Online paragnost

Een paragnost heeft meestal één van de volgende gaven: helderziend, helderwetend of heldervoelend. Paragnosten kunnen verschillende atributen gebruiken zoals een pendel of spirituele kaarten.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Xandra

Online

Gespecialiseerd Relatie Medium
Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
1609 Reviews
meer...
Jane

Online

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1186 Reviews
meer...
Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
1754 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Belén

Online

Inzichten, antwoorden&oplossingen +25jr Medium&Coach NL /ES
Financiën & WelvaartLiefde & RelatieToekomst
214 Reviews
meer...
Laucyna

Online

Jij kan je droom leven manifesteren, ik help je hiermee!
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
143 Reviews
meer...
Brian

Online

Je engelen wachten met een antwoord.
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
181 Reviews
meer...
Marina

Online

Samen met jou kijken naar inzichten op jouw levenspad...
Carrière & WerkLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
379 Reviews
meer...
Amrendra

Bezet

Zeer ervaren en neem graag tijd voor een uitgebreide reading
Carrière & WerkLiefde & RelatieVorig leven & Reïncarnatie
936 Reviews
meer...
Roger

Bezet

psycholoog met een spirituele touch
Carrière & WerkFamilie & VriendenFinanciën & Welvaart
395 Reviews
meer...

Paragnosten, een beginnersgids

Door ParaVisie.nl©

De moderne paragnost heeft zich vaak ook bekwaamd in online coaching. Met behulp van zijn gaven in combinatie van een opleiding en/of zijn persoonlijke ervaringen kan hij jou in een moeilijke levensfase verder helpen. 

Veel online paragnosten noemen zichzelf dan ook liever transformatie coach, life coach, spiritueel coach etc. Zij werken echter met dezelfde gaven zoals eerder benoemd.

Net zoals op het paragnosten-portaal of Paragnost-Eddie lijn kun je bij Paravisie chatten en bellen met paragnosten. Paragnost Eddie heeft hier twee verschillende websites voor op ParaVisie kun je echter op dezelfde website chatten en bellen met mediums.

Wat gaat 2022 je brengen? Bekijk de ParaVisie: Voorspellingen 2022

1. Welke vragen kan ik een online paragnost stellen?

Een live paragnost kan niet altijd contact leggen met overledenen in het hiernamaals. Een parnormaal begaafd persoon kan je antwoord geven over diverse vragen als:

Vragen over de liefde of relaties.

 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken

Vragen over carriere of geld.

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuil?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?

Vragen over persoonlijke ontwikkeling of coaching.

 • Ga ik verhuizen?
 • Ga ik mij zelf verbeteren?
 • Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan?
 • Gaat mijn slechte nachtrust verbeteren?

Eigenlijk kun je aan een paragnost vrijwel iedere vraag voorleggen en onze online paragnosten zullen hun best doen om een terugkoppeling te geven aan je.

2. Live paragnost bij ParaVisie?

Je kunt op ParaVisie met live paragnosten en helderziende chatten. We hebben een speciaal platform ontwikkeld waar je op kunt inloggen en met iDEAL of PayPal zogehete credits kunt kopen. Lees meer over hoe je kunt chatten met: online paragnosten.

3. Wat is een goede paragnost?

Een goede paragnost paragnost is volgens onze standaarden een zuiver helderziende spritiueel begaafd persoon. Bij ParaVisie selecteren we op de kwaliteit en zuiverheid van de readingen. Een spirituele coach op ParaVisie kan verschillende atributen gebruiken om zijn of haar paragnostische gaven tot uit te laten komen. Dit is aan de paragnost zelf. Wij oordelen enkel op de kwaliteit van de uitkomsten. Lees op deze pagina meer over goede online helderzienden.

4. Tien cent goedkoper bellen met het ParaVisie creditsysteem?

Je kunt op ParaVisie ook nog gewoon bellen naar 0900-nummers en je kan tegenwoordig ook via credits bellen. Je koopt deze credits op de website en kan afrekenen met iDEAL en PayPal. Leer meer over het credits werken bij een goede paragnost: paragnost telefonisch bellen

5. Kan een paranormaal persoon mij ondersteunen mijn relatie?

Ja, ook op mentaal vlak kan er een heling of belangrijk inzicht plaatsvinden. De paragnost kan jou inzicht geven in een bepaalde situatie die voor jou onoverzichtelijk is. De paragnost kan zien hoe bepaalde processen zich zullen voltrekken. Hij ziet het proces wat belangrijk is om te leren. Met zijn gave kan de paragnost je helpen bij belangrijke besluiten zoals baan en relatie.

6. Kan een erkend paragnost mijn aura lezen?

Ja, sommige paragnosten zijn in staat een aura te lezen. De aura is het energieveld van ieder levend wezen. Hieraan kan hij zien of voelen hoe het is gesteld met je fysieke en/of mentale gezondheid. Een erkendparagnost met deze gave kan je energieveld weer in balans brengen. Een goede paragnost zal echter nooit op de stoel van de dokter plaats nemen.

Lees op Wikipedia meer over paranormaal begaafde personen: nl.wikipedia.org/wiki/Helderziendheid

7. Hoe concreet zijn de booschappen / adviezen van een paragnost?

De beelden of boodschappen die de paragnost doorkrijgt, zijn vaak helemaal niet zo helder. Het vergt deskundigheid en ervaring van de paragnost om de binnengekregen informatie om te zetten naar gerichte informatie waar jij iets aan hebt. Een bepaald doorgekomen beeld kan namelijk niet altijd letterlijk iets weergeven, maar staat dan symbool voor iets. Een goede paragnost voelt hoe dit doorgekregen beeld of de doorgegeven boodschap geïnterpreteerd dient te worden, zodat het jou wezenlijke informatie oplevert.

8. Kan ik in contact komen met een paragnost in Amsterdam?

Het hoofdkantoor van ParaVisie zit in Amsterdam maar de paragnosten, helderziende en mediums werken vanuit huis of spirituele locatie. Een groot aantal consulenten woont wel in de hoofdstad. Wil je echt alleen met een persoon spreken uit Amsterdam dan raden we je aan om dat aan het begin van het gesprek te checken. Lees meer over paragnosten in Amsterdam en paragnosten in Rotterdam of paragnosten in Den Haag.

9. Kan ik ook gratis contact leggen met een consulent?

Nee, de consulenten bij ParaVisie werken helas niet volledig gratis. De helderziende moeten natuurlijk ook brood op de plank krijgen. ParaVisie geeft wel vaak gratis minuten weg warmee je kunt bellen of chatten. De consulent kan ook zelf in een chatgesprek gratis minuten weggeven. En als je nieuw bent bij ons platform dan krijg je van ons gratis introductie chatminuten in de vorm van een aanbieding. Bekijk nu de introductie aanbieding

10. Kan een paranormaal begaafde ook digitaal of telefonisch energie versturen?

Bij de paragnosten hulplijn van ParaVisie werken professionele paragnosten die je met raad en daad bijstaan. Zonder voorkennis kan een consulent jou informatie geven over je verleden, heden en toekomst. Omdat de paragnost zijn informatie ontvangt middels energieoverdracht is het mogelijk op afstand te werken. Dus ook via een telefonisch of digitaal consult kan een paragnost jou goed helpen.

11. Leggen paragnosten ook tarotkaarten?

Ja onze paragnosten maken naast hun hiervoor genoemde gaven ook geregeld gebruik van attributen om zichzelf van informatie te voorzien over de situatie waar jij je in bevindt. Dit als breekijzer om zo snel mogelijk bij de kern te kunnen komen. Dit scheelt veel kostbare tijd.

Tarotkaarten zijn daar een goed voorbeeld van. Eén van de bekendste zijn de Lenormand kaarten. De 36 kaarten bieden de paragnost een gedetailleerd inzicht over de persoon in kwestie. De informatie die via deze kaarten verkregen wordt, is vaak gerichter dan het gebruik van andere tarotkaarten. Maar ook het leggen van deze laatste kaarten kan veel helderheid opleveren. Het is afhankelijk van de paragnost waar hij of zij voor kiest.

12. Is een pendelaar ook een erkendparagnost?

Ja soms gebruikt een paragnost ook een pendel als hulpmiddel. De persoon is in dit geval ook een pendelaar. Het zijn vaak fraaie exemplaren die gebruikt worden, maar eenvoudig omschreven betreft het een gewichtje dat aan een koord of kettinkje hangt. Wanneer een paragnost een pendel gebruikt, dan stelt hij of zij een vraag en gaat de pendel bewegen.

13. Kan een paragnost de toekomst voorspellen?

Het voorspellen van iemand zijn of haar toekomst luistert zeer nauw. Zichzelf serieus nemende paragnosten en mediums branden hun vingers vrijwel niet aan het letterlijk voorspellen van iemands toekomst.