou zeggen wil je echt eerlijk advies bel dan Loes!

Hanneke23-10-2018 10:57

Lieve geweldige Loes, ik heb afgelopen week een paar keer van jou een consult mogen ontvangen, de eerste keer kreeg je mijn oma s van zowel vaders als moeders kant en wat een geweldige channeling was dat, alles klopte tot in de finesses. Je wist totaal niet waar ik mee bezig was en toch wist je alles via de oma.s Omdat het consult zo geweldig was belde ik je een paar dagen later weer, nu met gerichte vragen en toen zag jij alles, op mijn vragen gaf je heel concreet antwoord. Je beschreef wat je zag omtrent mijn toekomst en de toekomstige ontwikkelingen. Je noemde namen en wat die namen in mijn leven zouden gaan betekenen. Je zag ook mijn huis en het toekomstige huis. Zoveel informatie Loes en ook zoveel goede raad want dat geef je er gratis bij. Een heleboel goede raad voortkomend uit wat jij voelt en ziet. Je laat het verder bij mij of ik je raad opvolgt maar je geeft diverse wegen die ik kan bewandelen weer. Ik ken helemaal niemand van jouw formaat Loes, ik ken helemaal niemand die zo meedenkt, meekijkt en zoveel oprechte interesse toont. Lieve Loes, uit heel mijn hart. DANK JE WEL. Veel liefs van Hanneke

Margot26-9-2018 16:42

Ik ben zeer onder de indruk van Loes! Op een professionele, vriendelijke, verhelderende manier wordt er antwoord gegeven op mijn levensvragen. Loes slaat de spijker op z’n kop. Wat Loes voor ogen krijgt is tot nu toe allemaal uitgekomen. Geen vaagheden, duidelijke antwoorden en to the point. Loes, ziet, voelt wat er in jouw speelt en waar het toe leidt. Ik geloof in haar!

Marjolein7-9-2018 16:16

Loes is een fijn medium. Ze is recht door zee en vertelt je zonder omhalen hoe het er voor staat. Tegelijk is ze betrokken en leeft ze mee. Ze is snel en vertelt veel

Ria Ganzeboom5-9-2018 15:44

Loes is geweldig een wijze helpende hand, frisse uitstraling, krachtgevend.... gewoon een kanjer.

Petra5-9-2018 14:38

Vorige week Loes gebeld en zij kon mij precies beschrijven hoe mijn huis eruit zag, dat ik werkzaam ben op een kantoor en met cijfers werk. Ze kon mij ook vertellen hoe mijn relatie met mijn kinderen momenteel is en dat klopte precies zonder dat ze mee ooit eerder gesproken heeft. Ze heeft mij wat over mijn toekomst verteld en dat ik weer een eigen zaak ga beginnen. Dat klopt want ik ben weer bezig een eigen onderneming op te zetten. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wat zij mij verteld heeft gaat gebeuren. Groetjes Petra

Katinka24-8-2018 11:22

Bedankt Loes voor het fijne gesprek. Alles wat jij op je ogen hebt gekregen is op mijn pad gekomen de adviezen die je me gaf waren erg waardevol.

Ollie24-8-2018 11:19

Loes is een fantastisch medium. Haar ogen liegen niet. Zij praat met gidsen en weet feilloos wat er speelt. Loes geeft je richting, wat je er uiteindelijk mee doet is aan jezelf. Ik heb veel aan Loes gehad en nog steeds. Ze heeft mij geholpen met keuzes maken op het gebied van relatie, werk en woning. Maar dat is niet het enige, ook antwoorden gekregen over het gezinsleven. Ik ben blij met Loes. Ja soms is het confronterend maar uiteindelijk bewandel je je eigen pad en zal je zien dat ze gelijk heeft. Ik ben blij dat ik haar in mijn leven heb! Ik spreek haar nog steeds regelmatig.

Chanta24-8-2018 9:55

Ik heb Loes, paar weken terug gebeld zij had mij een en ander door gegeven, alles is op me pad gekomen. Vindt Loes ontzetten goed. Voor mij is zij een 5 sterren medium en daarmee bedoel ik heel goed zelfs.

Trudy8-8-2018 10:31

Loes is een super medium! Ik ken haar al een aantal jaar en telkens sta ik weer verbaasd over haar GAVE. Loes kan zien. Sterker nog: Loes kan héél goed zien. Via overleden familieleden krijgt zij alle antwoorden door op je vragen. Loes gebruikt geen kaarten. Die heeft zij niet nodig. Het is telkens weer een verrassing waar zij mee komt. En het klopt wat Loes zegt!. Maar energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Dat geldt voor ieder medium. Dus bij ernstige zaken is het wijs om Loes vaker te bellen en een vinger aan de pols te houden. Dan sta je nooit voor verrassingen. Ik kan Loes van harte aanbevelen. Zij is mijn rots in de branding. Loes verdient alle sterren van het heelal. Maar ik mag haar maar 5 sterren ***** geven.

Frederique7-8-2018 17:46

Wat een rechtdoorzee,eerlijk,betrouwbaar en lieve vrouw,ik ben zo blij dat ik haar heb gesproken!, mijn gedachten die in mijn hoofd bleven spoken en spoken,on 1 klap weg........eindelijk heb ik rust. Ik ben je heel dankbaar Loes,wat fijn dat er mensen op deze wereld zijn zoals jij. Daar kan geen enkele therapeut met jarenlange sessies tegenop. Ik ben je heel dankbaar en mijn beschermengel natuurlijk ook . Liefs Frederique

Anne5-8-2018 10:12

Ik heb een ongelooflijk mooi gesprek gehad met Loes. Heel bemoedigend ook. Bedankt Loes! Ik kon zeker nog eens met je praten. Annemiek

  • «
  • 1(current)
  • »