Online kaartlegger

Een kaartlegger haalt informatie uit de interpretatie van een spirituele kaartlegging. Kaartleggers gebruiken verschillende kaartensets zoals: tarot, orakel, lenormand of engelen.

 

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent
Chat of bel met online coaches

Selecteer op gave of onderwerp

Nieuwe coach
Tess

Online

Vreemde vragen bestaan niet.💖🤗. Liefs Tess🦋
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
15 Reviews
meer...
Judith

Online

Heling, kracht, weer opstaan en verder op het juiste pad
Liefde & RelatieToekomstVorig leven & Reïncarnatie
786 Reviews
meer...
Marina

Online

Samen met jou kijken naar inzichten op jouw levenspad...
Carrière & WerkLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
379 Reviews
meer...
Carine

Online

20 jaar ervaring op gebied van liefde, relaties, loopbaan
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
289 Reviews
meer...
Samantha

Online

✨ Coach en healer met een open mind, en een open hart. ✨
Carrière & WerkFinanciën & WelvaartLiefde & Relatie
42 Reviews
meer...
Nieuwe coach
Annette

Online

Graag maak ik contact met het hogere energieveld voor jou.
Carrière & WerkLiefde & RelatieToekomst
11 Reviews
meer...
Xandra

Online

Gespecialiseerd Relatie Medium
Familie & VriendenLiefde & RelatieOntrouw & Narcisme
1609 Reviews
meer...
Jane

Online

∞ Helderwetend/ heldervoelend/ Droomuitleg/ Coaching∞
Carrière & WerkDroomverklaringLiefde & Relatie
1186 Reviews
meer...
Marjorie

Online

Super veelzijdig ervaren medium die jou verder helpt!
Carrière & WerkFamilie & VriendenLiefde & Relatie
1754 Reviews
meer...

De kaartleggers starterssgids

Door ParaVisie.nl©

Niet iedereen kan zomaar de kaart leggen. Kaartleggers hebben zich er terdege in verdiept wat de betekenis is achter specifieke kaarten.

Wat heeft het te zeggen als je bijvoorbeeld een bepaalde tarotkaart omdraait waar een specifieke afbeelding en benaming op staat? Kaartleggers specialiseren zich hierin. Lang niet iedere kaartlegger hoeft een tarotist te zijn, want er zijn veel soorten kaarten die kaartenleggers kunnen gebruiken.

Kaartleggers: omdraaien

Wanneer je contact met een kaaartlegger opneemt, kun je een vraag stellen waar je graag antwoord op wilt krijgen. Hij of zij heeft dan een legio aan kaartmogelijkheden die gebruikt kunnen worden, van tarotkaarten tot engelenkaarten. Iedere kaartlegger zal zijn eigen voorkeur hebben voor het stel kaarten dat wordt gebruikt.

De overeenkomstige factor die kaartenleggers hebben, is dat er gebruik wordt gemaakt van op het gevoel omdraaien van kaarten. De uitkomst, dus de legging, wijst uit waar de omgedraaide kaarten voor staan. Dit in combinatie met energieën die rond jou als persoon hangen, kan leiden tot gerichte adviezen die de kaartlegger je kan geven. Lees hier meer over kaartleggen.

Welke vragen kan ik een helderziende stellen?

Hieronder geven we enkele voorbeeldvragen die je kaartleggers kan stellen:

 • Zal ik een nieuwe baan vinden?
 • Welke studie past het beste bij mij?
 • Zal mijn relatie standhouden?
 • Hoe verbeter ik de relatie met mezelf?
 • Komt er een nieuwe liefde op mijn pad?
 • Wat kan ik doen om de juiste partner aan te trekken?
 • Zal ik trouwen en een gezin krijgen?
 • Ik zit gevangen in een narcistische relatie. Hoe kan ik mij hieruit losmaken?
 • Waarom trap ik steeds in dezelfde valkuilen?
 • Komt er verbetering in mijn financiële situatie?
 • Ik zou graag willen spreken met...(een liefde die is overleden). Is zij of hij hier?
 • Zou je een boodschap kunnen doorgeven aan....(een naaste die is overleden)
 • Kan...(een naaste die is overleden) een boodschap doorgeven?
 • Hoort...(een naaste die is overleden) mij?
 • Ik heb moeite met slapen. Kun je mij vertelen wat mij wakker houdt?
 • Kun je een reading geven over mij...(carrière, relatie, etc)
 • Zit ik op de juiste weg in mijn carrière of is het tijd voor iets anders?

Opgepikte energieën

Een online kaartenlegger focust zich dus ook op jouw energieveld. Veelal wordt er door de kaartlegger contact gelegd met het universum en op die manier kan er gefocust worden op informatie die over jou binnen komt. Dit leidt er mede toe dat een kaartlegger als het ware wordt ‘gestuurd’ hoe hij of zij de kaart voor je moet leggen. In combinatie met de opgepikte energieën is het aan de kaartlegger om de boodschappen die de omgedraaide kaarten weergeven, dusdanig te interpreteren dat jij de informatie kunt plaatsen. Deze kennis kun jij gebruiken om je leven een nieuwe richting te geven, zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten.

Deskundigheid van kaartleggers

Eigenlijk stamt het kaartleggen al ver terug. Je hebt vast weleens een speelfilm gezien die zich eeuwen geleden afspeelt. Je zag dan een soort waarzegster achter een glazen bol zitten, die tevens een spel kaarten hanteerde waar informatie uit op werd gemaakt. Dat beeld van een glazen bol is verleden tijd, maar de kaarten worden dus wel degelijk nog steeds gebruikt. 

Nu denk je wellicht dat een pak kaarten toch geen boodschappen weer kunnen geven, maar het draait juist om de combinatie van het omdraaien van de kaarten en de deskundigheid van de kaartlegger, die ervoor zorgen dat er wel degelijk zaken duidelijk kunnen worden voor je.

Kaartlegger uitkomsten: verassend

Wil jij iets weten over je relatie? Ben je net gescheiden en ben je benieuwd of er nog een nieuwe partner op je pad komt? Ben je werkeloos en wil je weten of je snel weer een baan vindt? Sta je voor het maken van een keuze en weet je even niet wat je moet kiezen? Op al dit soort vragen kan een kaartlegger antwoord geven. Hier kunnen verrassende zaken uit voort komen, ook dingen waar je zelf nooit bij nagedacht had. Zo kan uit de kaartlegging komen dat jij ergens een groot talent voor hebt, zonder dat jij je daar bewust van bent. Maar het kan ook zijn dat je een bevestiging krijgt op iets wat je onbewust eigenlijk al wist, omdat je hart dat al had ingegeven.

Afbeeldingen kaarten kaartleggers

Het bijzondere van het gebruik van de kaarten is, dat vrijwel alle kaarten voorzien zijn van speciale afbeeldingen. Of het nu gaat om tarotkaarten of engelenkaarten, alle zijn voorzien van afbeeldingen die iets te zeggen hebben. Het is aan kaartleggers om de afbeeldingen dusdanig te interpreteren dat jij er iets aan hebt. Er zijn handboeken beschikbaar die je kunt gebruiken, maar geoefende kaartenleggers hebben die niet nodig. Zij voelen instinctief aan wat welke kaart jou te zeggen heeft.

Zo kan een afbeelding als ‘De Dood’ in de tarotkaartenset vrij heftig overkomen, maar kan deze juist een zeer positieve boodschap voor je bevatten. En engelenkaarten zijn over het algemeen qua afbeeldingen al zeer vriendelijk van aard, maar kunnen ook duidelijke boodschappen bevatten waar jij iets mee kunt gaan doen. Kortom: de kaart wijst de kaartlegger de weg om jou van een gedegen advies te voorzien.

Wil jij graag antwoord op een vraag die jou bezig houdt of ben je nieuwsgierig geworden wat er uit een kaartlegging voor jou komt? Neem dan nu contact op met één van de kaartleggers op onze hulplijn.