Nieuwe coach

Offline

0,9
credit/min

Vien

Offline

Cause you're amazing just the way you are.
3 Reviews

Skills en methodes

Aura healerEngelenkaartenOrakelkaartenFoto readingHelderhorendHeldervoelendHelderwetend

Specialisme

DroomverklaringFamilie & VriendenOntrouw & NarcismeUit elkaar & Scheiden

Achtergrond

Mijn leven lang ben ik bekend met het spirituele. Ik ben hier mee opgegroeid want in mijn cultuur ( ik ben half Indisch ) is dit heel normaal. Mijn oma en tante hebben mij veel ondersteuning gegeven op het gebied van het spirituele en het magnetiseren. In mijn tijd was het allemaal raar en zweverig of werd er al gauw een stempel op mijn gedrukt “want jij was of bent anders”. Ik zie,hoor en voel namelijk dingen aan. (helderhorend-voelend-wetend) In mijn leven is dit best lastig geweest, ook door het stukje HSP(hoog sensitief persoon).

Want ik zeg altijd, “ik zie wat ik zie en ik voel wat ik voel” en heel vaak komt dit niet overeen met de mensen die niet eerlijk tegen mij waren. Er was een periode dat ik het blokkeerde maar toch kwamen er altijd dingen weer op mijn pad. Waardoor mijn verlangen naar het spirituele groter was, dan dat wat mensen er van vonden. Een lange tijd heb ik mensen mogen helpen d.m.v. spirituele coaching & life coaching, maar ik liep toen zelf vast in bepaalde patronen en denkwijze. Het bleek dat ik PTSS had en omdat ik eerst mijzelf lief moest hebben, ben ik het proces aangegaan van trauma-verwerking. En mede door het feit dat ik me altijd ben wezen verdiepen in het spirituele en diverse cursussen heb gevolgd. Heb ik mijn verleden een plekje mogen geven, en zo nog meer wijsheden mogen ontwikkelen. Ook ben ik bekend met nieuwetijdskinderen.

Werkwijze

Ik werk intuïtief, en kan invoelen op jouw energie mits jij je hiervoor openstelt. Door middel van kleur aanduiding die ik op dat moment mag waarnemen in jouw energieveld, kan ik jouw doorgeven waar op dat moment jouw blokkades zitten. Ik werk soms met kaartendecks ter bevestiging tijdens onze gesprekken. Heel soms mag ik een boodschap ontvangen van een dierbare overledenen, die op dat moment voor jouw van toepassing is.

Ik zou jouw de handvaten willen aanreiken en de adviezen willen geven, maar vooral een luisterend oor aan bieden, en ik oordeel niet. Want uiteindelijk bepaal je altijd nog jouw eigen koers, en ben je kapitein van jouw schip. Echter, kan deze soms uit koers raken en is het fijn om wat bijsturing te krijgen d.m.v. spirituele of life-coaching.

Wat kun je mij vragen?

Jij mag mijn allerlei soorten levensvragen stellen, die betrekking heeft op jouw situatie. Echter kan ik niet de toekomst voorspellen.En krijg ik op dat moment door wat dan van toepassing is of kan zijn.

Voorbeeldvragen:

  • Waarom maak ik nooit de juiste keuze?
  • Hoe kan ik beter met mijn emoties omgaan?
  • Hoe kan ik mijn gelukkiger gaan voelen?
  • Kun je mij helpen spiritueel te ontwikkelen?
  • Hoe kan het dat ik de energie van andere aan voel?
  • Ik voel mij doelloos, kun jij mij weer helpen vorm te geven aan mijn leven?

Tot snel op de chatlijn!

Chat of bel met online coaches
Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Reviews

Nicky6/5/2023, 2:53 PM
Sjierien5/31/2023, 11:30 AM
Marloes5/31/2023, 11:15 AM

Prachtige aanwinst hier op Paravisie. Deze vrouw is goed en gaat verder dan alleen het antwoord op de vraag.

  • 1(current)