Wat zijn online paragnosten?

Op de paragnosten chat vind je erkende online paragnosten, die door ervaring en levenservaring hun sporen verdiend hebben. De ParaVisie mediums zijn onder andere bekend van het RTL4 programma Dit is mijn toekomst.  Zij staan je met raad en daad bij via de chat. Online kun je de paragnost of het medium een vraag voorleggen en zij zullen je advies geven over wat de juiste weg is om te bewandelen.

Een paragnost gebruikt paranormale gaven, waarmee ze richtlijnen aan kunnen geven over waar jij in je leven rekening mee kunt houden. Je krijgt inzicht in hoe je anders in het leven kunt gaan staan en hoe je jouw bestaan een positieve wending kunt geven. Daarom is een paragnost tijdens het chatten een soort van coach en raadgever.

Werkt Paravisie met erkende online paragnosten?

De Paragnosten van ParaVisie zijn, naast erkend, uiterst zorgvuldig gescreend. Ze zijn onder andere bekend van het RTL4 programma Dit is mijn toekomst. De paragnosten op de paralijn van ParaVisie heeft de afgelopen jaren al meer dan 17398 consulten gegeven. Je vindt tussen de online paragnosten een verscheidenheid aan spirituele specialisten: van mediums tot astrologen en van paragnosten tot coaches. Iedere specialist heeft zijn eigen bekwaamheden en gaven, waarmee hij of zij jou optimaal tot dienst kan zijn.

Hoe registreer ik me voor de ParaVisie chatlijn?

Bekijk hier het overzicht met alle paragnosten

Welke vragen kan ik een paragnost online stellen?

Een paragnost kan veel verschillende type vragen voor jou beantwoorden. Hieronder geven wij een overzicht van wat een medium voor jou kan betekenen.

Helderheid bieden

Iemand die werkt als paragnost heeft vaak diverse gaven als heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Daarnaast worden ze bijgestaan door persoonlijke gidsen en engelen die hen handvatten aanbieden om jou bij te kunnen staan. Je krijgt te horen wat je persoonlijk gezien kunt veranderen of waar je lichamelijk gezien aandacht aan dient te besteden.

Gechannelde boodschappen

Het is best lastig om te omschrijven hoe een paragnost te werk gaat, omdat velen een geheel eigen werkwijze hebben. Toch zijn er wel gemeenschappelijkheden Zo krijgen paragnosten vaak gechannelde boodschappen door in de vorm van beelden of geluiden (woorden, zinnen). Soms komen de boodschappen niet heel helder door en dient de paragnost in kwestie deze te ‘vertalen’ of om te zetten in wezenlijke en praktische informatie voor jou.

Lenormand kaarten

Sommige paragnosten bij de paragnosten chat maken gebruik van attributen om tot de juiste informatie te komen die zij door mogen geven. Zo wordt het leggen van tarotkaarten veel gebruikt, waarbij het vaakst de Lenormand tarotkaarten ter hand worden genomen. Dat zijn 36 kaarten met afbeeldingen. Deze worden geschud en neergelegd en de uitkomst biedt aan de paragnost gerichte informatie over jou aan.

Pendelen

Maar kaarten zijn niet de enige attributen die gebruikt worden. Zo hanteert menig paragnost de pendel. De beweging van de pendel geeft het antwoord op de vraag aan. Soms gebruikt een paragnost overigens helemaal geen hulpmiddel, behalve zijn of haar eigen intuïtie of paranormale gevoeligheid.

Leer in deze gids meer over de werkwijze van paragnosten of bij de paragnosten uitleg van Wikipedia.

Benieuwd naar het verschil tussen een paragnost en een medium? Bekijk onze medium gids en leer wat het verschil is.

 

Kan ik een paragnost bellen?

Zit jij met vragen die jou op dit moment bezig-houden? En spelen er wellicht zaken die belemmeren dat jij lekker in het leven kunt staan? Bel met een paragnost van ParaVisie magazine. Een paragnost bellen is heel eenvoudig. In Nederland zijn de adviseurs beschikbaar via: 0900-9313 (€ 0,90 p/m). Voor België geldt: 0907-07385 (€ 1,50  p/m).

Een paragnost kan jou – net als een medium overigens – iets vertellen over je verleden, heden en toekomst. Ook kunnen paragnosten op onze spirituele advieslijn je met raad en daad bijstaan, net zoals onze helderzienden, mental coaches, relatie coaches, tarotisten en numerologen dat kunnen.

Kan ik gratis chatten of bellen met paragnosten?

Je ontvangt op de paraVisie chatlijn 3 gratis chatminuten. Maak kennis met onze specialisten,creëer een account en chat gratis met erkende paragnosten. Na de kennismaking vragen we echter wel 90 cent per minuut. Met welke vraag je ook zit, de deskundigen doen hun uiterste best om jou duidelijkheid te verschaffen of om je een steuntje in de rug te geven.

Juist doordat het spirituele hulpteam verschillende disciplines beheerst, is er altijd wel iemand om te bellen. Zorg dus dat je alleen consulten krijgt van erkende, betaalde paragnosten. Gratis chatten of gratis bellen met paragnosten raden wij van ParaVisie af. In dit artikel lichten we gratis mediums  toe. In het verleden zijn er e-mails rondgegaan van zeer onbetrouwbare paragnosten. Pas dus goed op met het reageren op dit soort e-mails.

Geselecteerde mediums

Ray
Ray

Online

Ervaren als het gaat om relaties, mindfulness, carrière, geld en geluk! Ik help je op deskundige en eerlijke wijze met jouw vraags meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

☥ CJ ☥

Ik ben helderziend, heldervoelend, leg de Lenormand kaarten, lees foto's, leg dromen uit, heb contact met gene zijde en beheers ps meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

box 4203
€ 0,80/minuut
Mina
Mina

Offline

Heldervoelend, helderwetend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen en maak ook contact met overledenen. Aantal jaren ervar meer...