Oktober oogstmaand

Goedemiddag allemaal,

Deze nacht verliep voor velen (positief) onrustig. Alsof een golf van liefde ons overspoelde. Veel collega’s kunnen dit gevoel bevestigen. Hierdoor kon ik nauwelijks slapen en kreeg ik onderstaande inzichten. De inzichten zijn collectief en voel ik de behoefte deze met jullie te delen.

De maand oktober wordt een belangrijke maand. In deze maand halen de boeren hun oogst van het land en wordt dit uitbundig gevierd.

 

De beloning

Energetisch wordt deze maand zeer bepalend. Wie jarenlang positief heeft gezaaid mag rekenen op een prachtige oogst.

Velen van jullie verloren bijna de moed. Je was moedig en positief en toch leek het allemaal tegen te zitten. Alsof je jezelf iedere dag door een dikke brij heen moest worstelen. Je transformeerde oude pijnen en nam dappere besluiten.

 

Er is goed nieuws

Het harde werken zal nu beloond worden. Ga nu in de overgave en vertrouw erop dat je inspanningen zich zullen transformeren in energetische overvloed. Weersta de verleiding om in je hoofd te kruipen. Je mag nu vertrouwen dat je een enorme shift gaat maken van 3D naar 5D. De realiteit van nu sluit hier nog niet op aan waardoor je in je angst kunt schieten. Angst hoort bij jouw oude ikje. Vanaf nu hoef je alleen maar te vertrouwen. Je hebt de opening gevonden en de poorten zullen zich verder openen.

 

Toegeven aan gevoelens

In deze maand worden we geconfronteerd met onze werkelijke gevoelens en zal het universum erop aandringen om vanuit je hart te handelen. Je kunt er niet meer omheen om je ware gevoelens te tonen. Dit is je kans. Laat de angst los. Laat deze zuivere liefdesenergie door je heen stromen. Je zult pas gelukkig en gezond zijn wanneer je vertrouwt op je gevoel. Het denken is misleidend. Juist wanneer je ‘denkt’ veilig te zijn, zul je geconfronteerd worden met lichamelijke en psychische klachten. Kies nu voor je geluk. Het komt je toe.

 

Hereniging

We zullen deze maand herenigd worden met de juiste mensen (oude zielen). Deze herenigingen waren al een tijdje bezig. Mensen die bij elkaar horen zullen elkaar nu vinden en toegeven aan gevoelens. De hereniging is bestemd voor het verspreiden van het bewustzijn, om samen te werken en elkaar te steunen. Er zullen ook herenigingen zijn met zielen die we een tijdje moesten loslaten zodat ieder voor zich ruimte had om zijn groei en bewustwording te kunnen ervaren. Gelijkgestemden komen (weer) bij elkaar.

 

Zuivering

Deze maand staat tevens in het teken van zuivering. Wie negatief heeft gezaaid en anderen uit eigen gewin schade heeft toegebracht, zal ook zijn oogst binnenhalen. Hij zal moeten buigen. Alles wat niet zuiver is, zal zichtbaar worden. Er komt gerechtigheid op vele vlakken. Ook op wereldniveau zullen de sluiers verwijderd worden.

Leugens worden zichtbaar en komen uit. Het recht zal energetisch zegevieren.

Het wordt een stormachtige maand waarin ook vervelende situaties kunnen ontstaan. Er wordt ons gevraagd deze negatieve gebeurtenissen te voeden met liefde en vertrouwen. De mensen die te maken krijgen met tegenslagen, zullen deze liefde nodig hebben.

 

Negatief veld

Gebeurtenissen zoals in Las Vegas krijgen nu te veel aandacht vanuit sensatiezucht. Kijk liever bij jezelf naar binnen wat het werkelijk met je doet. Met gevoelens van wraak zul je het negatieve veld nog meer voeden waardoor de kans op herhaling groter is. Ook deze schutter heeft zich ooit met het negatieve veld verbonden. Laat het niet binnenkomen. Het hoort niet bij jou. Stuur liefde naar de slachtoffers en laat het onmiddellijk los.  Het herhalen van de beelden in de media, zorgt ook voor een herhaling van patronen.

 

Loslaten wat niet meer bij ons hoort

Mensen die niet meer bij elkaar passen zullen uit elkaar gaan. Wie de stappen nog niet durfde te zetten, zal hierbij geholpen worden door het universum. Deze stuurt de juiste (aardse)engelen op je pad zodat je dit proces niet alleen hoeft te doorlopen.

Omdat we niet kunnen bouwen op een oud fundament, zal alles worden afgebroken. Blijf vertrouwen dat dit nodig is om een nieuw fundament te maken waarop we een betere wereld gaan bouwen. Wees niet bang wanneer dit gepaard gaat met schokkende gebeurtenissen. Blijf in liefde en vertrouwen. Dan zul je altijd veilig zijn.

Ik dank het universum voor deze channeling en wens jullie heel veel liefde en kracht.

Liefs,

Ana