Over ParaVisie

Leer hier alles over ParaVisie familie en het chat- belplatform. 


ParaVisie sinds 1983

ParaVisie is ruim 35 jaar geleden opgericht en is ontsproten uit de breinen van de programmamakers van het toenmalige Veronica radioprogramma 'Het zwarte gat'. Na vele jaren is ParaVisie uitgegroeid tot autoriteit op het gebied van het paranormale met een toonaangevend magazine, bellijnen, beurzen, etc. 

ParaVisie heeft sinds 2016 ook een online spiritueel platform. Op dit platform voorzien wij jou van informatie over alle mogelijke spirituele onderwerpen. Op onze website bieden wij ook de mogelijkheid om direct antwoorden te krijgen van erkende spirituele coaches. De Paravisie coaches zijn bekend van onder andere TV en spirituele beurzen. Het online platform groeit hard met meer dan 100 actieve coaches en meer dan 100.000 bezoekers.

Chatten & Bellen

Soms spreek je iemand liever snel zonder geluid en soms wil je een reading waarbij je iemands stem kan horen. Op ParaVisie kun je daarom bellen en chatten met spirituele coaches. 

Chatten

Je kunt op ParaVisie chatten met spirituele coaches. In een chatgesprek kun je anoniem vanaf je computer of mobiel in contact komen met een van jouw favoriete online coaches. Een chatgesprek gaat zonder geluid. 

  • Chat geruisloos op plekken waar je niet kan bellen
  •  Foto-reading door het delen van foto’s
  •  Gratis gespreksverslag 
  •  Reken direct af met iDEAL en PayPal

Bekijk alle online coaches op de mediumchat

Bellen via credits en 0900-lijn

Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om te bellen met mediums en paragnosten. Je kunt bij ParaVisie kiezen tussen het 0900-nummer en bellen via credits. Het verschil tussen de nummers is dat je het tegoed van de credits lijn ook kan inzetten om in contact te komen met coaches die alleen via chat bereikbaar zijn.

Bel goedkoper via credits

  •  10 cent goedkoper per minuut dan een 0900-nummer
  •  Reken direct af met iDeal en PayPal
  •  Gebruik credits ook voor chatten

Bekijk alle online coaches op de pagina: medium bellen

Kwaliteit en transparantie

Bij ParaVisie bewaken we de kwaliteit van onze coaches op 3 verschillende manieren: transparante beoordelingen, gescreende coaches en echte profielen

Beoordelingen

Na gesprekken langer dan 3 minuten kun je een beoordeling achterlaten. De beoordeling wordt altijd op het profiel van de coach geplaatst en van alle beoordeling wordt een gemiddeld cijfer getoond. 

Gescreende coaches

Je kan niet zomaar bij ParaVisie aan de slag als coach. Elke coach die zich aanmeldt wordt gescreend door onze coachmanager.

Echte profielen

Op ParaVisie chat of bel je met echte spirituele coaches, in tegenstelling tot veel andere websites kunnen coaches maar 1 profiel hebben met een geverifieerde profielfoto. 

Gratis horoscopen en kaartleggingen

Volg ParaVisie op Facebook of Instagram. Meerdere keren per week leggen we tarotkaarten, engelenkaarten en orakelkaarten met een persoonlijke boodschap voor jou. We hebben ook vaak leuke winacties waarbij jij kans maakt op gratis readings met een van onze spirituele coaches.

Gratis horoscoop Gratis kaart trekkingen

Het maandblad

ParaVisie is een maandblad dat zich inhoudelijk kenmerkt door een balans van spirituele en paranormale invalshoeken. Het wil ruimte geven aan onafhankelijke en afwijkende geluiden en komt tegemoet aan de bestaande en groeiende behoefte om het leven anders te benaderen dan in de overwegend materialistische maatschappij gebruikelijk is.

Het biedt richting voor en ondersteuning aan diegenen die open staan voor een alternatief denkkader en biedt een venster op het ongeziene. Zo laat het zien dat er méér is. Én dat het anders kan.


Social media en nieuwsbrieven

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste kaartleggingen en promoties. Of blijf op de hoogte middels een van de e-mailnieuwsbrieven.

Facebook Instagram Nieuwsbrief Daghoroscoop e-mail

yelts

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Welkom op ParaVisie! Heb je vragen over chatten, bellen, de kortingen of emailreadingen? Geen probleem we helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Willemijn
ParaVisie helpdesk

Introductie korting & acties

Wie houdt er niet van korting en gratis acties? Ontvang gratis minuten bij aanmelding en ontvang regelmatig promotie en gratis minuten als vaste klant. 

  • Meld je aan bij ParaVisie en ontvang 11 minuten gratis bij aanschaf van je eerste minuten. Meld je hier aan.
  • Ontvang regelmatig kortingen en gratis minuten als vaste klant
  • Doe mee met de winacties en maak kans op gratis readingen