Mediumchat

Wil je advies van deskundigen die dankzij hun levenservaring en hun gave jou goed te woord kunnen staan? Dan kun je nu online in contact treden met de erkende mediums op de chatlijn van het ParaVisie Magazine. Leg snel en eenvoudig al je vragen voor aan onze consulenten. Probeer nu de online medium chat en ontvang 3 gratis minuten. 

Wat is een online medium chat?

Veel cliënten die je zijn voorgegaan, hebben het chatten met een online medium naar keuze als zeer prettig ervaren. Je bent waarschijnlijk gewend om met vrienden of familieleden via chatservices als WhatsApp, Facebook Messenger of Skype te kletsen over van alles wat je op dat moment bezighoudt. Doordat je dit gewend bent, geeft dit je het gevoel dicht bij de persoon in kwestie te staan. Dat is soms anders als je telefonisch in contact staat. Probeer het chatten maar eens uit, want het is een geheel andere ervaring. Je legt je vraag eenvoudig voor en krijgt direct antwoord. De chat verloopt zeer gemakkelijk, zodat je heerlijk jouw vragen voor kunt leggen.

Hoeveel kost chatten met mediums?

Online chatten met onze mediums kost € 0,90 per minuut. De deskundigen geven direct antwoord op jouw vraag. Ben je nieuw op paravisie.nl? Maak kennis met onze erkende consulenten, registreer je gratis en ontvang de eerste 3 minuten gratis. 

Bekijk het overzicht met alle mediums 

Hoe registreer ik me voor de ParaVisie chatlijn?

 

Wat voor vragen kan ik via de chat stellen aan een medium?

De mediums van ParaVisie kunnen je adviseren over levensvragen. Hieronder geven we een overzicht van type vragen die jij zou kunnen stellen aan een medium. 

Vragen over externe factoren

Doordat we ons in een hectische samenleving bevinden, kun je weleens even het spoor bijster raken. Jouw leven wordt beïnvloed door wat jij in je privéleven ervaart en wat je meegemaakt hebt in het verleden. Maar ook andere factoren als je werk- en woonsituatie hebben een niet onbelangrijke invloed op jouw welbevinden. Bij ParaVisie hebben we deskundigen op de chatlijn en bellijn werken die jou gedegen bij kunnen staan. Zij horen jouw verhaal aan en kunnen sensitief een antwoord formuleren waar jij echt iets mee kunt.

Vragen over jouw relatie

Vaak kunnen deze vragen gaan over je relatie of over dat je geen geschikte partner kunt vinden. Veel mensen zijn onzeker over hun partner. Gaat hij/zij vreemd? Ligt dat aan mij? Of omgekeerd: jij bent zelf vreemdgegaan of voelt de neiging daartoe. Is mijn relatie dan soms niet goed meer? Heb ik wel de juiste partner? Maar het kan ook zijn dat je geen partner weet te vinden, omdat je wellicht veel te hoge eisen stelt aan waar de ander aan moet voldoen. Moet ik mijn wensenpakket bijstellen? Klopt het écht dat niemand perfect is? Al dit soort vragen kun je voorleggen aan een spiritueel deskundige, zodat jij inzichten krijgt over jouw relatie of over het vinden van een leuke partner!

Vragen aan overledenen

Wellicht wil je antwoorden en inzichten krijgen over een dierbare die overleden is? Je kunt je dan richten tot een medium die voor jou goed aanvoelt. Hij of zij kan contact leggen met de ziel van de overledene. De gids van het medium komt dan meestal in contact met de overledene. Deze geeft aan het medium de antwoorden door op de vragen van de nabestaande. Meer leren over de werkwijze van mediums? Leer op de medium pagina meer over de werkwijze van mediums.

 

Wat is het verschil tussen communiceren via chat en een bellijn?

Waarom een gesprek aangaan via chat in plaats van telefonisch? Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige mensen hebben telefoonangst en durven daardoor niet zomaar iemand te bellen. Of je zit in een thuis- of werksituatie waar het niet mogelijk is om telefonisch iemand te woord te staan, maar waar je wel heel goed je vragen kunt typen. Dat zijn enkele redenen waarom de chatfunctie met een medium tot stand is gekomen, zodat jij de mogelijkheid hebt om toch in contact te treden met een mental coach, zonder dat je deze via een telefoon te woord hoeft te staan. Is de chat niks voor jou? Dan wil je misschien toch liever telefonisch een medium bellen

Wil je liever gratis chatten? Lees meer over hoe betrouwbaar een gratis medium is. 

Anoniem contact

Door een chatgesprek aan te gaan, blijf je anoniem. De deskundige ziet en hoort je immers niet en moet zich dus focussen op het chatgesprek dat hij of zij met jou aangaat. Hierdoor kunnen de boodschappen zo zuiver mogelijk doorkomen, omdat het medium niet afgeleid wordt door de toon van je stem en daar dus ook niets uit af kan leiden. Dus zit je in een moeilijke periode in je leven, door een scheiding of verlies van een dierbare? Of door het wegvallen van je werk waar je jarenlang plezier aan beleefde? Of je ziet het leven even niet meer zo zonnig in als voorheen? Dan kan een chatgesprek met een van onze chatmediums op onze ParaVisie chatlijn jou verheldering bieden.

Diversiteit aan specialisten

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn op onze mediumchatlijn, zijn onze medewerkers ingedeeld in diverse categorieën. Zo kun jij de deskundige selecteren waar jij de meeste binding mee hebt. Leg jij je vraag het liefst voor aan een astroloog, dan is dat mogelijk. Maar ook tarotisten, mediums, mental coaches, paragnosten, waarzeggers, voeding coaches, helderzienden, lichaamscoaches, raadgevers, numerologen, dierencoaches en meer staan tot je beschikking. Aan jou de keuze waar jij jouw vragen het best bij vindt passen of waar jij je het meest bij thuis voelt. Je kunt direct een chat beginnen met het medium of de specialist van jouw keuze.

Leg je vraag voor

Vaak heb je specifieke vragen, maar je kunt ook een kaart laten leggen door een deskundige op onze chatlijn. Of je kunt bijvoorbeeld een astroloog jouw geboortedatum en -tijdstip laten natrekken, zodat je een helder beeld krijgt over hoe jij in elkaar steekt en welk levenspad jij het best kunt bewandelen. Ook via de chat kun je dit dus laten doen. Een astroloog is in staat om je nieuwe inzichten te bieden over jezelf, aangezien bepaalde kenmerken onlosmakelijk verbonden zijn met je geboortegegevens. Maar je kunt het chatten met een medium ook gebruiken voor algemeen advies en als de deskundige ertoe in staat is, kun je ook contactleggen met een overleden dierbare. Zo kan jouw chatgesprek mooie, positieve en emotionele ladingen krijgen!

Geselecteerde mediums

☥ CJ ☥

Ik ben helderziend, heldervoelend, leg de Lenormand kaarten, lees foto's, leg dromen uit, heb contact met gene zijde en beheers ps meer...

Nu chatten!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Ingrid
Ingrid

Offline

Ervaren en gediplomeerd Lenormand kaartlegster en heldervoelend- en wetend medium. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen van u meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Danka Husken-Smit

Als psychosociaal/coach/counseler werk ik met je om inzicht te krijgen in jezelf. Bij rouwverwerking, stress en angst krijg je str meer...

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/minuut

Direct antwoord nodig?

BEL ONLINE MEDIUMS
NL 0900-9313
BE 0907-07385

Hoe werkt chatten?

  • 1. Kies een medium
  • 2. Gratis aanmelden
  • 3. Klik Nu chatten om te beginnen