Wat is een paragnost?

Een betrouwbare paragnost heeft meestal één of meer van de volgende gaven: helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en/of helderruikend. Deze gaven gebruikt hij of zij om je meer duidelijkheid te geven over wat jij wilt weten. De paragnost kan je inzicht geven in jouw huidige situatie en je vertellen wat je kunt veranderen om positiever in leven te staan. Lees meer over paragnosten.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Kies chat- of belconsulent
Stap 3Start gratis proefgesprek

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Irma
Irma

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Met verschillende gaven kan ik weer licht op je pad brengen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.
Profiel bekijken

Medium Hennie
KaartleggerMediumSpirituele hulplijn

Via Lenormand kaarten krijg ik antwoorden vanuit de kosmos over de liefde, werk en financiën.
Profiel bekijken

Medium Merlyn
HelderziendeMediumParagnosten

Ik geef je inzichten in liefde, werk en privé. Automatische schrift van gidsen en engelen.
Profiel bekijken

Mascha
Mascha

Online

ParagnostenSpirituele hulplijn

------- Boxnummer: 4231 ------- Alles waar je ogen van sprankelen moet je doen. Intuïtief-medium, Sp...
Profiel bekijken

Selina
Selina

Online

HelderziendeKaartleggerSpirituele hulplijn

Tarot leggen. Sterk energie aanvoelen. Helderwetend heldervoelend. Contact met gidsen .
Profiel bekijken

Madama
Madama

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

------- Boxnummer: 4215 ------- Bij mij krijg je inzicht en informatie over levensprocessen en keuze...
Profiel bekijken

Paragnost Ellen
heldervoelendHelderziendeKaartlegger

------- Boxnummer: 4238 ------- Tarot, Droomanalyse, Coaching - Wet van Aantrekkingskracht, Hypnose,...
Profiel bekijken

Ariëtte Loeffen
HealerHelderziendeMental coach

------- Boxnummer: 4214 ------- spiritueel coach voor volwassenen, jongeren en kinderen. Heldervoele...
Profiel bekijken

Helen
Helen

Bezet

HelderziendeKaartleggerLichaam coach

------- Boxnummer: 4218 ------- Medium, healer, (ook op afstand), spiritueel life coach kan je verde...
Profiel bekijken

 

 

Welke vragen kan ik een paragnost stellen?

Een paragnost kan niet altijd contact leggen met overledenen in het hiernamaals. Een parnormaal begaafd persoon kan je antwoord geven over diverse vragen als:

Vragen over de liefde of relaties.

 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken

Vragen over carriere of geld.

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuil?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?

Vragen over persoonlijke ontwikkeling of coaching.

 • Ga ik verhuizen?
 • Ga ik mij zelf verbeteren?
 • Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan?
 • Gaat mijn slechte nachtrust verbeteren?

 

Eigenlijk kun je aan een paragnost vrijwel iedere vraag voorleggen en onze online paragnosten zullen hun best doen om een terugkoppeling te geven aan je.

 

Paragnost Sonja DoverLive chatten met een consulent?

Je kunt op ParaVisie live chatten met online paragnosten en helderziende. We hebben een speciaal platform ontwikkeld waar je op kunt inloggen en met iDEAL of PayPal zogehete credits kunt kopen. Lees meer over hoe je kunt chatten met: online paragnosten.

 

10 cent goedkoper bellen met het ParaVisie creditsysteem?

Je kunt op ParaVisie ook nog gewoon bellen naar 0900-nummers en je kan tegenwoordig ook via credits bellen. Je koopt deze credits op de website en kan afrekenen met iDEAL en PayPal. Leer meer over het credits werken bij: paragnost bellen

 

Kan een paranormaal persoon mij ondersteunen mijn relatie?

Ja, ook op mentaal vlak kan er een heling of belangrijk inzicht plaatsvinden. De paragnost kan jou inzicht geven in een bepaalde situatie die voor jou onoverzichtelijk is. De paragnost kan zien hoe bepaalde processen zich zullen voltrekken. Hij ziet het proces wat belangrijk is om te leren. Met zijn gave kan de paragnost je helpen bij belangrijke besluiten zoals baan en relatie.

 

auro energetisch veld

 

Kan een paragnost mijn aura lezen?

Ja, sommige paragnosten zijn in staat een aura te lezen. De aura is het energieveld van ieder levend wezen. Hieraan kan hij zien of voelen hoe het is gesteld met je fysieke en/of mentale gezondheid. De paragnost met deze gave kan je energieveld weer in balans brengen. Een goede paragnost zal echter nooit op de stoel van de dokter plaats nemen.

Lees op Wikipedia meer over paranormaal begaafde personen: nl.wikipedia.org/wiki/Helderziendheid

 

 

Hoe concreet zijn de booschappen / adviezen van een paragnost?

De beelden of boodschappen die de paragnost doorkrijgt, zijn vaak helemaal niet zo helder. Het vergt deskundigheid en ervaring van de paragnost om de binnengekregen informatie om te zetten naar gerichte informatie waar jij iets aan hebt. Een bepaald doorgekomen beeld kan namelijk niet altijd letterlijk iets weergeven, maar staat dan symbool voor iets. Een goede paragnost voelt hoe dit doorgekregen beeld of de doorgegeven boodschap geïnterpreteerd dient te worden, zodat het jou wezenlijke informatie oplevert.

 

Amsterdam

 

Kan ik in contact komen met een paragnost in Amsterdam?

Het hoofdkantoor van ParaVisie zit in Amsterdam maar de paragnosten, helderziende en mediums werken vanuit huis of spirituele locatie. Een groot aantal consulenten woont wel in de hoofdstad. Wil je echt alleen met een persoon spreken uit Amsterdam dan raden we je aan om dat aan het begin van het gesprek te checken. 

 

 

 

Op zoek naar een alternatief voor paragnost Eddie? 

Op ParaVisie kun je in contact komen met erkende en betrouwbare paragnost? De helderziende op onze spirituele bel- en chatlijn hebben jaren lange ervaring en zijn autoriteiten op paranormaal gebied. Op deze website kun je chatten met paragnosten en daarom zijn onze consulenten een goed alternatief voor de mensen op de bellijn paragnost Eddie. 

 

 

Kan ik ook gratis contact leggen met een consulent?

Nee, de consulenten bij ParaVisie werken helas niet volledig gratis. De helderziende moeten natuurlijk ook brood op de plank krijgen. ParaVisie geeft wel vaak gratis minuten weg warmee je kunt bellen of chatten. De consulent kan ook zelf in een chatgesprek gratis minuten weggeven. En als je nieuw bent bij ons platform dan krijg je van ons 3 gratis chatminuten. 

 

Paragnost BartholomeusHoe werkt een moderne paragnost?

De moderne paragnost heeft zich vaak ook bekwaamd in coaching. Met behulp van zijn gaven in combinatie van een opleiding en/of zijn persoonlijke ervaringen kan hij jou in een moeilijke levensfase verder helpen.

Veel paragnosten noemen zichzelf dan ook liever transformatie coach, life coach, spiritueel coach etc. Zij werken echter met dezelfde gaven zoals eerder benoemd.

 

Kan een paranormaal begaafde ook digitaal of telefonisch energie versturen?

Bij de paragnosten hulplijn van ParaVisie werken professionele paragnosten die je met raad en daad bijstaan. Zonder voorkennis kan een consulent jou informatie geven over je verleden, heden en toekomst. Omdat de paragnost zijn informatie ontvangt middels energieoverdracht is het mogelijk op afstand te werken. Dus ook via een telefonisch of digitaal consult kan een paragnost jou goed helpen.

 

Leggen paragnosten ook tarotkaarten?Betrouwbare paragnost tarot

Ja onze paragnosten maken naast hun hiervoor genoemde gaven ook geregeld gebruik van attributen om zichzelf van informatie te voorzien over de situatie waar jij je in bevindt. Dit als breekijzer om zo snel mogelijk bij de kern te kunnen komen. Dit scheelt veel kostbare tijd.

Tarotkaarten zijn daar een goed voorbeeld van. Eén van de bekendste zijn de Lenormand kaarten. De 36 kaarten bieden de paragnost een gedetailleerd inzicht over de persoon in kwestie. De informatie die via deze kaarten verkregen wordt, is vaak gerichter dan het gebruik van andere tarotkaarten. Maar ook het leggen van deze laatste kaarten kan veel helderheid opleveren. Het is afhankelijk van de paragnost waar hij of zij voor kiest.

 

Pendelaar en paragnost Bartholomeus

Is een pendelaar ook een paragnost?

Ja soms gebruikt een paragnost ook een pendel als hulpmiddel. De persoon is in dit geval ook een pendelaar. Het zijn vaak fraaie exemplaren die gebruikt worden, maar eenvoudig omschreven betreft het een gewichtje dat aan een koord of kettinkje hangt. Wanneer een paragnost een pendel gebruikt, dan stelt hij of zij een vraag en gaat de pendel bewegen.

Op ParaVisie kun je chatten met Bartholomeus. Hij is een bekende paragnost in de spirituele wereld. En een van de bekendste pendelaars en paragnosten van ons land. (Zie foto).