spiritueel woordenboek paravisie

Spirituele woordenboek

Welkom in het spirituele woordenboek van ParaVisie. 
Lees hier alles over spirituele termen en onderwerpen. 

 

Bellen naar de Astrolijn?

De astrolijn kun je raadplegen als je meer over jezelf te weten wilt komen. Gebaseerd op jouw geboortedatum en andere geboortegegevens kan een astroloog jou specifieke kenmerken laten weten over hoe jij in het leven staat.

Klik hier om te bellen naar het alternatief van de Astrolijn

Bellen naar de Paralijn?

ParaVisie bestaat ruim dertig jaar, en wij hebben niet zomaar een paralijn opgestart. Door onze decennialange ervaring en bekende naam – Para zit al sinds de start in 1986 in onze naam – kiezen wij alleen voor deskundige paragnosten en mediums op onze parachatlijn.

Klik hier om te bellen naar het alternatief van de Paralijn

Chatten met astro-angels?

Op ParaVisie kun je astro consult ontvangen van engelenwerkers en andere spirituele coaches. Ze kunnen je via de chat of bellijn helpen met vragen die jouw dwars zitten. Op de online chat kun je ook foto’s delen en eventueel webcam of audio gebruiken. Chatten is het nieuwe bellen.

Lees meer over de Astro Angels op ParaVisie

Wil jij antwoorden-en-inzichten?

Er zijn veel verschillende soorten raadgevers die jou antwoorden en inzichten kunnen bieden. Paragnosten, mediums, coaches, tarotisten en allerlei andere spirituele deskundigen kunnen jou bijstaan in raad en daad, zodat jij het antwoord krijgt op een voor jou zeer prangende vraag.

Klik hier om te bellen naar het alternatief van de antwoorden en inzichten lijn.

Hoe krijg je contact met overledenen

Niet iedere spirituele deskundige kan zomaar contactleggen met overledenen. Alhoewel paragnosten dit vaak wel kunnen, is de meest gangbare naam voor iemand die dit doet een medium.

Lees meer over contact met overledenen

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is in principe hetzelfde als channeling, echter de hand van een medium wordt gebruikt om informatie op te schrijven.

Lees meer over automatisch schrift

Hoe krijg je contact met gidsen?

Iedereen staat in contact met gidsen, maar lang niet iedereen is zich hier bewust van. Dat is jammer, want het is een verrijking voor jouw leven als je contact kunt leggen met je gids of gidsen. Maar wat is een gids eigenlijk?

Lees meer over contact met gidsen

Wat is een dierentolk?

Een tolk is iemand die voor jou iets vertaalt vanuit een andere taal die jij niet verstaat. Zo werkt een dierentolk eigenlijk ook, want hij of zij laat jou weten wat jouw favoriete huisdier aan jou te melden heeft.

Lees meer over dierentolken

Hoe werkt droomuitleg?

Tijdens het slapen zijn je hersenen actief. Je krijgt beelden te zien, ervaart emoties en hoort geluiden. Eigenlijk lijkt het alsof je naar een film zit te kijken. De hersenen zorgen tijdens het dromen veelal voor fantasierijke beelden, die er bedrieglijk echt uitzien.

Lees meer over droomuitleg

Wat is koffiedik kijken?

Je kunt een extra dimensie geven aan het drinken van een kopje koffie, door te kijken wat de drab (die in het kopje achterblijft) jou te melden heeft! Voor het beste resultaat wordt Turkse koffie gebruikt, aangezien er bij deze koffiezetwijze altijd koffiedrab onderin blijft zitten.

Lees meer over koffiedik kijken

Hoe kan ik de toekomst voorspellen?

Velen onder ons willen graag iets weten over wat er in de toekomst gaat gebeuren en richten zich daarom op iemand die de toekomst kan voorspellen.

Lees meer over de toekomst voorspellen

 


Meer leren? Kijk op deze pagina naar de overige onderwerpen in ons woordenboek

Verder op ParaVisie

  • Wil jij in contact komen met een spirituele coach? Kijk nu welke coaches online zijn op de spirituele hulplijn van ParaVisie.
  • Elke week leggen onze mediums kaarten. Bekijk nu onze wekelijkse leggingen op deze pagina over kaartleggen
  • Benieuwd naar jouw horoscoop? Bekijk de daghoroscoop en begin de dag goed.