Mediumchat

Wil je advies van deskundigen die dankzij hun levenservaring en hun gave jou goed te woord kunnen staan? Dan kun je nu online in contact treden met de erkende mediums op de chatlijn van het ParaVisie Magazine. Leg snel en eenvoudig al je vragen voor aan onze consulenten. Probeer nu de online medium chat en ontvang 3 gratis minuten. 

 

 

Wat is een online medium chat?Online chatten

Veel cliënten die je zijn voorgegaan, hebben het chatten met een online medium naar keuze als zeer prettig ervaren. Je bent waarschijnlijk gewend om met vrienden of familieleden via chatservices als WhatsApp, Facebook Messenger of Skype te kletsen over van alles wat je op dat moment bezighoudt. Doordat je dit gewend bent, geeft dit je het gevoel dicht bij de persoon in kwestie te staan. Dat is soms anders als je telefonisch in contact staat. Probeer het chatten maar eens uit, want het is een geheel andere ervaring. Je legt je vraag eenvoudig voor en krijgt direct antwoord. De chat verloopt zeer gemakkelijk, zodat je heerlijk jouw vragen voor kunt leggen.

 

Hoeveel kost chatten met mediums?

Online chatten met onze mediums kost € 0,90 per minuut. De deskundigen geven direct antwoord op jouw vraag. Ben je nieuw op paravisie.nl? Maak kennis met onze erkende consulenten, registreer je gratis en ontvang de eerste 3 minuten gratis. 

 

Hoe registreer ik me voor de ParaVisie chatlijn?

 

Wat voor vragen kan ik via de chat stellen aan een medium?

Op ParaVisie kun je nu chatten met online mediums, ParaVisie in een nieuw jasje. Vind een antwoord op alle vragen.

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Welke studie past het beste bij mij?
 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Hoe verbeter ik de relatie met mezelf?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Ik zit gevangen in een narcistische relatie. Hoe kan ik mij hieruit losmaken?
 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuilen?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?
 • Hoe werkt de wet van aantrekking?
 • Ga ik verhuizen?
 • Mijn kind ziet dingen die ik niet zie. Is dat fantasie of reëel?
 • Mijn kind is hoog gevoelig. Hoe moet ik hiermee omgaan?
 • Ik kan niet met mijn gevoeligheid omgaan. Wat kan ik doen?
 • Ik heb het gevoel dat ik in een transformatieproces zit. Kan ik hier inzicht in krijgen?

 

Gespecialiseerde mediums en paragnostenchatten met medium ana

Dit zijn de meest gestelde vragen waar onze consulenten dagelijks mee worden geconfronteerd. Ons team is samengesteld uit paragnosten en mediums waarvan sommige zich hebben gespecialiseerd in de diverse opgenoemde problematiek. 
Onze consulenten helpen je graag en staan dagelijks voor je klaar om te luisteren en te adviseren en eventueel oude pijnen te helen. 


De eerste stap naar een ander leven

Het is eenvoudig en anoniem. Maar ook makkelijk wanneer een probleem blijft knagen. Je neemt even een moment voor uzelf en gaat een gesprek aan. Je zult j al snel lichter voelen en zal er begrip zonder oordeel zijn. Een gesprek met één van onze consulenten zal de eerste stap naar een ander leven zijn. 

medium bartolomeus
Vrijblijvende vervolgsessies

Onze consulenten kunnen ook vrijblijvend een traject met meerdere vervolgsessies voorstellen. Alles is mogelijk en bepaal zelf hoe lang je in een traject wilt meegaan. Dankzij de gaven van onze consulenten wordt de kern sneller aangeraakt waardoor er een snel inzicht zal zijn.


Healing tijdens een consult

Tijdens een gesprek kun je ook sensaties van warmte en/of rillingen voelen. Er gebeurt op energetisch niveau soms veel meer.  Jouw gidsen en de gidsen en/of engelen van het medium zullen hun werk doen. Het kan zijn dat je na een gesprek wilt slapen maar het kan ook zijn dat je je zenergieker voelt. Zie mediums.  Wanneer je niets voelt, wil dat niet zeggen dat het consult niet goed was. Ook in een latere fase kan het zijn uitwerking hebben. Dit voltrekt zich zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt bijvoorbeeld dromen krijgen waarin jouw situatie duidelijk wordt. Kortom; ieder mens is verschillend dus zal de nawerking en het tijdsbestek van bewustwording bij iedereen anders zijn. Het universum kent geen tijd maar laat alles op tijd gebeuren.

verschil tussen chatten en bellen

Wat is het verschil tussen communiceren via chat en een bellijn?

Waarom een gesprek aangaan via chat in plaats van telefonisch? Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige mensen hebben telefoonangst en durven daardoor niet zomaar iemand te bellen. Of je zit in een thuis- of werksituatie waar het niet mogelijk is om telefonisch iemand te woord te staan, maar waar je wel heel goed je vragen kunt typen. Dat zijn enkele redenen waarom de chatfunctie met een medium tot stand is gekomen, zodat jij de mogelijkheid hebt om toch in contact te treden met een mental coach, zonder dat je deze via een telefoon te woord hoeft te staan. Is de chat niks voor jou? Dan wil je misschien toch liever telefonisch een medium bellen

Wil je liever gratis chatten? Lees meer over hoe betrouwbaar een gratis medium is. 

 

Anoniem contact

Door een chatgesprek aan te gaan, blijf je anoniem. De deskundige ziet en hoort je immers niet en moet zich dus focussen op het chatgesprek dat hij of zij met jou aangaat. Hierdoor kunnen de boodschappen zo zuiver mogelijk doorkomen, omdat het medium niet afgeleid wordt door de toon van je stem en daar dus ook niets uit af kan leiden. Dus zit je in een moeilijke periode in je leven, door een scheiding of verlies van een dierbare? Of door het wegvallen van je werk waar je jarenlang plezier aan beleefde? Of je ziet het leven even niet meer zo zonnig in als voorheen? Dan kan een chatgesprek met een van onze chatmediums op onze ParaVisie chatlijn jou verheldering bieden.

 

Diversiteit aan specialisten

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn op onze mediumchatlijn, zijn onze medewerkers ingedeeld in diverse categorieën. Zo kun jij de deskundige selecteren waar jij de meeste binding mee hebt. Leg jij je vraag het liefst voor aan een astroloog, dan is dat mogelijk. Maar ook:

 • Tarotisten
 • mediums
 • mental coaches
 • paragnosten
 • waarzeggers
 • voeding coaches
 • helderzienden
 • lichaamscoaches
 • raadgevers
 • numerologen

dierencoaches en meer staan tot je beschikking.

Aan jou de keuze waar jij jouw vragen het best bij vindt passen of waar jij je het meest bij thuis voelt. Je kunt direct een chat beginnen met het medium of de specialist van jouw keuze.

 

Leg je vraag voor

Vaak heb je specifieke vragen, maar je kunt ook een kaart laten leggen door een deskundige op onze chatlijn. Of je kunt bijvoorbeeld een astroloog jouw geboortedatum en -tijdstip laten natrekken, zodat je een helder beeld krijgt over hoe jij in elkaar steekt en welk levenspad jij het best kunt bewandelen. Ook via de chat kun je dit dus laten doen. Een astroloog is in staat om je nieuwe inzichten te bieden over jezelf, aangezien bepaalde kenmerken onlosmakelijk verbonden zijn met je geboortegegevens. Maar je kunt het chatten met een medium ook gebruiken voor algemeen advies en als de deskundige ertoe in staat is, kun je ook contactleggen met een overleden dierbare. Zo kan jouw chatgesprek mooie, positieve en emotionele ladingen krijgen!

Geselecteerde mediums

Ray
Ray

Online

Ervaren als het gaat om relaties, mindfulness, carrière, geld en geluk! Ik help je op deskundige en eerlijke wijze met jouw vraags meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

☥ CJ ☥

Ik ben helderziend, heldervoelend, leg de Lenormand kaarten, lees foto's, leg dromen uit, heb contact met gene zijde en beheers ps meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

box 4203
€ 0,80/minuut
Mina
Mina

Offline

Heldervoelend, helderwetend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen en maak ook contact met overledenen. Aantal jaren ervar meer...