Nieuwe coach

Offline

Natascha

Nieuwe coach

0,9
credit/min

Natascha

Offline

Ik deel graag mijn inzichten met je
1 Reviews

Skills en methodes

Aura healerChakra healerOrakelkaartenSpirituele kaartenTarotkaartenEngelenGidsenPendelaarHeldervoelendHelderwetend

Specialisme

Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & NarcismeOverleden dierbarenToekomstUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Al van jongs af aan was ik erg gevoelig, maar ik begreep toen niet dat veel van wat ik voelde niet van mij was. Vroeger vond ik dit een vloek en deed er dan ook vanalles aan om maar niet te hoeven voelen. Inmiddels weet ik dat het een gave is waarmee ik anderen kan helpen, maar daar is veel aan vooraf gegaan. Zoals een paar depressies, mijn tijd in een Indiase Ashram, een burn-out en leren omgaan met fibromyalgie (toen ze mij in het ziekenhuis vertelde dat ik daar nooit meer vanaf zou komen klonk dat als een uitdaging), mijn tijd in de Spaanse bergen om zonder geld te leven, een miskraam en nare relatiebreuk van narcistische partner wat mij leidde tot mijn dark night of the soul.. Waarna ik mijzelf weer op mocht gaan bouwen uit al de gebroken stukjes die ik mee wilde nemen en alles wat ik niet meer nodig had achter kon laten.. 

Ik zou veel dingen echt niet nog eens mee willen maken, maar ik ben wel enorm dankbaar voor alle lessen die ik heb mogen leren. Ik deel graag mijn inzichten met je als ik voel dat je daar mee geholpen bent. 

Ik ben nu bezig met het eerste jaar van de Shamanic Academy, waardoor vroeger weggestopte gaven zich weer aan het ontwikkelen zijn.. Zo komt er af en toe ineens iets door via helderhorend of helderziendheid, of zoeken overleden dierbaren contact.. Dit is echter niet iets wat ik je kan garanderen.. 

Werkwijze

Ik creeer een veilige liefdevolle plek samen met mijn 'bovenbende' voordat ik online kom, waarin je alles mag bespreken en alles mag er zijn. Jij mag er zijn! Ik ben een luisterend oor als jij je verhaal kwijt wil. De dingen die in je hoofd rond razen hardop uitspreken geeft vaak al veel verheldering. De antwoorden hebben we al, maar soms hebben we even wat hulp of bevestiging nodig. Ik help je hier graag bij. 

Als je specifieke, duidelijke vragen hebt kan ik deze voorleggen aan mijn gidsen. Wellicht krijg ik zo iets door, wellicht vertellen ze mij een of meerdere kaarten te trekken of een boek te openen en een bepaalde pagina, alinea of zin te lezen. Het komt soms voor dat er later na het gesprek beëindigd is nog wat door komt, als dit gebeurt stuur ik je altijd nog een berichtje na.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt bij mij terecht met vragen over o.a. spiritueel ontwaken, HSP, liefde en relaties.

Voorbeeldvragen:

  • Hoe ga ik om met mijn hooggevoeligheid?
  • Hoe bescherm ik mijzelf tegen energieën van anderen?
  • Waarom kom ik niet van mijn fysieke klachten af?
  • Hoe kan ik het beste met stress omgaan?
  • Hoe ga ik met mijn angsten om?
  • Waarom trek ik telkens weer verkeerde partners aan?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Irma1/6/2022, 10:39 PM
  • 1(current)