Offline

Manuela

Manuela

Offline

HSP coach, Reiki, Holistisch en een luisterend oor!
0 Reviews

Gaven en Methodes

Aura healerChakra healerReiki masterSpirituele kaartenHSP coachHeldervoelendHelderwetend

Specialismes

Carrière & WerkDroomverklaringFamilie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie

Achtergrond

Ik ben Manuela en al mijn hele leven heb ik het gevoel "anders" te zijn dan anderen. Ik had al van jongs af aan de voelsprieten om mensen het naar hun zin te maken. Ik kon toen al goed de sfeer aanvoelen, hoe iemand zich voelt en heb een groot empatisch vermogen.

HSP (hooggevoeligheid) is een kracht van mij waardoor ik anderen nog beter aan kan voelen. Ik werk als Holistisch - therapeut (i.o.), Reiki behandelingen en ben daarnaast HSP coach.

Werkwijze

Ik werk met mijn gevoel en gebruik daar Reiki bij. Ik geef ook Reiki op afstand. Door mijn HSP ben ik heldervoelend - en wetend en kan ik dat inzetten om anderen mensen te helpen bij de dingen waar ze tegenaan lopen. Ik ben er voor een luisterend oor, ben rustig en betrouwbaar en ga op een liefdevolle manier met mensen om. Ik werk op een respectvolle manier en ben heel discreet.

Ik vind het belangrijk dat iemand zich veilig voelt om zijn verhaal te vertellen. Ik help mensen graag met hun innerlijke - en spirituele groei.

Wat kun je mij vragen?

Je kan mij vragen stellen die gaan over relaties, familie, HSP (hooggevoeligheid), werk en waar je op dit moment mee zit. Ik sta open voor iedereen die zijn verhaal kwijt wil en behoefte heeft aan een luisterend oor.

Voorbeeldvragen:

  • Ik heb HSP en op mijn werk loop ik tegen negatieve prikkels aan. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
  • Ik weet soms van tevoren (door mijn intuïtie) dat iets niet klopt of iets voelt niet goed. Wat kan ik doen om dit beter aan te geven?
  • Ik voel me vaak gefrustreerd omdat ik word overprikkeld. Hoe leer ik hier beter mee omgaan zodat ik niet elke keer tegen hetzelfde aanloop?
  • Hoe komt het dat ik bij verschillende banen elke keer zo snel verveeld ben?
  • Ik voel me verplicht om naar familie gelegenheden te gaan maar ik heb daar niet altijd zin in. Wat kan ik doen om dit op een liefdevolle manier te zeggen zonder ruzie te maken?
  • Met mijn partner loop ik vaak tegen dezelfde dingen aan waardoor we elkaar niet begrijpen. Waarom gebeurt dit elke keer en klap ik dicht?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent