Over ParaVisie

ParaVisie is ruim 30 jaar geleden opgericht en is ontsproten uit de breinen van de programmamakers van het toenmalige Veronica radioprogramma 'Het zwarte gat'. Na vele jaren is ParaVisie uitgegroeid tot authoriteit op het gebied van het paranormale met een toonaangevend magazine, bellijnen, beurzen, etc. 

ParaVisie heeft sinds 2016 ook een online platform. Op dit platform voorzien wij jou van informatie over alle bovengenoemde onderwerpen. Op ons platform bieden wij ook de mogelijkheid om direct antwoorden te krijgen van erkende consulenten. De Paravisie mediums zijn bekend van onder andere RTL4.

 

Onze visie

Het is ParaVisie’s visie dat het niet geloven in zaken als een universele scheppende kracht, in leven na de dood en in reïncarnatie heel veel onnodig leed veroorzaakt. En bovendien mens en planeet schade berokkent. Wij geloven dan ook dat informatieverstrekking over genoemde onderwerpen, zoals in ParaVisie gebeurt, niet alleen leed verzacht, maar ook bijdraagt aan een gezondere, veiligere en rechtvaardigere wereld.

 

Het maandblad

ParaVisie is een maandblad dat zich inhoudelijk kenmerkt door een balans van spirituele en paranormale invalshoeken. Het wil ruimte geven aan onafhankelijke en afwijkende geluiden en komt tegemoet aan de bestaande en groeiende behoefte om het leven anders te benaderen dan in de overwegend materialistische maatschappij gebruikelijk is. Het biedt richting voor en ondersteuning aan diegenen die open staan voor een alternatief denkkader en biedt een venster op het ongeziene. Zo laat het zien dat er méér is. Én dat het anders kan.

De oude website van het maandblad staat nog steeds online op: https://magazine.paravisie.nl/

Abonneer je en ontvang het magazine maandelijks

Neem nu een abonnement of geef een abonnement cadeau en ontvang een korting of welkomstgeschenk naar keuze! Bestel het maandelijks abonnement of bestel het eenmalig.

 

Chatten met consulenten

Op de ParaVisie website kun je nu ook chatten. Waarom een gesprek aangaan via chat in plaats van telefonisch? Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige mensen hebben telefoonangst en durven daardoor niet zomaar iemand te bellen. Of je zit in een thuis- of werksituatie waar het niet mogelijk is om telefonisch iemand te woord te staan, maar waar je wel heel goed je vragen kunt typen.

Het is ook mogelijk om audio en video te gebruiken in de chat. Wil jij direct antwoord? Maak kennis met onze chat consulenten en ontvang 3 gratis minuten.

Bekijk op de medium chat pagina het volledig overzicht van alle chat consulenten.

 

Bellen met consulenten

Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om te bellen met de ParaVisie consulenten. Een medium bellen is heel eenvoudig.

Nederland: 0900-9313 (€0,90 p/m)
België: 0907-07385 (€1,50  p/m)

Bekijk hier alle live consulenten op de 0900 bellijn. 

Een volledig overzicht van alle mediums kun je terugvinden op onze spirituele hulplijn.