Spirituele hulplijn

Zit je even niet zo lekker in je vel? Verloopt je leven niet zoals je verwacht? Ben je minder gelukkig in je relatie? Loop je vast op je werk? Moet je een keuze maken, maar weet je niet welke de juiste is? Wil je weten wat jouw blokkades zijn, waardoor je niet bent wie je eigenlijk wilt zijn? Kortom: heb jij een vraag die jou momenteel bezig houdt? Leg deze dan voor aan één van de deskundigen op onze spirituele hulplijn.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Geselecteerde spirituele coaches

Sorteren:
Jael
Jael

Online

KaartleggerRaadgeverRelatiecoach

--- BOXNUMMER 4326 --- Life-coach Mental-coach Lichtwerker Lenormandkaarten Inuitief Pendelen Enge...
Profiel bekijken

Kaatje
Kaatje

Online

HelderziendeKaartleggerMedium

--- BOX 4306 --- Hoog sensitief, helder voelend/wetend, tweelingzielsrelaties, nummerologie, telepat...
Profiel bekijken

Richard
Richard

Online

HelderziendeMediumRaadgever

--- BOXNUMMER 4323 --- Ervaren medium en raadgever, authoriteit op zijn gebied.
Profiel bekijken

Maria
Maria

Online

Spiritueel coachMediumParagnosten

Engelenkaarten en andere kaarten en ik ben al jaren Reiki Usui Master en Tera Mai Master en Magnifie...
Profiel bekijken

Jeffy
Jeffy

Online

HelderziendeSpiritueel coachMedium

------- Boxnummer: 4249 ------- Als coach ben ik een luisterend oor voor je problemen en dan gaan we...
Profiel bekijken

Paragnost Bartholomeus
KaartleggerParagnostenRaadgever

------- Boxnummer: 4228 ------- Pendelaar Paragnost. Voor vragen over relatie, karakters, werk, pers...
Profiel bekijken

Anja
Anja

Bezet

HelderziendeSpiritueel coachParagnosten

Werkend vanuit de kracht van het NU. Uit het hoofd naar je hart,Intuïtief, Ervaring deskundige. Coac...
Profiel bekijken

Gerda
Gerda

Bezet

HelderziendeKaartleggerMedium

---- Boxnummer 4314 ------ Spiritueel coach, Healer
Profiel bekijken

Tracy
Tracy

Bezet

KaartleggerSpirituele hulplijn

Ik voel je energie en blokkades aan en geef via mijn gidsen boodschappen door. Engelen / Riter White
Profiel bekijken

 

Hoe registreer ik me op de ParaVisie chatlijn?

Lees meer over online chatten met mediums

Je kunt natuurlijk ook nog steeds met mediums bellen

 

Verschillende disciplines op onze paralijn

Je vindt op onze spirituele hulplijn een verscheidenheid aan spirituele specialisten: van mediums tot astrologen en van paragnosten tot coaches. Iedere specialist heeft zijn eigen bekwaamheden en gaven, waarmee hij of zij jou optimaal mee tot dienst kan zijn. Dus met welke vraag je ook zit, de deskundigen doen hun uiterste best om jou duidelijkheid te verschaffen of om jou een steuntje in de rug te geven. Juist doordat het spirituele hulpteam verschillende disciplines beheerst, is er altijd wel iemand op onze spirituele advieslijn die jij zelf kunt selecteren om jou te woord te staan. 

 

Disciplines op de ParaVisie bel- en chatlijn.

  • Mediums
  • Paragnosten
  • Helderzienden
  • Mental coaches
  • Relatie coaches
  • Waarzeggers
  • Tarotisten
  • Numerologen

Als je kijkt naar wat een medium op onze spirituele hulplijn voor je kan betekenen, dan is dat meer dan alleen maar adviezen geven. Een medium kan ook, als jij dat wilt, contact leggen met een overleden dierbare van jou. Een medium maakt daarbij vaak gebruik van een persoonlijke spirituele gids of engel. Deze geeft via beelden en energieën informatie aan het medium door, welke hij of zij zodanig kan interpreteren dat er gerichte boodschappen uit voort komen.

 

Astrolijn: consults van astrologenhoroscoop astrologie paravisie

Je vindt ook astrologen op onze spirituele hulplijn. Zij kunnen aan de hand van jouw geboortedatum en -tijdstip specifieke kenmerken vaststellen, die jou meer duidelijkheid over jezelf kunnen geven. Onze hulplijn is dus tevens een astrolijn, aangezien de aanwezige astrologen zeer deskundig zijn op hun gebied.

Voor veel mensen is het raadplegen van een astroloog een aangename manier om iets te weten te komen over zichzelf, aangezien astrologie uitgaat van gegevens die aan jou als persoon verbonden zijn. Aan je geboortedatum kun je immers niets veranderen, dus de kenmerken die daaraan zijn gekoppeld, zijn duidelijk weer te geven.

Jouw dagelijk horoscoop inzien? Volg de ParaVisie daghoroscoop.

 

betrouwbare mediums op ParaVisieSpirituele hulplijn: helderwetend

De consulenten op onze spirituele hulplijn hebben wij gescreend op hun kwaliteiten. Mede door hun levenservaring en beschikbare gaven zijn onze spirituele hulpverleners in staat jou optimaal te woord te staan. Juist doordat we personen hebben geselecteerd die meerdere facetten beheersen, kun je op meerdere gebieden bij ze terecht. De meeste deskundigen op onze spirituele bellijn hebben helderwetende vermogens, waarmee ze jou direct gerichte adviezen kunnen geven. Je kunt helderheid krijgen in wat er bij jou speelt of wat ervoor zorgt dat je op dit moment niet zo lekker in het leven staat.

 

Hart onder de riem via de spirituele advieslijnhelderziende online paravisie

Het voordeel van een spirituele helper raadplegen op onze spirituele consultlijn is dat je zelf anoniem kunt blijven. De persoon aan de andere kant van de lijn kent je niet persoonlijk, wat ervoor zorgt dat hij of zij pure boodschappen doorkrijgt die op jou als persoon van toepassing zijn. Zo kan een helper op onze spirituele hulplijn je bijstaan in moeilijke tijden, bijvoorbeeld bij de emoties die spelen bij een scheiding of bij het verlies van een dierbare. Maar ook als je problemen op je werk hebt of er zijn andere redenen die invloed op je leven hebben, dan kunnen de deskundigen van onze spirituele bellijn je een hart onder de riem steken en zul je weer een lichtpunt in je leven gaan zien.

 

 

Spiritueel consult: gevoel volgen

Je kunt onvoorbereid bellen naar één van onze deskundigen, zodat je het gesprek laat komen zoals het komt. Maar je kunt je ook voorbereiden door alvast een aantal vragen op papier te zetten, waar je graag antwoord op wilt krijgen. Op die manier weet je zeker dat je niets vergeet voor te leggen aan de door jou uitgekozen deskundige. Doordat je bij onze consulenten ziet staan waar zij in gespecialiseerd zijn, kun je gericht een keuze maken voor iemand die jou aanspreekt. Vaak is het goed om je door je gevoel te laten leiden naar de persoon die jij wilt spreken. Het gevoel geeft immers meestal prima aan wie goed bij je past.

 

Tarot: ontdek wat de kaarten jou vertellen

De tarotlezers van ParaVisie kunnen aan de hand van kaartenleggen jou informatie geven. Op onze website kunnen kaartenlegger verschillende type kaarten leggen. We hebben specialisten die lenormand kaarten leggen, orakelkaarten. Lees in deze gids meer over kaartenleggen. Meer leren over de spirituele wereld? Bekijk het spirituele woordenboek van ParaVisie