Wat is een paragnost?

Een betrouwbare paragnost heeft meestal één of meer van de volgende gaven: helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en/of helderruikend. Deze gaven gebruikt hij of zij om je meer duidelijkheid te geven over wat jij wilt weten. De paragnost kan je inzicht geven in jouw huidige situatie en je vertellen wat je kunt veranderen om positiever in leven te staan. Lees meer over paragnosten.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Kies chat- of belconsulent
Stap 3Start gratis proefgesprek

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Mandy
Mandy

Online

HelderziendeMental coachSpirituele hulplijn

Krijg meer inzichten in het leven van mensen, dieren en de natuur. Heldervoelende gaven/fotoreading
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min

Astrid
Astrid

Online

MediumRaadgeverSpirituele hulplijn

We lopen wel eens vast! Het is dan belangrijk dat je de juiste inzichten krijgt in het/ons leven.
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min

Ellie
Ellie

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

Ik help je met heldervoelende gave. Verder op je levensweg. Mijn kaartleggingen geven richting.
Profiel bekijken

Nu chatten!

€ 0,90/min

Sonja Dover Medium voor Mens & Bedrijf & Dier
DierencoachHelderziendeMedium

Ik werk al sinds de jaren 80-tig zelfstandig als medium, adviseur en (dieren) coach.
Profiel bekijken

Ana Akkermann
HelderziendeKaartleggerMental coach

Bekend van tv en het boek Rimpels op je ziel. Sinds 1994 werkzaam als spiritueel coach.
Profiel bekijken

Afspreken!Bel me later!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

Ray
Ray

Offline

KaartleggerMediumMental coach

Vragen over relaties, mindfulness, carrière, geld en geluk. Ik help op deskundige en eerlijke wijze.
Profiel bekijken

Afspreken!

Eerste 3 minuten gratis

€ 0,90/min

 

 

Welke vragen kan ik een paragnost stellen?

Een paragnost kan niet altijd contact leggen met overledenen in het hiernamaals. Een parnormaal begaafd persoon kan je antwoord geven over diverse vragen als:

Vragen over de liefde of relaties.

 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken

Vragen over carriere of geld.

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuil?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?

Vragen over persoonlijke ontwikkeling of coaching.

 • Ga ik verhuizen?
 • Ga ik mij zelf verbeteren?
 • Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan?
 • Gaat mijn slechte nachtrust verbeteren?

 

Eigenlijk kun je aan een paragnost vrijwel iedere vraag voorleggen en onze online paragnosten zullen hun best doen om een terugkoppeling te geven aan je.

 

Paragnost Sonja DoverLive chatten met een consulent?

Je kunt op ParaVisie live chatten met online paragnosten en helderziende. We hebben een speciaal platform ontwikkeld waar je op kunt inloggen en met iDEAL of PayPal zogehete credits kunt kopen. Lees meer over hoe je kunt chatten met: online paragnosten.

 

10 cent goedkoper bellen met het ParaVisie creditsysteem?

Je kunt op ParaVisie ook nog gewoon bellen naar 0900-nummers en je kan tegenwoordig ook via credits bellen. Je koopt deze credits op de website en kan afrekenen met iDEAL en PayPal. Leer meer over het credits werken bij: paragnosten bellen

 

Kan een paranormaal persoon mij ondersteunen mijn relatie?

Ja, ook op mentaal vlak kan er een heling of belangrijk inzicht plaatsvinden. De paragnost kan jou inzicht geven in een bepaalde situatie die voor jou onoverzichtelijk is. De paragnost kan zien hoe bepaalde processen zich zullen voltrekken. Hij ziet het proces wat belangrijk is om te leren. Met zijn gave kan de paragnost je helpen bij belangrijke besluiten zoals baan en relatie.

 

auro energetisch veld

 

Kan een paragnost mijn aura lezen?

Ja, sommige paragnosten zijn in staat een aura te lezen. De aura is het energieveld van ieder levend wezen. Hieraan kan hij zien of voelen hoe het is gesteld met je fysieke en/of mentale gezondheid. De paragnost met deze gave kan je energieveld weer in balans brengen. Een goede paragnost zal echter nooit op de stoel van de dokter plaats nemen.

Lees op Wikipedia meer over paranormaal begaafde personen: nl.wikipedia.org/wiki/Helderziendheid

 

 

Hoe concreet zijn de booschappen / adviezen van een paragnost?

De beelden of boodschappen die de paragnost doorkrijgt, zijn vaak helemaal niet zo helder. Het vergt deskundigheid en ervaring van de paragnost om de binnengekregen informatie om te zetten naar gerichte informatie waar jij iets aan hebt. Een bepaald doorgekomen beeld kan namelijk niet altijd letterlijk iets weergeven, maar staat dan symbool voor iets. Een goede paragnost voelt hoe dit doorgekregen beeld of de doorgegeven boodschap geïnterpreteerd dient te worden, zodat het jou wezenlijke informatie oplevert.

 

Amsterdam

 

Kan ik in contact komen met een paragnost in Amsterdam?

Het hoofdkantoor van ParaVisie zit in Amsterdam maar de paragnosten, helderziende en mediums werken vanuit huis of spirituele locatie. Een groot aantal consulenten woont wel in de hoofdstad. Wil je echt alleen met een persoon spreken uit Amsterdam dan raden we je aan om dat aan het begin van het gesprek te checken. 

 

 

 

Op zoek naar een alternatief voor paragnost Eddie? 

Op ParaVisie kun je in contact komen met erkende en betrouwbare paragnost? De helderziende op onze spirituele bel- en chatlijn hebben jaren lange ervaring en zijn autoriteiten op paranormaal gebied. Op deze website kun je chatten met paragnosten en daarom zijn onze consulenten een goed alternatief voor de mensen op de bellijn paragnost Eddie. 

 

 

Kan ik ook gratis contact leggen met een consulent?

Nee, de consulenten bij ParaVisie werken helas niet volledig gratis. De helderziende moeten natuurlijk ook brood op de plank krijgen. ParaVisie geeft wel vaak gratis minuten weg warmee je kunt bellen of chatten. De consulent kan ook zelf in een chatgesprek gratis minuten weggeven. En als je nieuw bent bij ons platform dan krijg je van ons 3 gratis chatminuten. 

 

Paragnost BartholomeusHoe werkt een moderne paragnost?

De moderne paragnost heeft zich vaak ook bekwaamd in coaching. Met behulp van zijn gaven in combinatie van een opleiding en/of zijn persoonlijke ervaringen kan hij jou in een moeilijke levensfase verder helpen.

Veel paragnosten noemen zichzelf dan ook liever transformatie coach, life coach, spiritueel coach etc. Zij werken echter met dezelfde gaven zoals eerder benoemd.

 

Kan een paranormaal begaafde ook digitaal of telefonisch energie versturen?

Bij de paragnosten hulplijn van ParaVisie werken professionele paragnosten die je met raad en daad bijstaan. Zonder voorkennis kan een consulent jou informatie geven over je verleden, heden en toekomst. Omdat de paragnost zijn informatie ontvangt middels energieoverdracht is het mogelijk op afstand te werken. Dus ook via een telefonisch of digitaal consult kan een paragnost jou goed helpen.

 

Leggen paragnosten ook tarotkaarten?Betrouwbare paragnost tarot

Ja onze paragnosten maken naast hun hiervoor genoemde gaven ook geregeld gebruik van attributen om zichzelf van informatie te voorzien over de situatie waar jij je in bevindt. Dit als breekijzer om zo snel mogelijk bij de kern te kunnen komen. Dit scheelt veel kostbare tijd.

Tarotkaarten zijn daar een goed voorbeeld van. Eén van de bekendste zijn de Lenormand kaarten. De 36 kaarten bieden de paragnost een gedetailleerd inzicht over de persoon in kwestie. De informatie die via deze kaarten verkregen wordt, is vaak gerichter dan het gebruik van andere tarotkaarten. Maar ook het leggen van deze laatste kaarten kan veel helderheid opleveren. Het is afhankelijk van de paragnost waar hij of zij voor kiest.

 

Pendelaar en paragnost Bartholomeus

Is een pendelaar ook een paragnost?

Ja soms gebruikt een paragnost ook een pendel als hulpmiddel. De persoon is in dit geval ook een pendelaar. Het zijn vaak fraaie exemplaren die gebruikt worden, maar eenvoudig omschreven betreft het een gewichtje dat aan een koord of kettinkje hangt. Wanneer een paragnost een pendel gebruikt, dan stelt hij of zij een vraag en gaat de pendel bewegen.

Op ParaVisie kun je chatten met Bartholomeus. Hij is een bekende paragnost in de spirituele wereld. En een van de bekendste pendelaars en paragnosten van ons land. (Zie foto).