Offline

Simone

Simone

Offline

Zet Vrouwen weer in hun kracht!
0 Reviews

Gaven en Methodes

OrakelkaartenGidsenSjamaanHeldervoelendHelderwetendHelderziend

Specialismes

Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & RelatieOverleden dierbarenToekomstVorig leven & Reïncarnatie

Achtergrond

Hoi! Welkom op mijn profiel. Ik ben Simone. Mijn missie is om vrouwen hun verbinding met de natuurlijke stroom van het leven en hun Ware innerlijke Zelf te versterken. Ik ben een Energetische, Intuïtieve en Transformationele Coach, Lichtwerker en Sjamanistische Healer voor vrouwen die verlangen naar een diepere verbinding met de Aarde en de Kosmos & hun leven willen leiden van hun wildste dromen, een leven vol passie en een doel.

Vrouwen waarvan hun ziel hunkert naar ontwaken. Zij die een leven willen leiden in overeenstemming met wie zij werkelijk zijn.

Werkwijze

Alvorens het gesprek in te gaan stem ik mij af op mijn gidsen en maak van daaruit verbinding met jou. Orakelkaarten gebruik ik zo nu en dan als leidraad. Astrologie komt zo nu en dan ook aanbod. Let op: hiervoor heb ik jouw geboortegegevens nodig (datum, tijd en plaats). Ik maak oprecht verbinding met jou en jouw energie. Tijdens het gesprek wordt er veel energie in beweging gebracht. Helend. Helpend. Verzachtend. Ik geef jou de inzichten die jij nodig hebt om in overgave jouw eigen pad te kunnen bewandelen.

Vanuit puurheid stimuleer ik jouw eigen innerlijke kracht. In een sessie breng ik jou thuis naar jouw meest ware, meest authentieke, bevrijde zelf.

Wat kun je mij vragen?

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over jouw zielenpad, qua werk en carrière, relaties (familie- en vrienden), emotionele blokkades, opvoeding, missie en talenten, het dagelijkse leven, beperkingen en gezondheid.

Voorbeeldvragen:

  • Wat is mijn missie/bezieling hier op aarde?
  • Hoe kan ik mijn gezondheid verbeteren?
  • Wat zijn beperkingen die mij tegenhouden om mijn leven voluit te gaan leven?
  • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren met mijzelf/of anderen?
  • Wat zijn mijn ervaringen vanuit vorige levens die ik met mij meedraag?
  • Wat zijn mijn overmatige hechtingen waar ik nog teveel aan vasthoud?

Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent