Wat zijn online paragnosten?

Op de paragnosten chat vind je erkende online paragnosten, die door ervaring en levenservaring hun sporen verdiend hebben. De ParaVisie helderzienden hebben paranormale gaven om jou via live chat of telefoon bij te staan.  Zij staan je met raad en daad bij via onze omgeving waarin je dezelfde chatervaring hebt als Skype. 

 

online chat

 

 

Hoe chat je online met helderziende paragnosten?

Online kun je live de paragnost of  helderziende een vraag voorleggen. De paranormaal begaafde zij zullen je advies geven over wat de juiste weg is om te bewandelen. Wij beschouwen ze daarom ook als spirituele coaches. Op onze website kun je kiezen uit verschillende type paragnosten.

 

 

 

 

 

Welke vragen kan ik een paragnost via de chat stellen?

Een paragnost kan veel verschillende type vragen voor jou beantwoorden. Hieronder geven wij een overzicht van wat een online helderziende voor jou kan betekenen.

Tijdens een chatgesprek met een paranormaal begaafde kun je hem of haar de volgende voorbeeldvragen stellen. 

  • Waarom gedraag ik me op een bepaalde manier?
  • Wat kun je me vertellen over mijn overleden naasten?
  • Welke vorige levens heb ik gehad?
  • Is hij/zij (die inmiddels is overleden) aanwezig?
  • Welke invloed had mijn jeugd op mij huidige staat?
  • Welke volgende stappen zal ik nemen in de liefde of carriere?

 

Hoe registreer ik me voor het paravisie chatplatform?

 

Kan ik ook gratis online chatten met consulenten?

Nee, je kan niet volledig gratis chatten op ParaVisie. Je krijgt wel drie minuten gratis ter introductie wanneer je aanmeld en minimaal 10 euro aan credits koop. Daarnaast houden we regelmatig promoties waarbij jij gratis minuten kan winnen. Wees lief voor consulenten met wie je chat want ook de consulenten kunnen jouw kosteloos minuten vergeven. 

 

 

Kan ik ook paragnosten bellen?

Jazeker, de consulenten van ParaVisie zijn gewoon via een 0900-nummer beschikbaar. Tegenwoordig kun je ook bellen via met ParaVisie credits. Met credits bel je voor 0,80 ipc 0,90. Dat scheelt dus 10 cent per minuut. Klik op de button hieronder en leer meer over bellen met credits en de 0900-nummers. 

 

Bespaar 10 cent per minuut met credits bellen

 

 

Is een ParaVisie een alternatief voor paragnostenonline.nl?

Ja, op paragnostenonline.nl kun je alleen bellen of sms-en met consulenten. Op onze website kun je chatten, 0900 nummers bellen en goedkoop op creditsbellen. De spirituele coaches op onze website zijn ook zeer bekend in de spirituele wereld en hebben jarenlange ervaring en erkenning opgebouwd. ParaVisie is dus een volwaardig alternatief.

 

Werkt Paravisie met erkende paragnosten?

De consulenten van ParaVisie zijn, naast erkend, uiterst zorgvuldig gescreend. Ze zijn onder andere bekend van het RTL4 programma Dit is mijn toekomst. De spirituele coaches op de paralijn van ParaVisie heeft de afgelopen jaren al meer dan 17398 consulten gegeven. Je vindt tussen de online paragnosten een verscheidenheid aan spirituele specialisten: van mediums tot astrologen en van paragnosten tot coaches. Iedere specialist heeft zijn eigen bekwaamheden en gaven, waarmee hij of zij jou optimaal tot dienst kan zijn.

 

Hoe gaan de live consulenten te werk?

De coaches hebben verschillende middelen waarmee zij jouw toekomst bepalen. 

1. Gechannelde boodschappenParagnosten kaartlezen

Het is best lastig om te omschrijven hoe een paragnost te werk gaat, omdat velen een geheel eigen werkwijze hebben. Toch zijn er wel gemeenschappelijkheden Zo krijgen paragnosten vaak gechannelde boodschappen door in de vorm van beelden of geluiden (woorden, zinnen). Soms komen de boodschappen niet heel helder door en dient de paragnost in kwestie deze te ‘vertalen’ of om te zetten in wezenlijke en praktische informatie voor jou.

2. Lenormand kaarten

Sommige paragnosten bij de paragnosten chat maken gebruik van attributen om tot de juiste informatie te komen die zij door mogen geven. Zo wordt het leggen van tarotkaarten veel gebruikt, waarbij het vaakst de Lenormand tarotkaarten ter hand worden genomen. Dat zijn 36 kaarten met afbeeldingen. Deze worden geschud en neergelegd en de uitkomst biedt aan de paragnost gerichte informatie over jou aan.

3. Pendelen

Maar kaarten zijn niet de enige attributen die gebruikt worden. Zo hanteert menig paragnost de pendel. De beweging van de pendel geeft het antwoord op de vraag aan. Soms gebruikt een paragnost overigens helemaal geen hulpmiddel, behalve zijn of haar eigen intuïtie of paranormale gevoeligheid.

 

Meer leren over paragnosten en mediums?

Leer in deze gids meer over de werkwijze van paragnosten of bij de paragnosten uitleg van Wikipedia.

Benieuwd naar het verschil tussen een paragnost en een medium? Bekijk onze medium gids en leer wat het verschil is.

 

 

Geselecteerde spirituele coaches

Mandy
Mandy

Online

HelderziendeMental coachSpirituele hulplijn

Krijg meer inzichten in het leven van mensen, dieren en de natuur. Heldervoelende gaven/fotoreading
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min

Astrid
Astrid

Online

MediumRaadgeverSpirituele hulplijn

We lopen wel eens vast! Het is dan belangrijk dat je de juiste inzichten krijgt in het/ons leven.
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min

Ellie
Ellie

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Ik help je met heldervoelende gave. Verder op je levensweg. Mijn kaartleggingen geven richting.
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min