Over ParaVisie

ParaVisie is ruim 30 jaar geleden opgericht en is ontsproten uit de breinen van de programmamakers van het toenmalige Veronica radioprogramma 'Het zwarte gat'. Na vele jaren is ParaVisie uitgegroeid tot authoriteit op het gebied van het paranormale met een toonaangevend magazine, bellijnen, beurzen, etc. 

ParaVisie heeft sinds 2016 ook een online platform. Op dit platform voorzien wij jou van informatie over alle bovengenoemde onderwerpen. Op ons platform bieden wij ook de mogelijkheid om direct antwoorden te krijgen van erkende consulenten. De Paravisie mediums zijn bekend van onder andere TV en spirituele beurzen.

 

Werken als spiritueel coach bij ParaVisie

Bij ParaVisie zijn we continu op zoek naar de beste spiritueel begaafde coaches.

Waarom bij ParaVisie aan de slag?

Op onze website krijgen we maandelijks meer dan 100.000 bezoekers en dagelijkse vele mensen die op zoek zijn naar spiritueel consult. Als coach ga jij deze mensen helpen met het beantwoorden van grote en kleine vragen. 

  • Chat met klanten en maak gebruik van video en audio mogelijkheden. 

  • Je kan kiezen hoe jij klanten wil helpen. Als je alleen wil chatten of alleen wil bellen dan is dat geen probleem. Je kunt natuurlijk ook kiezen om bereikbaar te zijn op beide lijnen.

  • Je krijgt begeleiding van een ervaren spirituele coach, en hulp bij professionaliseren van je online profiel.

  • Je krijgt per minuut uitbetaald.

  • Flexibele tijden zijn mogelijk in overleg.

  • Bereik duizenden mensen op een van de grootste spirituele websites van Nederland.

  • Werk internationaal op Engelse dochterwebsites van ParaVisie

 

Meld je aan als spiritueel coach. (*maak eerst een account op paravisie en klik nogmaals op deze link )

Voor vragen neem contact op met consulenten begeleider: ray@paravisie.nl

 

Chatten met consulenten

Op de ParaVisie website kun je nu ook chatten. Waarom een gesprek aangaan via chat in plaats van telefonisch? Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige mensen hebben telefoonangst en durven daardoor niet zomaar iemand te bellen. Of je zit in een thuis- of werksituatie waar het niet mogelijk is om telefonisch iemand te woord te staan, maar waar je wel heel goed je vragen kunt typen.

Het is ook mogelijk om audio en video te gebruiken in de chat. Wil jij direct antwoord? Maak kennis met onze chat consulenten en ontvang 3 gratis minuten.

Bekijk op de medium chat pagina het volledig overzicht van alle chat consulenten.

 

 

Bellen met consulenten

Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om te bellen met de ParaVisie consulenten. Een medium bellen is heel eenvoudig.

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Bekijk hier alle live consulenten op de 0900 bellijn. 

Een volledig overzicht van alle mediums kun je terugvinden op onze spirituele hulplijn.

 

Het maandblad

ParaVisie is een maandblad dat zich inhoudelijk kenmerkt door een balans van spirituele en paranormale invalshoeken. Het wil ruimte geven aan onafhankelijke en afwijkende geluiden en komt tegemoet aan de bestaande en groeiende behoefte om het leven anders te benaderen dan in de overwegend materialistische maatschappij gebruikelijk is. Het biedt richting voor en ondersteuning aan diegenen die open staan voor een alternatief denkkader en biedt een venster op het ongeziene. Zo laat het zien dat er méér is. Én dat het anders kan.

De oude website van het maandblad staat nog steeds online op: https://magazine.paravisie.nl/