Offline

0,9
credit/min

Natasja

Offline

Zigeunervoorspelling♠️inzichten🎴automatischschrift✨Coach❤️
115 Reviews

Skills en methodes

Reiki masterEngelenkaartenSpirituele kaartenTarotkaartenHSP coachHelderhorendHeldervoelend

Specialisme

Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & RelatieOverleden dierbarenToekomstUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Ik ben Natasja , ik ben Heldervoelend, helderhorend, helderziend en hoog gevoelig. Ik ben met deze gave geboren en sinds een jaar of 15 ben ik mij er bewust van geworden dat ik hiermee mensen zoals jij kan helpen. Vanaf jongs af aan voel ik mij verbonden met de kosmos en spiritualiteit. Tevens ben ik ervaringsdeskundige op diverse gebieden Healer , magnetiseur, kundalini-reiki master en werk daarom ook graag met deze mooie energieën. 

Verder werk ik graag met tarotkaarten, waaronder de zigeuner voorspellingskaarten en Engelen tarot. Automatisch schrift.

Werkwijze

Ik gebruik tijdens een consult een combi van al mijn gaven, waardoor ik samen met mijn gids en de kosmos jouw meer inzichten kan geven over jezelf en waar je nu op dit moment in het leven staat. Dit wordt ook een stuk van mij overgenomen door automatisch schrift. Daar hoort bij inzicht over het verleden, heden en toekomst, zo nodig stuur ik je een Healing en maak ik gebruik van mijn Zigeunerkaarten.

Ik heb ook een cursus emotie-management gedaan waardoor ik je ook kan helpen om bewuster met je emoties om te gaan en je kan begeleiden je eigen blokkades die in de loop van je leven ontstaan zijn op te heffen.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt met al je levens vragen bij mij terecht, geen een vraag is vreemd of gek. Of het nu gaat over de liefde, relatie, werk, eigenontwikkeling. Stel je vraag en ik zal te allen tijde een eerlijk antwoord geven en je helpen om weer zich te krijgen op de vragen waar jij op dit moment mee loopt of jouw bezig houd. Ik kan je een healing op afstand sturen waardoor je weer meer rust ervaart en blokkades kunnen worden doorbroken en energie weer vrijer kan gaan stromen.

Voorbeeldvragen:

  • Hoe leer ik omgaan met mijn paranormale gave
  •  Levensvragen ( relatie, huis, werk, opleiding. )
  • Hoe kan ik omgaan met mijn hoog gevoeligheid
  • Kan het zijn dat ik mijn overleden dierbare voel , heeft hij of zij me iets te vertellen
  • Vragen over spanningen en onrust, emotionele problemen of ongemakken
  • Waarom loop ik steeds tegen de zelfde problemen aan.

Tot snel op de chatlijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent