Offline

Simon

Simon

Offline

Empatisch energetisch coach die er voor JOU is!
19 Reviews

Skills en methodes

Aura healerChakra healerHSP coachHeldervoelend

Specialisme

Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & WelvaartLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme

Achtergrond

Ik ben Simon en ben nu ruim 4 jaar actief als energetisch coach. Je kunt bij mij komen voor een acute situatie, prangende vraag of langer lopend vraagstuk. Samen met jou, door mij op je af te stemmen, laat ik je zien hoe je jezelf kunt helpen. Je kunt alles zeggen tegen mij. 
Of je nu boos, verdrietig, beschaamd, ik laat je zien en voelen hoe je echt tot ontspanning komt. Hoe met je hoogsensitiviteit om te gaan en leren je eigen pad te kiezen in plaats van dat van anderen. Ook maak ik je bewust van je kwaliteiten. 

Mijn kwaliteiten zijn dan ook dat ik empathisch, oplossingsgericht, sociaal intelligent ben en dat ik anders durf te zijn. Iedereen is uniek en ik geloof dat je je kwaliteiten kan gebruiken om alles in het leven aan te kunnen.  
Daarnaast kan ik intuïtief aanvoelen of iemand een goede match voor je kan zijn in de liefde, werk en bijvoorbeeld vriendschap. Wat ik nodig heb is een naam en/of foto, en dan voel ik voor je in wat voor dynamieken er momenteel tussen jullie leven of zouden kunnen gaan leven. 

Werkwijze

Mijn visie is dat alles bestaat uit energie. Dus ook beperkende gedachtes, heftige emoties, prangende situaties, twijfels, enzovoorts. Die kan ik aanvoelen en jou ervan bewust maken en je de oplossing laten voelen. De oplossingen voor alles staan meteen tot je beschikking en ik kan je ervan bewust maken hoe je deze kunt zien, voelen en meteen toepassen op elke kwestie waar je maar mee zit. Door die in te beelden met al je zintuigen kun je die veranderen. Dit kan al in 10 minuten. Ik laat je zien wat er al in je zit. Het antwoord op alle vragen of kwesties zit al in jezelf. 

Vaak hebben mensen een verhaal wat ze tegen zichzelf vertellen. Dit zit vast en daardoor blijft het bestaan. Ik laat je zien hoe je voorbij kunt gaan aan je verhaal en belemmerende overtuigingen en dit verhaal meteen kunt transformeren tot iets positiefs. Je gelooft dat iets zo is, en daarom is het zo. Dit kunnen emoties zijn, kwaliteiten, relaties, onzekerheden. De oplossing zit al in jezelf en ik laat je zien hoe je meteen af kunt komen van hetgeen je beperkt. 
 
Via bijvoorbeeld een korte of lange visuele/auditieve of kinetische innerlijke reis kan ik je helpen je gewoonten vanuit je onderbewustzijn positief te veranderen. Ik kan je direct laten ervaren dat elk gewenst gevoel wat je maar zou willen voelen, nu al tot je beschikking staat. Alle verhalen die je hebt, over hoe je eerst dit of dat moet bereiken of in je leven hebben, voordat je jezelf toestemming geeft om gelukkig te zijn, kan je leren loslaten. Een enorme bevrijding! 

Wat kun je mij vragen?

Je kan mij bijvoorbeeld vragen stellen over hoe je vanuit je huidige gemoedstoestand, welke dat ook moge zijn, weer komt in een gewenste stemming. Dit geld ook voor als je HSPer bent, dan ondersteun ik je met terug in balans komen. Veelal kan je de verandering in je gemoedstoestand al in minder dan 10 minuten voelen. Ook kan je vragen stellen over relatiedynamieken, zoals wat er nu tussen jou en een ander speelt en ook wat er in de toekomst afhankelijk van jullie intenties kan ontstaan tussen jullie. Dit kan op het vlak van liefde, relaties en werk. Ook doe ik energetische healing op afstand. Dus je zou zelfs achterover kunnen leunen, dan tune ik in op je energieveld en kijk ik van welke energieën je op dit moment meer nodig hebt in je leven. Die kan ik dan direct aan je geven en je ook helpen deze voortaan zelf te activeren.

Voorbeeldvragen:

  • Ik voel zo veel om mij heen, emoties, energieën, hoe ga ik daar mee om?
  • Ik voel me futloos, zwaarmoedig, neerslachtig, verdrietig, boos, verward. Hoe word ik weer gelukkig en kom ik weer in balans?
  • Is persoon x een goede match met mij?
  • Hoe ontwikkel ik een betere band met mijn intuïtie?
  • Hoe kan ik meer stabiliteit creëren in mijn liefdesrelatie?
  • Wat wil ik en wat is goed voor mij?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Video

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Rachida9/26/2021, 10:44 PM
Jade9/14/2021, 2:24 PM

Heel erg fijn gesprek. Simon geeft mooie inzichten en handige oefeningen.

Bernadette9/12/2021, 11:48 PM
Axel9/12/2021, 11:17 PM
Mariska9/12/2021, 10:43 PM
Renneke9/6/2021, 9:36 PM
Doëlla9/6/2021, 12:18 PM

Fijn gesprek, de coaching en reading was duidelijk. Gedetaileerde oefeningen mee gegeven voor het omgaan met bepaalde gevoelens.

Anne Fleur9/5/2021, 9:47 AM

Hele goede Reading.

Saadia9/4/2021, 11:22 PM
els9/4/2021, 10:50 PM

Dank je wel Simon voor de reading. Ik ga deze oefening zeker meenemen en werken aan liefde voor mijzelf. gr Els

Rachida8/31/2021, 3:22 PM

Tooppeerrr!!! Echt super, alles klopte van wat je zei!

Siham8/31/2021, 2:45 PM
Lis8/30/2021, 4:26 PM
Caroline8/30/2021, 3:07 PM

Mooie chat

Bernadette8/30/2021, 2:41 PM
Bernadette8/30/2021, 1:50 PM
Keirsmaekers.rita8/28/2021, 4:04 PM

Was op bepaalde stukken zeer accuraat en sommige minder ,maar en goede Reading

Lise8/28/2021, 1:08 PM

Wow, time flies! Maar wat was het een fijn gesprek. Dankjewel Simon!

Kaan8/28/2021, 12:43 PM
  • «
  • 1(current)
  • »